- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.101
Banada lilimm önermişti ama yeşil çayı icemiyorum ya çok denedim ama migdem almiyo. Ki benim migde her türlü seyi yiyen migdelerden. Bu migde neler goedu diye baslarmisim simdi :) canim bagirsak dedin aklima geldi ben yogurtla psilliyum karistiriyorum. Bi bitki internetden bak o çok faydali. Bağırsakta artıklar kalıyormuş yediğimiz kötü yemeklerden. O silip süpürüyormuş. Yanı birden deli gibi wc cikma hissi olmuyor. Dogal bir sekilde cikiyorsun wc. Fazla detaya inmeden anlatamaya calistim canimGünde 1sürahi yaptım geçen hafta düzenli içtim bugün yine yaptım sevmedim ama mecbur içiyorum benim bagırsak tembelliği var sıkıntımı gideriyo iyi geldi bana kuzum
Çok güzel doyuruyor şimdiden afiyet olsun tatlımValla o yüzden katlanıyorum. InsAllah canım ♡
Bende çok halsizimben sevmedim o dukan birasini. Nane limon karıştırıyorum. Çok içince kilo gidiyor. Biz az içiyoruz herhalde canım
Ben tost yiyemem vallahi iki günde kiloyu geri alirim. Ama ıspanaklı denicem, bak canım çekti şimdi
Sağol canim benimÇok güzel doyuruyor şimdiden afiyet olsun tatlım
Araştırdım canım tam bana göre bunu aktardan bula bilirmiyim eşime söylim getirsin kapsülü falanda varmış senin kullandığın nasıl ve nerden temin ettinBanada lilimm önermişti ama yeşil çayı icemiyorum ya çok denedim ama migdem almiyo. Ki benim migde her türlü seyi yiyen migdelerden. Bu migde neler goedu diye baslarmisim simdi :) canim bagirsak dedin aklima geldi ben yogurtla psilliyum karistiriyorum. Bi bitki internetden bak o çok faydali. Bağırsakta artıklar kalıyormuş yediğimiz kötü yemeklerden. O silip süpürüyormuş. Yanı birden deli gibi wc cikma hissi olmuyor. Dogal bir sekilde cikiyorsun wc. Fazla detaya inmeden anlatamaya calistim canim
Canım ben netten aldim. Yurtdişındayım ben yoksa site adı verebilirdim. Yogurtla karistir ama hemen ye. Yoksa cok kati oluyor yenilmiyor. Benimki boyle canim. Benim bi manyak arkadasim var agzina atiyor üzerine su iciyor ama ben öyle yiyemedimAraştırdım canım tam bana göre bunu aktardan bula bilirmiyim eşime söylim getirsin kapsülü falanda varmış senin kullandığın nasıl ve nerden temin ettin
Resim açılmadı kuzumCanım ben netten aldim. Yurtdişındayım ben yoksa site adı verebilirdim. Yogurtla karistir ama hemen ye. Yoksa cok kati oluyor yenilmiyor. Benimki boyle canim. Benim bi manyak arkadasim var agzina atiyor üzerine su iciyor ama ben öyle yiyemedim
Eki Görüntüle 2038309
Aktarlarda mutlaka bulursun canım. Çok hafif birsey. InsAllah isine yarar ♡Açıldı gördüm çok degişik bişeye benziyor bula bilirsem alayım sagol kuzum
Ara ögün olarak yogurda yulaf la mısır gevreği karıştırdım sütle sevmedim ama yogurtla güzel oluyo yulafAktarlarda mutlaka bulursun canım. Çok hafif birsey. InsAllah isine yarar ♡
Ben buraya basladigimda 70 kiloydunNaber kızlar
Ben dün tüm dolabımı çıkartıp kıyafetlerimi denedim
Götüreceklerimi seçtim falan
Ay o eski siyah kabanıma girebiliyorum artık
Bu kış önü kapanmıyordu da
Ayrıca dün döner yedim
Bunalım falan kalmadı valla
65e de düşmüşüm
Sizle bir bildirim yaparım valla böyle giderse
Naber kızlar
Ayrıca dün döner yedim
65e de düşmüşüm
Verdin diye sevinip homini gırtlak yeme valla anında geri geliyo haberin olsun biz artık ölene kadar aç gezecez herşeyden mahrum verdiklerimi almak istemiyorum ama yemekte istiyorum beyaz ekmegi dulu yemege Banıp yemeyi özledim şerbetli tatlıları un helvasını özledim özledim de özledim biri beni tutsunNaber kızlar
Ayrıca dün döner yedim
65e de düşmüşüm
Al bendende okadar canim. Ben şeftali kattım güzel olduAra ögün olarak yogurda yulaf la mısır gevreği karıştırdım sütle sevmedim ama yogurtla güzel oluyo yulaf
Bizim içinde ye kuşum acılı olsun amaNaber kızlar
Ayrıca dün döner yedim
65e de düşmüşüm
Ben buraya basladigimda 70 kiloydun
Vay be
Afiyet olsuuuun maşallah maşallah
Verdin diye sevinip homini gırtlak yeme valla anında geri geliyo haberin olsun biz artık ölene kadar aç gezecez herşeyden mahrum verdiklerimi almak istemiyorum ama yemekte istiyorum beyaz ekmegi dulu yemege Banıp yemeyi özledim şerbetli tatlıları un helvasını özledim özledim de özledim biri beni tutsunazcık kalkıp spor yapim
Bizim içinde ye kuşum acılı olsun ama
Tebrık ederım cnm tam 65 mı oldun aynı gıdıyoruz senle:)))Naber kızlar
Ayrıca dün döner yedim
65e de düşmüşüm
Sulu yemek yazdım klavye düzeltme yapmış aklınca ben açlıktan ne dedigimi biliyomuyumTopice ilk girdiğimde 79.8 yuvarlak hesap 80dim kız
Sağol canım
Ben aç gezmem ya zaten diyetteyken de son dönem hariç hiç aç gezmedim
Mahrumiyet değil de ölçülü yemek önemli bence yani haftada 3 gün baklava gömersek tabii riskli
Ama moralim yerine geldi valla ben şerbetli tatlı pek sevmiyorum oradan kazanıyorum biraz
Dulu yemek ne?
Acısızdı valla
Kuzu ne kadar sürede verdin 80-65=15kiloyuTopice ilk girdiğimde 79.8 yuvarlak hesap 80dim kız
Sağol canım
Ben aç gezmem ya zaten diyetteyken de son dönem hariç hiç aç gezmedim
Mahrumiyet değil de ölçülü yemek önemli bence yani haftada 3 gün baklava gömersek tabii riskli
Ama moralim yerine geldi valla ben şerbetli tatlı pek sevmiyorum oradan kazanıyorum biraz
Dulu yemek ne?
Acısızdı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?