- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.121
Hoş geldin kuzum geçmiş olsunBeni merak edenlere selam olsun.geri geldm yokkende takipteydim
Srlam kizlar. Nasilsiniz. Cok ozledim sizi. Gelemedim uzun zamandir. Bir ara gireyim siteye dedim acmadi bir turlu sonra da hic firsatim olmadi. Son ayima girdim ben
Agrilarim artti sicaklar bunaltti enfeksiyonum varhazirliklar bitmiyor.
Siz neler yapiyorsunuz bakimm nicleriniz mi degisti kizlar buamiyom siziiii neredesinizzzz@ParteMorall
Yokk burdaki olay yuzunden.ban i yiyecegimi bilseydim neyse..Anam parte uçmuş
Noldu sana
Bdv mı :)
Aha ban yemiş noldu
Geldm bebegmmn
geldmmmmmm malum olay yyuzunden. Tahminin dogryyduuEvet canimmm uykusuz oluncada diyet ise yaramıyo
Parte nerde yahu baktım kötü birsey yazmamış hiç
Hosbulduk canim. Sagolasinn iste bazi olaylar sayesinde yemis olduk saglik olsun uzun olmadi neyseki :)Hoş geldin kuzum geçmiş olsun
Iyi yapmışsın partem. Şikayetmi edilmişsin nolmuş kiz. Baktim kotu yorumunda yoktu şaşırdık grupcakYazzz bitiyooo ruzgarli amaa sicakkk bugun bolbol gezip enerji depoladim
hoşgeldinHosbulduk canim. Sagolasinn iste bazi olaylar sayesinde yemis olduk saglik olsun uzun olmadi neyseki :)
Anladigim kadaryla giden kisi varya onla alakali oda yemis cunku polimkten yaniIyi yapmışsın partem. Şikayetmi edilmişsin nolmuş kiz. Baktim kotu yorumunda yoktu şaşırdık grupcak
Hosbuldmmmmhoşgeldin
Aynen tesadüf gördüm keşke öyle olmasaydı ama neyseee. Iyisin dimi kuşum. Ben geliyorum hava bozduAnladigim kadaryla giden kisi varya onla alakali oda yemis cunku polimkten yani
Amaaan bosver napalimm :) bundan sonra kimseyle ugrasmadan direk diskalfyeAynen tesadüf gördüm keşke öyle olmasaydı ama neyseee. Iyisin dimi kuşum. Ben geliyorum hava bozdu
5 eylül istanbuldayım Allahın izniyle canimmmAmaaan bosver napalimm :) bundan sonra kimseyle ugrasmadan direk diskalfye
Valla bugun cok guzeldi ruzgarli olmasi daha guzeldi mis gibi bogaz havasine zaman geliyosun. Eylulun ortasinda falan bozulur bence.
Etaplar birlestirildi cogunluk 'evet'anket belli oldu mu acaba bu cuma tartılıyor muyuz
Evet bencede :) ama guzel kizz daha gyzel esiyo ohhhh5 eylül istanbuldayım Allahın izniyle canimmm
Eylülde aslında hep güzel oluyordu. Yada size göremi bozmuş oluyo. Bana buraya göre tam yaz gibi geliyo
65 mi düştünNaber kızlar
Ben dün tüm dolabımı çıkartıp kıyafetlerimi denedim
Götüreceklerimi seçtim falan
Ay o eski siyah kabanıma girebiliyorum artık
Bu kış önü kapanmıyordu da
Ayrıca dün döner yedim
Bunalım falan kalmadı valla
65e de düşmüşüm
Sizle bir bildirim yaparım valla böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?