Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben oldm darısı başına boşver uhun genc olsunnnnn her yaşın bir güzelliğiii var en güzel yaşındasınnnn bebeğiiimmm

ay yakinda nisan var desene harika, insallah cok mutlu olursun

ben oldm darısı başına boşver uhun genc olsunnnnn her yaşın bir güzelliğiii var en güzel yaşındasınnnn bebeğiiimmm
Ayy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettim

Bu arada sen regl olucam dedigindede olucam demistim ahahahah hadi darısı benim basima. Demekki nisanımda gelmicek oleyyy

Ayy canimmm ne güzel yazmışsın yemin ederim 5 yaş gençleşmiş hissettim

Bu arada sen regl olucam dedigindede olucam demistim ahahahah hadi darısı benim basima. Demekki nisanımda gelmicek oleyyy
bnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diye nelerin hesabını yapıyoruz yaaa kadınlar kadar ince düşünen bi varlık daha yok bence

bnde seviniyorm düğüne denk gelmiyo diye nelerin hesabını yapıyoruz yaaa kadınlar kadar ince düşünen bi varlık daha yok bence
Yaaa neme lazım canım zaten benimki çok ağrılı geçiyor duvarlara tırmaniyorum ahahha birde benim düzensiz geliyor hiç ugrasamam regl olucam karnım sisicek (zaten şiş) gergin olucam surat asicam

Ay insan odaklanamaz ki bile ders çalışmaya bile
Ben sesli çalışırım mesela kendi kendime anlatırım yanımdaki napacak yok ya olmaz
Baktım bakalım internetten yarın iyice eleyip mesaj atmaya başlarım gidince de hemen bir gezerim hepsini
Güzel buldum birkaç tane
Üzücü yanı işte yurttan daha pahalı bir de yurt olursa insanlarla kolay kaynaşırım arkadaş kolay edinirim diye düşünüyordum tabii ki ev daha izole oluyor

Canım bence sana destek olacak da birini istiyorsun tedavi sürecinle ilgili diye düşünüyorum senden daha deneyimli birilerinin desteği olsun umut olsun gibi

Saat 10 (Sonra uyudum)

1 çilekli activia

Saat 15

1 muz

Saat 16

1 avuç fındık

Saat 18

4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata

Saat 21

???

Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:30 kahvaltı

1haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir zeytin,Salatalik, kapya biber,bir dilim ekmek, domates

Ara ogun 11:00

1 adet kuru incir, 1 adet hurma ve 2 adet ceviz

Oglen 13:00
1 dılım ekmek
2 yk domates soslu biber kizartmasi
2 yk kisir
5 yk kabak yemegi
Domates salatalik biber
1 buyuk bardak ayran

Ara öğün 17:00

1 tane seftali

Aksam 18:30

1 Kase pilav
2 parca tavuk kemiksiz but izgara
Bol coban salatasi

Ara ogun 21:30

Aksam pilav yedigim icin ara ogun yapmak istemiyrm

Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.​

Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.6
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -700

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 300
Toplam kayip: 5300
Ana hedefe kalan: 6600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…