- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.081
Günaydın kizlar mutlu pazarlar
Günaydııııın şeker pancarı :))))))) ve 14. Takımın güzel kızları :)
Ben sabah kahvaltıma geri döneyim mısır gevreği bana yaramadı galiba birde bu ara su tüketemiyorum etkisi ola bilirmi dukan birasınıda bıraktım onada yine başlim ben
Kaç gündür ekmek dahi yemiyorum o zaman niye artıya çıktım ben hemde 700gr fazlaSuyun etkisi olabilir bizim tartı low hatası verince de doğru ölçüyor
Kaç gündür ekmek dahi yemiyorum o zaman niye artıya çıktım ben hemde 700gr fazla
Icimiz dışımız yumurta oldu vallahiYa kızlar benim acayip migdem bulanıyor kahvaltı yaptım içim dışıma çıkacak gibi yumurta çok agır geldi sanki
1haftaya yakındır mısır gevreğiyle süt yapıyodum bugün yumurtaya başladım yemez olaydım hamile gibi migdem bulanıyor yaIcimiz dışımız yumurta oldu vallahiben yulaf yicem sende değiş kahvaltını canim
Ne çektik yaa zayiflicaz diye1haftaya yakındır mısır gevreğiyle süt yapıyodum bugün yumurtaya başladım yemez olaydım hamile gibi migdem bulanıyor ya
Ne çektik yaa zayiflicaz diyemeyve ye canım onla geçiştir
Kaç gündür kendimi çok halsiz hissediyorum ayağa dahi kalkmak istemiyorum 1ayın sonunda beni zorlamaya başladı kilomda durdu canım sıkılmaya başladı dukan birası yaptım belki bugün toparlarım kendimiNe çektik yaa zayiflicaz diyemeyve ye canım onla geçiştir
Valla o yüzden katlanıyorum. InsAllah canım ♡Aynen ya çok çektikama karşılığını alacağız inşallah:)
Bende çok halsizimKaç gündür kendimi çok halsiz hissediyorum ayağa dahi kalkmak istemiyorum 1ayın sonunda beni zorlamaya başladı kilomda durdu canım sıkılmaya başladı dukan birası yaptım belki bugün toparlarım kendimi
Ben tost yiyemem vallahi iki günde kiloyu geri alirim. Ama ıspanaklı denicem, bak canım çekti şimdiKızlar dün yumurtayı ıspanaklı yedim böyle değişik yapıp yeyin tiksinti geldiğinde haftada 2 gün 3 günde tost yapın yulaf yeyin valla ilerde daha kötü oluyor
Günde 1sürahi yaptım geçen hafta düzenli içtim bugün yine yaptım sevmedim ama mecbur içiyorum benim bagırsak tembelliği var sıkıntımı gideriyo iyi geldi bana kuzumValla o yüzden katlanıyorum. InsAllah canım ♡
Bende çok halsizimben sevmedim o dukan birasini. Nane limon karıştırıyorum. Çok içince kilo gidiyor. Biz az içiyoruz herhalde canım
Ben tost yiyemem vallahi iki günde kiloyu geri alirim. Ama ıspanaklı denicem, bak canım çekti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?