- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.381
Yok ya ıyıyım gunduz bıraz canım sıkkındı boyle oldu bugun menemenı ıyı yedım akşamEmziren anneye gore zayif kalmis menun cnm
Ac degil misub?
Aa merhabaselam kardeş takım nasılsınız
Bende esime tost yaptim cay yaptimEşim cokoprens yıyo cok guzel koktu
Aleyküm selam canım hoş geldin kendi adıma hamdolsun iyiyim sen nasılsınselam kardeş takım nasılsınız
Yiyorum normalde de değişiklik olsun diye beyaz peynir aldım onu da yiyemedim normalde süzme ya da kaşar alıyordum birde dolapta örgü peynirim var çok yağlı diye onu da yemiyorumKaşarlı neden yemıyorsun canımya
Selam iyidir sen nasılsınselam kardeş takım nasılsınız
Valla şuan aynı durumdayız yarım ekmek kaşarlı tost yapıyorum eşime çayla beraber acıkmış el insaf demiBende esime tost yaptim cay yaptim
Bu esler yok muu
Okdar yağdan bırsey olurmu yaw.yumurtada sevmiyorsun kendıne yarın yap bence tost ve menemenYiyorum normalde de değişiklik olsun diye beyaz peynir aldım onu da yiyemedim normalde süzme ya da kaşar alıyordum birde dolapta örgü peynirim var çok yağlı diye onu da yemiyorum
Selam iyidir sen nasılsın
Aleyküm selam canım hoş geldin kendi adıma hamdolsun iyiyim sen nasılsın
teşekkür ederim kızlar bende iyiyim bir kardeş takıma bakayım dedimdiYiyorum normalde de değişiklik olsun diye beyaz peynir aldım onu da yiyemedim normalde süzme ya da kaşar alıyordum birde dolapta örgü peynirim var çok yağlı diye onu da yemiyorum
Selam iyidir sen nasılsın
Evde kaşar yok ki kuzucuk alcaktım unuttum yarın alırım artık...Okdar yağdan bırsey olurmu yaw.yumurtada sevmiyorsun kendıne yarın yap bence tost ve menemen
Hangi takımdaydın kuzumteşekkür ederim kızlar bende iyiyim bir kardeş takıma bakayım dedimdi
6. takımdayım izinden bir türlü dönemedimEvde kaşar yok ki kuzucuk alcaktım unuttum yarın alırım artık...
Şöyle kuzum yağ oranımı 50 gramın az üstünde olmasını istiyorum ama yicim yine de
Hangi takımdaydın kuzum
Iyiyim kendi adima sen nasilsin :)6. takımdayım izinden bir türlü dönemedim
Iyiyim kendi adima sen nasilsin :)
Bende bayadir izindeyimmbosver biz sonbaharda doneriz
Koyda çocuğu koala olarak hayal etmiyimCnm yanimda biri olsa iriligim anlasilir aslinda :)
Ben kendimi ayi gibi goruyrm :)
Esimde kasli iri yapilidir
Kucuk tombiktomu koyayim varsa duzgun fotosu
Canım ben yaptım ama birden kilo çok gidiyo sonra bi parca birsey yesen hemen aliyorsun. Sana önerim hafif ye dryoks suyu yap nerde çokça tarifi var. O sulardan içince vücudun dinlemeyi zaten yada 2 gün yap birakHerkese az yemeli günleeer birazcık çok oluyorum sanırım ama ben 7 günlük detoks baktım internetten sizin önerileriniz var mı bu konuda 7 gün vücudumu dinlendirmek kilo da vermek bu süreçte bunları istiyorum işte :)
Guzel menu ama nugget saglikli bir yiyecek degilGec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
1 hindi etli sandvic
Ara öğün
1 activia yoğurt
Öğle yemeği
6 köfte
4 dilim patates
Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli, 2 kaşık psyllium
Akşam yemeği
6 nuggets soslu
Gün içinde 2 ltr su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?