- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.141
Bdv konusu mu ? Anlamadımkızlar biri ayağınızın üstünden araba geçti mi diye mesaj atmış 2014 ten beri bunun peşinde
Bdv konusu mu ? Anlamadım
biri bana böyle mesaj attı direk ayağınızın üstünden araba geçti mi diyebir baktım 2014 te konu açmış bu konuyla ilgili olay nasıl oldu anlatın falan diyo. sonra bir konusu daha var o da şöyle cennet mahallesinde bi bölümde pembe ferhat ın ayağını eziyordu hangi bölüm hatırlayan var mı ya valla normal insanlar beni bulmuyor
birde msj mı atmış sana
Konuya bak ya çok aramış mı
Şikayet etseydin herkesii rahatsız eder boylesiamacı farklı bunun ya ayaklara karşı ilgisi var sanırım ayak numaramı soruyor
Aynen canım ne garip bende yorum yaptımkızlar biri ayağınızın üstünden araba geçti mi diye mesaj atmış 2014 ten beri bunun peşinde
Oglen bol karbonhıdratlı olmuş benımde oyle bugun.ondan artı çıkıyor olabilirsinİyi akşamlar şekerlerim
Sabah kahvaltım
1buçuk haşlama yumurta
1dilim peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
6tane zeytin
2dilim kepek ekmegi
Ara ögün
1kase yogurda mısır gevreği ve yulaf katıp yedim
Öglen yemegi
1kase mercimek çorbası
1kepçe patates yemegi
3kaşık bulgur pilavı
Ara ögün
Avuç içi kadar fıstık
Akşam yemegi
1kase çorba
Üç çatal sucuklu yumurta
1dilim tam bugday ekmegi
Spor
Yarım saat bacak hareketleri ve mekik
1lt su
1sürahi dukan birası
Yatarken biberli yogurt
Kırmızı mercimek te karbonhidrat yüksekmi kuzu ya bilmiyordum patatesi yarım patates ancak yemişimdir pilavda yeşil mercimekliydiOglen bol karbonhıdratlı olmuş benımde oyle bugun.ondan artı çıkıyor olabilirsin
Kuzu ne kadar sürede verdin 80-65=15kiloyu
65 mi düştün
Döneri yemek sana çok iyi gelecek hızla 60 a düşeceksin
biri bana böyle mesaj attı direk ayağınızın üstünden araba geçti mi diyebir baktım 2014 te konu açmış bu konuyla ilgili olay nasıl oldu anlatın falan diyo. sonra bir konusu daha var o da şöyle cennet mahallesinde bi bölümde pembe ferhat ın ayağını eziyordu hangi bölüm hatırlayan var mı ya valla normal insanlar beni bulmuyor
Gec kahvaltim
1 kupa çay
Meyveli yogurt
Ögle yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
1 dilim ekmek
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
Yok :/ ise gidicem kizlar
Gün içinde 2 ltr su
Canım ise gidicem o yüzden canim istemiyooo gece gece ne yicem :/ tabi sen gömdün dönerleri neleriSkandal ne demek akşam yook
Canım ise gidicem o yüzden canim istemiyooo gece gece ne yicem :/ tabi sen gömdün dönerleri neleri
Ayak fetişi falandır ağzından laf almaya çalışıyordur
Boşver cevap atma ama konusunu merak ettim özelden atsana bu aralar BDV fokur fokur
Ettim canımŞikayet etseydin herkesii rahatsız eder boylesi
Aynwn ya normali beni bulmuyorAynen canım ne garip bende yorum yaptım
Atıyorum aynen öyle galiba :)
Ettim canım
Aynwn ya normali beni bulmuyor
Çorba ekmek yerıne gecıyor patates pilav hep karbonhidrat olsun ogrenmış oldunKırmızı mercimek te karbonhidrat yüksekmi kuzu ya bilmiyordum patatesi yarım patates ancak yemişimdir pilavda yeşil mercimekliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?