- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.421
anladim tatlimda ne oldugunu bilmiyorum
evet onu bende düsündüm aslinda saglikli ama kalorisi var tabi o bi gercekBence bur şey olmaz tuzlu olamadıktan sonra
Sabah drye gittim ancak duş aldım giyindim çıktım yazamadım birde bir uyumuşum mışıl mışıl
Günaydın kuzum
Ahahaha
Bende de senin huy var alayım benim olsun
Su içtim sadece dr ya çokta açlık hissetmiyorum şimdilik..
Günaydın
Günaydıntatlım görünmüyorsun
Bence bur şey olmaz tuzlu olamadıktan sonra
300 ml kadar süt koy 1.5 2 yk yulaf içine ceviz at yarım armut yarım şeftali koy bende bal pekmez koymuyorum tarçın varsa tarçın at 1 cay kaşığı
Bak sen geliyorsun bize selam vermiyorsunBuralardayım da bu ara bdv okuyorum çokça ona sardım galiba buraya az yazdımbdv bağımlılık yapıyor dalmayınız efendim
Bizim muzlu sütü atomu smoothie yapmışlarbu smotie nedir ya bu ara çok duymaya başladım
evet onu bende düsündüm aslinda saglikli ama kalorisi var tabi o bi gercek
Tedavi içinde dr 1 hafta yok turp gibi bir kistim de varmış onu öğrendimTedavi için mi kontrol falan mı
Bak sen geliyorsun bize selam vermiyorsun... ben kocama sarmaya başlıyorum o yüzden gerek yok hiç bakmıyorum
Bizim muzlu sütü atomu smoothie yapmışlar
orası öyle
Tedavi içinde dr 1 hafta yok turp gibi bir kistim de varmış onu öğrendimeylüle kaldı kısaca
Cnm su kabi iste :) icinde filtre gibi bisey var sanieim oraya zencefil, limon gibi detoks malzemelerinj koyuyorsun, suya aromasi gecioanladim tatlimda ne oldugunu bilmiyorummatara neki
Sonra blenderle gecircezmj hepsiniSabah drye gittim ancak duş aldım giyindim çıktım yazamadım birde bir uyumuşum mışıl mışıl
Günaydın kuzum
Ahahaha
Bende de senin huy var alayım benim olsun
Su içtim sadece dr ya çokta açlık hissetmiyorum şimdilik..
Günaydın
Günaydıntatlım görünmüyorsun
Bence bur şey olmaz tuzlu olamadıktan sonra
300 ml kadar süt koy 1.5 2 yk yulaf içine ceviz at yarım armut yarım şeftali koy bende bal pekmez koymuyorum tarçın varsa tarçın at 1 cay kaşığı
O kist adet goremedin ya tam ondan olusmusturTedavi içinde dr 1 hafta yok turp gibi bir kistim de varmış onu öğrendimeylüle kaldı kısaca
Sağlıklı bir ara öğün ya da akşam hafif geçsin dersen içilebilirheene işe yarıyor kilo mu verdiriyor
Evet ya zamanım oldu biraz daha birde salmıştım azcık kilo sabit gerçi hemen toparlarım sporda düzenli yapıyorumAa e o zaman daha çok vaktin oldu kilo vermek için
Evet kuzum robottan geçSonra blenderle gecircezmj hepsini
Oyle mi yiyim
Evet kendiliğinden de gider de dr doğum kontrol al dedi garanti olsun dedi ..O kist adet goremedin ya tam ondan olusmustur
Atilamayan yumurtalae kistlesmjstir
Bi dahaki ay kendiliginden kaybolur kanimca cnm
Yok kız geliyorum her gün yime hakkımıBak sen geliyorsun bize selam vermiyorsun... ben kocama sarmaya başlıyorum o yüzden gerek yok hiç bakmıyorum
Bizim muzlu sütü atomu smoothie yapmışlar
orası öyle
Sağlıklı bir ara öğün ya da akşam hafif geçsin dersen içilebilir
Evet ya zamanım oldu biraz daha birde salmıştım azcık kilo sabit gerçi hemen toparlarım sporda düzenli yapıyorum
Evet kuzum robottan geç
Evet kendiliğinden de gider de dr doğum kontrol al dedi garanti olsun dedi ..
Maydonoz içmeye de devam edeyim
Dogum kontrol su asamada ne biliyim ya, neyse dr en iyisini bilir tabisiSağlıklı bir ara öğün ya da akşam hafif geçsin dersen içilebilir
Evet ya zamanım oldu biraz daha birde salmıştım azcık kilo sabit gerçi hemen toparlarım sporda düzenli yapıyorum
Evet kuzum robottan geç
Evet kendiliğinden de gider de dr doğum kontrol al dedi garanti olsun dedi ..
Maydonoz içmeye de devam edeyim
Olur kuzum yaYok kız geliyorum her gün yime hakkımıkeşke benim de okuyunca saracak bir erkek arkadaşım falan olsaydı nasip diyelim ne diyelim
Ben doymuyorum kahvaltıyı onunla yapıncadenemeye değerarkadaşım sabah kahvaltısı yerine iciyomus
Olur kuzum yayok mu gözüne kestirdiğin birileri
Ben doymuyorum kahvaltıyı onunla yapınca
lilipit açıklamış zaten kuzu ama bende anlatayım madem sorduno tam olarak ne canim?
alayımda iş yerine gelirken hazırlarım burda su doldurur doldurur içerim
Yok vallahi gerçi bu aralar yeni kimseyi de görmüyorum ki kestireyim gözümeOlur kuzum yayok mu gözüne kestirdiğin birileri
Ben doymuyorum kahvaltıyı onunla yapınca
Ponçik valla yeni profil fotoğrafın çok ponçik olmuş ciddendoyulmaz zaten ya hatta bence acıktırır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?