- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.181
Vardır bı derdı ya yıne belkı atak donemındedır. Zor çocuk bakmak ya hele 2 kuçuk daha zor şimdi benımkı tutturmuş ateş olcrerı gormuş onu ıstıyor aglıyor sabah sabah ya ah bunlar..Gunaydin cnm
Bi sorunu yok gibi
Ama 2,5 aylik bebek hic uyumaz mi
Banyo yaptirdik yine uyumadi
Sabahin 6 sindan aksam 9,30 a kadar bi saat uyudu uyumadi oda parca parca
Mahvetti beni
Buyuk oglumda ilgi bekliyr
Esim dersen yatmak istiyor sadece zaten 11-12 gibi kalkiyor, cocugu parka goturene kadar cocugun uyku saati geliyor. Oda gerdi beni
Sigarayi birakti, kendi derdinde
Neyse bdv ye cevirmiyim burayi
Ates olceri cok seviyorlarVardır bı derdı ya yıne belkı atak donemındedır. Zor çocuk bakmak ya hele 2 kuçuk daha zor şimdi benımkı tutturmuş ateş olcrerı gormuş onu ıstıyor aglıyor sabah sabah ya ah bunlar..
allah kolaylık versin kuzuuum valla hiç anlamam bebek işlerinden ama kendince bi derdi vardır onunda herhalde bişeyden huzursuz fln olduysa belkiGunaydin cnm
Bi sorunu yok gibi
Ama 2,5 aylik bebek hic uyumaz mi
Banyo yaptirdik yine uyumadi
Sabahin 6 sindan aksam 9,30 a kadar bi saat uyudu uyumadi oda parca parca
Mahvetti beni
Buyuk oglumda ilgi bekliyr
Esim dersen yatmak istiyor sadece zaten 11-12 gibi kalkiyor, cocugu parka goturene kadar cocugun uyku saati geliyor. Oda gerdi beni
Sigarayi birakti, kendi derdinde
Neyse bdv ye cevirmiyim burayi
hallolduysa sorun yokk demektirGunaydin canimm ♡ evet yanlis anlasilma oldu neyseki halletik aramizda. Gözümüz yollarda kaldı keptiiin
lilipit lilimm Allah kolaylık versin canim. Sen hep güzel bilinçli yemek yiyorsun birkereden birsey olmaz
dondurmaya hayırHayir dun gerginim
Diye esim gitmis en sevdigim dondurmadan almis
Kendi de sigarayi birakti die abur cubur almis
Neyseki abur cubura cok duskun degilim de
Dondurmaya dayanamiyrm
Visneli cikolatali ooww
Ama ise baslamama az kaldi kizlar
Sizde destek olun azarlayin kizin
Verelim kilolari :)
Hemde ne tat yaAtes olceri cok seviyorlar
:)
Bizimki hala alıyor eline onu
Off cok da tatlilar degil mi
Ayy ben lilime kiyamam valla. Parte gelince halleder ahahahahHayir dun gerginim
Diye esim gitmis en sevdigim dondurmadan almis
Kendi de sigarayi birakti die abur cubur almis
Neyseki abur cubura cok duskun degilim de
Dondurmaya dayanamiyrm
Visneli cikolatali ooww
Ama ise baslamama az kaldi kizlar
Sizde destek olun azarlayin kizin
Verelim kilolari :)
Anne yemekleri tehlikeli. Beni annem yaktı ahahahSagol cnm
Bugunddn itibaren hemen toparayacagim
Bugun ne yemegim var ne yemekligim
Anneme gidebilirim belki
O zaman iyi olur :)
Sagol kuzm gtmem iyi oldu bosver uzaktan takima bakma sansim olduneyse ki gelmiş ben cvp verene kadar
bebeğim nolmş sende de bi karışıklıklar olmş galiba bu bdv ye cok takılmayın bk yanlışlıklada olsa ban yeme potansiyeline sahip bi gurubuz
hakketten bişeydin bari ona göre şeederdinneyse geçmiş olsun bebeğim
hiç sevmediğim bi akrabam hafta sonu bizde kaldıSagol kuzm gtmem iyi oldu bosver uzaktan takima bakma sansim oldu
Sen nerdeydin yok oldun
Cnm bende ilk kez +100 ciktimSabıtım bu arada
Evet cnm dondurmaya hayirallah kolaylık versin kuzuuum valla hiç anlamam bebek işlerinden ama kendince bi derdi vardır onunda herhalde bişeyden huzursuz fln olduysa belki
hallolduysa sorun yokk demektir
valla sorma canım bende siteye bi kaç kere girmeye calıştım ama yok olmuyo bıraktımpatladım sıkıntıdan
dondurmaya hayırhele böyle dengesiz havalarda hasta olursun allah korusun kalorisini söylemiyorm bile
Bende cok yorldm ama gezerkenhiç sevmediğim bi akrabam hafta sonu bizde kaldı
bide bayram şeysi işte baklava fln yaptık yorugunum dostum
Ama gercekten oyle biri lazim @ParteMoralllAyy ben lilime kiyamam valla. Parte gelince halleder ahahahahöcü yaptık partemi
Anne yemekleri tehlikeli. Beni annem yaktı ahahahyagsiz az koydum yavrum diyo. Ertesi gün pişirirken görüyorum. Zeytinyağı dikliyor tencereye. Bende kaşıkla ölçerek koyarken bile tedirgin oluyorum
ohhh kolay gelsinnnnBende cok yorldm ama gezerken
Halilari vermistm bugun gelicekmis yaahemen sermicem temizlik yapcam camlari perdeleride halleder siler yerlestirirm ohh
Gunaydin canimGünaydin kizlar
Cok değil giderCnm bende ilk kez +100 ciktim
Bugun bool su iciyrz, bitki cayi iciyrz. Yuruyus spor ne yapabiliyorsak yapiyrz. Yarin duzelir durum bence
Günaydınn keptinnngünaydın bayanlaarrr
evde internetim yoktu yada telefonla alakalıydı bilmiyorum wifi ye bağlanamadım bi türlü gelemedim o yüzden
arada ye canım o kadarda değilEvet cnm dondurmaya hayir
Bida yemicem tamamdir :)
sen hp gez hepppBende cok yorldm ama gezerken
Halilari vermistm bugun gelicekmis yaahemen sermicem temizlik yapcam camlari perdeleride halleder siler yerlestirirm ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?