Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günde 1sürahi yaptım geçen hafta düzenli içtim bugün yine yaptım sevmedim ama mecbur içiyorum benim bagırsak tembelliği var sıkıntımı gideriyo iyi geldi bana kuzum
Banada lilimm önermişti ama yeşil çayı icemiyorum ya çok denedim ama migdem almiyo. Ki benim migde her türlü seyi yiyen migdelerden. Bu migde neler goedu diye baslarmisim simdi :) canim bagirsak dedin aklima geldi ben yogurtla psilliyum karistiriyorum. Bi bitki internetden bak o çok faydali. Bağırsakta artıklar kalıyormuş yediğimiz kötü yemeklerden. O silip süpürüyormuş. Yanı birden deli gibi wc cikma hissi olmuyor. Dogal bir sekilde cikiyorsun wc. Fazla detaya inmeden anlatamaya calistim canim

Çok güzel doyuruyor şimdiden afiyet olsun tatlım

Araştırdım canım tam bana göre bunu aktardan bula bilirmiyim eşime söylim getirsin kapsülü falanda varmış senin kullandığın nasıl ve nerden temin ettin

Araştırdım canım tam bana göre bunu aktardan bula bilirmiyim eşime söylim getirsin kapsülü falanda varmış senin kullandığın nasıl ve nerden temin ettin
Canım ben netten aldim. Yurtdişındayım ben yoksa site adı verebilirdim. Yogurtla karistir ama hemen ye. Yoksa cok kati oluyor yenilmiyor. Benimki boyle canim. Benim bi manyak arkadasim var agzina atiyor üzerine su iciyor ama ben öyle yiyemedim

Naber kızlar

Ben dün tüm dolabımı çıkartıp kıyafetlerimi denedim
Götüreceklerimi seçtim falan
Ay o eski siyah kabanıma girebiliyorum artık
Bu kış önü kapanmıyordu da

Ayrıca dün döner yedim
Bunalım falan kalmadı valla

65e de düşmüşüm
Sizle bir bildirim yaparım valla böyle giderse

Ben buraya basladigimda 70 kiloydun
Vay be

Afiyet olsuuuun maşallah maşallah

Verdin diye sevinip homini gırtlak yeme valla anında geri geliyo haberin olsun biz artık ölene kadar aç gezecez herşeyden mahrum verdiklerimi almak istemiyorum ama yemekte istiyorum beyaz ekmegi dulu yemege Banıp yemeyi özledim şerbetli tatlıları un helvasını özledim özledim de özledim biri beni tutsun azcık kalkıp spor yapim

Bizim içinde ye kuşum acılı olsun ama

Ben buraya basladigimda 70 kiloydun
Vay be

Topice ilk girdiğimde 79.8 yuvarlak hesap 80dim kız
Afiyet olsuuuun maşallah maşallah

Sağol canım

Ben aç gezmem ya zaten diyetteyken de son dönem hariç hiç aç gezmedim
Mahrumiyet değil de ölçülü yemek önemli bence yani haftada 3 gün baklava gömersek tabii riskli
Ama moralim yerine geldi valla ben şerbetli tatlı pek sevmiyorum oradan kazanıyorum biraz
Dulu yemek ne?

Bizim içinde ye kuşum acılı olsun ama

Acısızdı valla

Tebrık ederım cnm tam 65 mı oldun aynı gıdıyoruz senle:)))

Sulu yemek yazdım klavye düzeltme yapmış aklınca ben açlıktan ne dedigimi biliyomuyum

Kuzu ne kadar sürede verdin 80-65=15kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…