Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aksam yemeginde daha saglikli birseyler yeseydin daha iyi olurdu nuggets hem sagliksiz Hemde 6 tanesi 300 kaloriye yakin galiba... öglende patates dilimi yemissin kizartmami? yoksa firin patatesimi yedin?
Yok canım fırından. annem artık yağsız yapiyo herşeyi birde fırında yapiyo bende yiyim diye ya stresden birsey yapamadimkii. Ama güzelce kağıtla aldım yağları nuggetsin

lilipit lilim sende sormuştun şimdi kalkıp güzel yemek hazirlicam işyeri için

Evet cnm bugun persembe
Saglikli beslenicez
Aksam karbonhidrat yok
Hadi kizlar

Evet cnm bugun persembe
Saglikli beslenicez
Aksam karbonhidrat yok
Hadi kizlar
InsAllah yaaa. Ben regl olmalıydım olmadım kendimi şiş hissediommm kız smoothien ne güzel olmuş lilimm canım çekti. O meyveli şeylere mesela elmalı yaparsan ıspanak bile koyabiliyorsun yada bolca maydanoz. Ben çok az ıspanak koymuştum anlamamıştım bile. Netde güzel tarifler var denersin

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar güncel kilom 96.900dün 97.200düm 300gr gitmiş güne bugün çok güzel uyandım çık mutlu oldum iştahım almıyor kahvaltı yapim sevinçten mutluluk yemek yemek degilmiş tartıda eksileri görmemiş ya 93kiloya kadar inersem bundan 9sene önceki halime dönücem kızıma 93kiloyla hamile kalmıştım

Maydanozu mayonez okuyunca ben
Sagol cnm malzeme buldukca yaparim

doyulmaz zaten ya hatta bence acıktırır yaa
Bence de ama kişiye göre değişiyor

Limonlu su dedin kalbini fethettin alacam bende krsinlikle

Yok vallahi gerçi bu aralar yeni kimseyi de görmüyorum ki kestireyim gözüme okul açılsın illa kestiririm birini
Okulkar açılınca artık

Iste ara ogunum
Tadi super
250 ml laktozsuz sut
Yârim armut
Yârim nektarin
Tarcin
1 ceviz
2 yk yulaf ezmesi

Eki Görüntüle 2034460
Afiyet olsun tatlım begendin mi tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…