- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.201
ben oldm darısı başınaBana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahahne güzel gençsiniz hepiniz (( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah
Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
ay yakinda nisan var desene harika, insallah cok mutlu olursunBana ne ben kabul etmem öyle 8 varmı var konu kapanmıştır ahahahne güzel gençsiniz hepiniz (( uzuldum şimdi. Duygusalim. Regl olucam hala olamadım herkes oldu ikinciye olucak. Her olanda bende olucam diyorum ama şimdi kesin oluyorum cunki canım çikolata cekti. Konuyu nereye getirdim ahahah
Buki_89 bukiiis nisanlaniyorum eylülde inş canım seneye evlenicigimmm Allahın izniyle ♡
Ayy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettimben oldm darısı başınaboşver uhun genc olsunnnnn her yaşın bir güzelliğiii var en güzel yaşındasınnnn bebeğiiimmm
Evet canimay yakinda nisan var desene harika, insallah cok mutlu olursun
bnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diyeAyy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettim
Bu arada sen regl olucam dedigindede olucam demistim ahahahah hadi darısı benim basima. Demekki nisanımda gelmicek oleyyy
Yaaa neme lazım canım zaten benimki çok ağrılı geçiyor duvarlara tırmaniyorum ahahha birde benim düzensiz geliyor hiç ugrasamam regl olucam karnım sisicek (zaten şiş) gergin olucam surat asicambnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diyenelerin hesabını yapıyoruz yaaa kadınlar kadar ince düşünen bi varlık daha yok bence
Nisan 85liyim ben 32 yimVanillam daha güccükbukis 29 olacakmış canim. Sen yenimi 32 oldun kız ben kasımda 33 olucamda
Nisan 85liyim ben 32 yim33ü konuşmayalım
aminnnnEvet canim
InşaAllah hepimiz çok mutlu olalım ve kalalım bukiiis
P zaman dua ediyoruz denk gelmesin diyeYaaa neme lazım canım zaten benimki çok ağrılı geçiyor duvarlara tırmaniyorum ahahha birde benim düzensiz geliyor hiç ugrasamam regl olucam karnım sisicek (zaten şiş) gergin olucam surat asicam
Dualarınızı bekliyomP zaman dua ediyoruz denk gelmesin diye
Yok san andreas fayini izliyorm@ParteMoralll alaskayi mesken tuttu başladı izliyor musun sen bu programı
Kesinlikle berbattı oda arkadaşım vardı 2 tane oda büyüktü kızlar da iyiydi de yine de çok sıkıntılı bir durum yeri geliyor saç kurutma makinesi yüzünden trip yiyiyordum zatürre mi olayım napayım yani saçımı kurutmayayım davallahi acı çekmeyince kimse taktir etmiyor bir sene çektim artık ömür boyu yeter yurt acısı bana yalnız kalamadığım için kendimi uykuya vermiştim ben gıcık mı oldum bir şeye uyu yalnız kalmak istedim kalamadım uyu günde 14 saate kadar uyuyordum yapamayacağını düşünüyorsan hiç girme bir şekil hallolur zaten burs da çıkmıştı değil mi çıkmamış gibi düşünüp onu Oraya hibe edersin en kötü biraz zorlanır şartlar sinir krizine girip okulu uzatmaktan iyidir
babaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçti
bende gelen olmazsa spora vuracam kendimi
ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdimüstüne meyve de yedim süper oldu
hayır bende 32
Bitterdennsonra bu haftaki kurun de aktivya miSaat 10 (Sonra uyudum)
1 çilekli activia
Saat 15
1 muz
Saat 16
1 avuç fındık
Saat 18
4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata
Saat 21
???
Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
Hic begenmedim cok azSaat 10 (Sonra uyudum)
1 çilekli activia
Saat 15
1 muz
Saat 16
1 avuç fındık
Saat 18
4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata
Saat 21
???
Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
Bitterdennsonra bu haftaki kurun de aktivya mi
Hic begenmedim cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?