- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.401
Ay kaşarlı tostu özledim ben yanına da yumurtasız menemen olsa birde açık çay üstüne bal allahım sana geliyorum
Menemen yaptım yedım
oyy öyle cok kötü oluo, sagolsun benim esim yapmio öyle hele baslarda yapsaydi cok zorlanirdim:) simdi alistim diyete artik bisey istese bile canim cekmio cok asiri kontrol edebiliyorum:)Valla şuan aynı durumdayız yarım ekmek kaşarlı tost yapıyorum eşime çayla beraber acıkmış el insaf demi
alsam mı ki yaBugun a101 e geleb detoks matarasindan almayi unutmayin
Ben detoks yapamiyrm die almiyrm
Aklim kaldi
Illa size aldircam
Eki Görüntüle 2034444
aksam yemeginde daha saglikli birseyler yeseydin daha iyi olurdu nuggets hem sagliksiz Hemde 6 tanesi 300 kaloriye yakin galiba... öglende patates dilimi yemissin kizartmami? yoksa firin patatesimi yedin?Gec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
1 hindi etli sandvic
Ara öğün
1 activia yoğurt
Öğle yemeği
6 köfte
4 dilim patates
Ara öğün
1 activia yoğurt meyveli, 2 kaşık psyllium
Akşam yemeği
6 nuggets soslu
Gün içinde 2 ltr su
o tam olarak ne canim?alsam mı ki ya
4 hafta uğraşsam 5 kilo alamam ben 10 kilo nasıl bir başarı
Sabah drye gittim ancak duş aldım giyindim çıktım yazamadım birde bir uyumuşum mışıl mışılGunaydin kizlar,
Denetim yok acmamis dukkani :)
Herkese musmutlu gunler diliyorum
Guzel menuleriniz olsun insallah
Günaydın kuzumgünaydınlaarr güzel baaağyanlaarrr
AhahahaBugun a101 e geleb detoks matarasindan almayi unutmayin
Ben detoks yapamiyrm die almiyrm
Aklim kaldi
Illa size aldircam
Eki Görüntüle 2034444
Su içtim sadece dr ya çokta açlık hissetmiyorum şimdilik..Yedin mi kaşarlı tostu
Ben hala bir şey yemedim bu sabah
Afiyet olsun
GünaydınGünaydın topic
Günaydıntatlım görünmüyorsunGünaydın kuzularkendi şartlarıma göre bayağı erkenciyim
Bence bur şey olmaz tuzlu olamadıktan sonraGünaydin kizlar, dün aksam yemeginde menüde yine bir salata busefer sosunu yogurtdan yaptim yani sadece yogurt ve tuz kattim biraz. yaninada tavuk gögüsü kizartim ama yagsiz kizarttim sodayla:) gayet iyi oldu bence ve kalori bakimindan cok düsük bi aksam yemegi oldu:) ama sonrasinda gece bi arkadasa gittim orda sohbet muhabet derken bi avucdan biraz fazla antep fistigi yedim ama tuzsuz olanlarindan:)
300 ml kadar süt koy 1.5 2 yk yulaf içine ceviz at yarım armut yarım şeftali koy bende bal pekmez koymuyorum tarçın varsa tarçın at 1 cay kaşığıSchonerDuft cnmya senin smotie tarifin nasildi
Zahmet olmazda soyler misin?
Cevizim var
Nektarin var
Laktozsuz sutum var
Yulaf ezmem
Armutum
Balim yok
Buralardayım da bu ara bdv okuyorum çokça ona sardım galiba buraya az yazdımSabah drye gittim ancak duş aldım giyindim çıktım yazamadım birde bir uyumuşum mışıl mışıl
Günaydın kuzum
Ahahaha
Bende de senin huy var alayım benim olsun
Su içtim sadece dr ya çokta açlık hissetmiyorum şimdilik..
Günaydın
Günaydıntatlım görünmüyorsun
Bence bur şey olmaz tuzlu olamadıktan sonra
300 ml kadar süt koy 1.5 2 yk yulaf içine ceviz at yarım armut yarım şeftali koy bende bal pekmez koymuyorum tarçın varsa tarçın at 1 cay kaşığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?