- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.061
Evet malesef evet daha yapmıyacagım :))Ayy aksam olmamisbu haftanin son kacamagi olsun bu bu yeter bir hafta son hiz devam
Olur tabikide lilimmCnm yârin konuşalım haftalik program yapalım
10 günüm var aslında olabilirJillian a gel 5 kg veririz 10 kg vermiş gibi oluruz :)))))
Evet canimmm uykusuz oluncada diyet ise yaramıyo
Benim yulaf çok lezzetli bende denicem yarın caniskommmCanim en kolay ve basiti yogurt yulaf ve icine taze meyveler cok guzel bi ogle yemegi oluyo ben hep boyle yapiyorum
Bende cok seviyorum yoğurt ve meyveyleBenim yulaf çok lezzetli bende denicem yarın caniskommm
Olsun kuzum calisiyon sonuçtaEvet canimmm uykusuz oluncada diyet ise yaramıyo
Parte nerde yahu baktım kötü birsey yazmamış hiç
Biraz olmamis gibiii bu menüİyi akşamlar kızlar menümü yazıyorum
Sabah
Bir parmak sosis yumurta ile kızarmış
Biraz Ezine peynir
Domates salatalık
Ara
Şekersiz türk kahvesi ve bir parça çikolata
Öğlen yok
Öğleden sonra misafir im geldi
Yarm kase yoğurt lu makarna bir tane anne kurabiye si margarinsiz olanlardan birazda kek
Akşam bi iki kaşık bamya yemeği ve domates
Sonrası eşimin ısrarı ile biraz karpuz
Menü kilo vermeye değil sanki almaya yönelik gibi olmuş ama misafir olunca böyle oldu
BlAck bı konuda bdv de senı etıketlemısler hıc anlamadımEvet canimmm uykusuz oluncada diyet ise yaramıyo
Parte nerde yahu baktım kötü birsey yazmamış hiç
Ne diolarBlAck bı konuda bdv de senı etıketlemısler hıc anlamadım
Bılıp bılmeden yuklenmeyelım yazmışNe diolarbana bisi gelmediki
Biri kadına iftira atmış ben başka birsey yazdım orda benim üzerime kaldı iyimi :S ben tanımam etmem yorumunu gördümde yazdım hatta şakaya vurdumBılıp bılmeden yuklenmeyelım yazmış
Senın yorumunda yok
Sanal s konusunda
Seni etiket yapmışlar bir konuya yorum yapmışsın onun linkini atmışlar sayfa 5 konu başlığı sanal s.Ne diolarbana bisi gelmediki
Heeee gördüm benim başıma patladı iyimiSeni etiket yapmışlar bir konuya yorum yapmışsın onun linkini atmışlar sayfa 5 konu başlığı sanal s.
Sıkma canını cnm yaBiri kadına iftira atmış ben başka birsey yazdım orda benim üzerime kaldı iyimi :S ben tanımam etmem yorumunu gördümde yazdım hatta şakaya vurdum
Tatlım bende senle bağdaştırma yapamadım olumsuz yorumunu da görmedim üzülme kuzum arada oluyor böyle şeylerBurda paylasicam gören görsün...
Bi kadın hakkında durmadan konuşuluyordu. Merak ettim biride link paylaşmış. Kadin yazmışki defdef diye biri bunu kocasiyla aldatıyormuş. Devamını okumadim. Sonra başka bi konuda yine bu kadini anlattilar dikkatimi çekti biride nickini paylaştı. Ben karışmadım tanımıyorum etmiyorum çünki. Bugüne kadar burda birine kırıcı birşey yazdığımıda hatırlamıyorum. Neden bu kişiye kötü konuşayım anlamadim. Sonra yine başka bi konuyu okuyordum bu kadının adını gördüm tesadüf. Yazmışki iste yargılamak kimseye düşmez falan. Benimde komiğime gitti herkes onu yargılıyor çünki ve adini etiketlemişler defalarca ama bu kişi hiç yazmamış. Bende adını etiketleyerek bunu yazdim.
Eki Görüntüle 2038267 herkes herkesi yargılıyor gibisinden. Kim ne anladı bilmiyorum, benim konuyla alakam bile yok. Bi üyede uzun uzun yazmış en son birde benim adımı etiketlemiş sanki ben yapmışım gibi. şok oldum görünceokadar insan adını yazmış arkasından konuşmuş ben adını etiketledim direk kendine yorum yaptım kötü biz olduk ben kötü niyetle birsey yazmadım inanılmaz üzüldüm adımı orda görünce defne-28 Kazen
Olur tabikide lilimm
10 günüm var aslında olabilirne giderse kâr ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?