- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.161
Gördüm
Bu cevaplara bakıp bir şeyler hayal etmiyordur umarım
Ayak fetişisti olanlarda genelde aşağılanma, acı çekme gibi yan efektler de oluyor, ondan dolayı olabilir
Kesinlikle bende cuma günü bir sey yedim adı lazım değilDeğişik yemek olunca yarıyor böyle metabolizmaya bakalım yarın cardio yapma planım var
Kac ayda 65 oldunTopice ilk girdiğimde 79.8 yuvarlak hesap 80dim kız
Sağol canım
Ben aç gezmem ya zaten diyetteyken de son dönem hariç hiç aç gezmedim
Mahrumiyet değil de ölçülü yemek önemli bence yani haftada 3 gün baklava gömersek tabii riskli
Ama moralim yerine geldi valla ben şerbetli tatlı pek sevmiyorum oradan kazanıyorum biraz
Dulu yemek ne?
Acısızdı valla
3ayda vermişKac ayda 65 oldun
Elma çayı içtim simdikDur daha gömemedim başka bekle sen
Hızlı bir şeyler atıştıraydın çorba salata falan sabaha kadar aç mı duracaksın
Hastamı oldu canım kolay gelsın yaMerhaba kızlar
Bebegim hic durmadi
Zor bir gun gecirdim
Yazamadim
Menumde yok
Sas sapan beslendim
İyi akşamlar şekerlerim
Sabah kahvaltım
1buçuk haşlama yumurta
1dilim peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
6tane zeytin
2dilim kepek ekmegi
Ara ögün
1kase yogurda mısır gevreği ve yulaf katıp yedim
Öglen yemegi
1kase mercimek çorbası
1kepçe patates yemegi
3kaşık bulgur pilavı
Ara ögün
Avuç içi kadar fıstık
Akşam yemegi
1kase çorba
Üç çatal sucuklu yumurta
1dilim tam bugday ekmegi
Spor
Yarım saat bacak hareketleri ve mekik
1lt su
1sürahi dukan birası
Yatarken biberli yogurt
Akşam yemeği olsa çok güzel menüymüşGec kahvaltim
1 kupa çay
Meyveli yogurt
Ögle yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
1 dilim ekmek
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
Yok :/ ise gidicem kizlar
Gün içinde 2 ltr su
Sabah
Menemen
Bır dılım tb ekmek
3 dılım peynır
Reçel
Ogle
Bır tabak fasulye yemegı
Bır dılım tb ekmek
Bır kaşık pılav
Yoğurt
Ara
Kavun
Akşam
Ikı kuçuk bulgurlu dolma
Çoban salata
Yogurt
Limonlu kek olmasaydı keşkeİyi geceler kızlar menümü yazayım bugün öğle ve akşam düğünde geçti
Sabah
Bir kaç dilim karpuz
Kibrit kutusu kadar peynir
Öğle
Yarım kase şehriye çorba bir kaşık nohutlu et
Bir kaşık keşkek
Ara ince dilim limonlu kek şeker siz çay
Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası
Dört ızgara köfte
Soğan söğüt
Yarım domates
Üç kaşık pilav
Merhaba kızlar
Bebegim hic durmadi
Zor bir gun gecirdim
Yazamadim
Menumde yok
Sas sapan beslendim
neyse ki gelmiş ben cvp verene kadar
bebeğim nolmş sende de bi karışıklıklar olmş galiba bu bdv ye cok takılmayın bk yanlışlıklada olsa ban yeme potansiyeline sahip bi gurubuzBurda paylasicam gören görsün...
Bi kadın hakkında durmadan konuşuluyordu. Merak ettim biride link paylaşmış. Kadin yazmışki defdef diye biri bunu kocasiyla aldatıyormuş. Devamını okumadim. Sonra başka bi konuda yine bu kadini anlattilar dikkatimi çekti biride nickini paylaştı. Ben karışmadım tanımıyorum etmiyorum çünki. Bugüne kadar burda birine kırıcı birşey yazdığımıda hatırlamıyorum. Neden bu kişiye kötü konuşayım anlamadim. Sonra yine başka bi konuyu okuyordum bu kadının adını gördüm tesadüf. Yazmışki iste yargılamak kimseye düşmez falan. Benimde komiğime gitti herkes onu yargılıyor çünki ve adini etiketlemişler defalarca ama bu kişi hiç yazmamış. Bende adını etiketleyerek bunu yazdim.
Eki Görüntüle 2038267 herkes herkesi yargılıyor gibisinden. Kim ne anladı bilmiyorum, benim konuyla alakam bile yok. Bi üyede uzun uzun yazmış en son birde benim adımı etiketlemiş sanki ben yapmışım gibi. şok oldum görünceokadar insan adını yazmış arkasından konuşmuş ben adını etiketledim direk kendine yorum yaptım kötü biz olduk ben kötü niyetle birsey yazmadım inanılmaz üzüldüm adımı orda görünce @defne-28 @Kazen
hakketten bişeydin bari ona göre şeederdinYokk burdaki olay yuzunden.ban i yiyecegimi bilseydim neyse..
Geldm bebegmmn
geldmmmmmm malum olay yyuzunden. Tahminin dogryyduu
Gunaydin cnmHastamı oldu canım kolay gelsın ya
Gunaydin canimm ♡ evet yanlis anlasilma oldu neyseki halletik aramizda. Gözümüz yollarda kaldı keptiiingünaydın bayanlaarrr
evde internetim yoktu yada telefonla alakalıydı bilmiyorum wifi ye bağlanamadım bi türlü gelemedim o yüzden
Sagol cnmGunaydin canimm ♡ evet yanlis anlasilma oldu neyseki halletik aramizda. Gözümüz yollarda kaldı keptiiin
lilipit lilimm Allah kolaylık versin canim. Sen hep güzel bilinçli yemek yiyorsun birkereden birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?