Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya 2gündür kilom 95.400çıkıyo cuma 94.700dü cuma yanlışmı tarttı acaba tartının pili son günlerini yaşıyp ondan ola bilirmi acaba önce lo yazıyo sonra kiloya geçiyo

Ben sabah kahvaltıma geri döneyim mısır gevreği bana yaramadı galiba birde bu ara su tüketemiyorum etkisi ola bilirmi dukan birasınıda bıraktım onada yine başlim ben

Aynen ya çok çektik ama karşılığını alacağız inşallah:)
Valla o yüzden katlanıyorum. InsAllah canım ♡
Kaç gündür kendimi çok halsiz hissediyorum ayağa dahi kalkmak istemiyorum 1ayın sonunda beni zorlamaya başladı kilomda durdu canım sıkılmaya başladı dukan birası yaptım belki bugün toparlarım kendimi
Bende çok halsizim ben sevmedim o dukan birasini. Nane limon karıştırıyorum. Çok içince kilo gidiyor. Biz az içiyoruz herhalde canım

Kızlar dün yumurtayı ıspanaklı yedim böyle değişik yapıp yeyin tiksinti geldiğinde haftada 2 gün 3 günde tost yapın yulaf yeyin valla ilerde daha kötü oluyor
Ben tost yiyemem vallahi iki günde kiloyu geri alirim. Ama ıspanaklı denicem, bak canım çekti şimdi

Günde 1sürahi yaptım geçen hafta düzenli içtim bugün yine yaptım sevmedim ama mecbur içiyorum benim bagırsak tembelliği var sıkıntımı gideriyo iyi geldi bana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…