- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.181
biliyorum tatlim bakalim bi düzen oturtcaz insallahHadi bakalim insallah ama ne kadar az yersen ye bigun normale donunce artiya donusuyo unutma canimm
hahah ama harika bi lezzetttt denemeniz gerekiooo baska biyerde bulamadim böyle biseyKiz sen bisi yemiyon nasil hayatini sürdürüyon aceppeynirli sandvicle ömrün gecti buralarda tohat geliyooo
Sağol ya Allah razı olsunben ortada kalmışım resmen ne büyük ne küçük bi yaş daha büyük olsam tam ortada olcamama 80lilere saygm var tabiki
Rica ederim canimciiiim partemmm ♡Sagol canimcimmm iltifatlari severm
Sendemi leylababaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçti
bende gelen olmazsa spora vuracam kendimi
ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdimüstüne meyve de yedim süper oldu
hayır bende 32
Insallah kuzumseneye kurban kesince artık
ne demek hörmetlerSağol ya Allah razı olsun
Rica ederim canimciiiim partemmm ♡
inşallah bebeğiiimm rabbim herkeslere nasip etsinInsallah kuzum
Aaa ihtiyarlamış kız o, gencecik 90larda alsaydinya bitanene demek hörmetleretrafım 80 lilerle dolu kocam olacak bey bile 80lerde
inşallah bebeğiiimm rabbim herkeslere nasip etsin
benimde 29 az kaldi suan daha 28 ama:)Sendemi leylakim 29 yaşındaydı ya. Kimse değilse beni 29 bilin
Sen 89lu degilmisin? Hangi ay cnm ne 29u seneye 29 diceksinbenimde 29 az kaldi suan daha 28 ama:)
Aaa aynı yaştayızbenimde 29 az kaldi suan daha 28 ama:)
öyle de onada az kaldi:) yani sene bitince girdim sayilirSen 89lu degilmisin? Hangi ay cnm ne 29u seneye 29 diceksin
ay deme öyle kiz vallahami yaslanioz desene ah ahhhh sen evlimiydin buarada sordummu hatirlamiorumAaa aynı yaştayızbukis o 2 gidince sanki bi ayağın çukura giriyormuş gibi oluyo lanet 3 hiç sevmedim yeni yeni toparladım, depresyona girmiştim o 3 yüzünden keşke 2lerde kalsaydim
ama 89un sonu 90 sayılırAaa ihtiyarlamış kız o, gencecik 90larda alsaydinya bitanehiç yakıştıramadım senin gibi 90liya
Kendini buyultme reca ediyormmmmöyle de onada az kaldi:) yani sene bitince girdim sayilirMartda canim sen kacliydin?
Bana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahahama 89un sonu 90 sayılırçıtır benim kocam
HahahahahahaahahahahahahahaBana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahahne güzel gençsiniz hepiniz (( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah
Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
29 kimseyi hatırlamıyorum belki vanillav dır ya da bukiSendemi leylakim 29 yaşındaydı ya. Kimse değilse beni 29 bilin
Vanillam daha güccük29 kimseyi hatırlamıyorum belki vanillav dır ya da buki
hahaha tamam tamam ben daha minikim yaahuKendini buyultme reca ediyormmmmguccuk gizlariz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?