- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.441
Kızlar fakirliğin gözü kör olsun. Tam hayalimdeki nisan elbisesini bulmuşken 2.640 euro olduğunu görünce yikildim
Eki Görüntüle 2037267
Bu elbiseyi bu fiyata satabilen insanla tanışmak isterdim. Yok yani ne diyorsunda satabiliyorsun. Yok satıpta bu fiyatı nasıl alabiliyorsunnerde ne yanlış yapıyoruz. Aslında zengin olmak çok kolay
Ahahaha kız vanillam italyada bulursan bana bitane small alDoktor bu ne
Ahahaha kız vanillam italyada bulursan bana bitane small al
AhahahahaKendini buna sarıp fırına mı süreceksin
Ahahahahayok seni fırına sürücem kendine gel diye
HahaahahahahagagagagagaagagKendini buna sarıp fırına mı süreceksin
Tostunun ekmegi kepeklimi canim. Bimde migrosta kepekli tam bugdayli sandwiç ekmekler var onlari alip içine beyaz peynir domatesle tost güzel oluyo. Veya içine ton balığı marun filan o da güzel ögün oluyoMenümü şimdiden yazayım kafamı kaldıracak gibi değilim çok uykum var ya
Saat 12
1 kaşarlı tost
Saat 14
1 muz
2 form çubuk kraker
Saat 16
4 hindi füme salam
1 salatalık
1 dilim peynir
Saat 18
1 tabak taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21
1 bardak light süt
2 tane kuru kayısı
Böyle planladım bakalım
Nihayet güldüğünü gördümm çok sertsin sanki bebişimHahaahahahahagagagagagaagag
Tostunun ekmegi kepeklimi canim. Bimde migrosta kepekli tam bugdayli sandwiç ekmekler var onlari alip içine beyaz peynir domatesle tost güzel oluyo. Veya içine ton balığı marun filan o da güzel ögün oluyo
Ayy ben kiyamamki sanaaa. Ama parte kiyaeBence temiz bir dayağa ihtiyacım var benim
Furabilirsin
Ayy ben kiyamamki sanaaa. Ama parte kiyae@ParteMoralll
Seni okul paklar paklicakta bak görürsün çok güzel olacak
Herhalde manyak ahhh ben sen olsam oraları fethederdimMutlu olacak mıyım
Valla mı
Alışacak mıyım
Arkadaş edinecek miyim
Herhalde manyak ahhh ben sen olsam oraları fethederdimsevinecegin yerde şu haline bak. Belkide heyecandan böylesin kuşum
Cok iyi canimEvet canım diyete girdiğimdir tam buğday alıyorum hep bir kez pide yemiştim 1 ay önce o kadar
Benceeeedeee birsuru arkadasin olcakkk cok egleniceksin bence. Benim icin cok farkliydi cok farkli hayatlar,cok farkli insanlar tanidimHeyecandan depresyona giren ilk insan olabilirim o zaman
İtiraf edeyim korkuyorum biraz geçen sefer çok yalnız kaldım bak belki @ParteMoralll haklı yurtta kalmam daha iyi olabilir benim açımdan şurada ailemle yaşarken bile birkaç hafta arkadaş görmesem buhrana giriyorum orada ailem de yok bir odanın içinde daha çok batarım herhalde
Bazen insan iki kelam edecek birine çok ihtiyaç duyuyor ya Türkçeyi geçtim İngilizce konuşacak birine hasret kalıyor
Kız bugün Facebookta bölümümün grubunu buldum meğersem mayısta açmışlar 2 tane daha Türk var ben gibi en azından arada Türkçe konuşacak insanım olur bir kız bir erkek birbirimize destek oluruz
Nihayet güldüğünü gördümm çok sertsin sanki bebişim
Niyeee vanilyaya oyle yapiyimmmm sende kasiniyosun heAyy ben kiyamamki sanaaa. Ama parte kiyae@ParteMoralll
Seni okul paklar paklicakta bak görürsün çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?