Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayir dun gerginim
Diye esim gitmis en sevdigim dondurmadan almis
Kendi de sigarayi birakti die abur cubur almis

Neyseki abur cubura cok duskun degilim de
Dondurmaya dayanamiyrm
Visneli cikolatali ooww
Ama ise baslamama az kaldi kizlar
Sizde destek olun azarlayin kizin

Verelim kilolari :)

Vardır bı derdı ya yıne belkı atak donemındedır. Zor çocuk bakmak ya hele 2 kuçuk daha zor şimdi benımkı tutturmuş ateş olcrerı gormuş onu ıstıyor aglıyor sabah sabah ya ah bunlar..

Vardır bı derdı ya yıne belkı atak donemındedır. Zor çocuk bakmak ya hele 2 kuçuk daha zor şimdi benımkı tutturmuş ateş olcrerı gormuş onu ıstıyor aglıyor sabah sabah ya ah bunlar..
Ates olceri cok seviyorlar
:)

Bizimki hala alıyor eline onu

Off cok da tatlilar degil mi

allah kolaylık versin kuzuuum valla hiç anlamam bebek işlerinden ama kendince bi derdi vardır onunda herhalde bişeyden huzursuz fln olduysa belki

Gunaydin canimm ♡ evet yanlis anlasilma oldu neyseki halletik aramizda. Gözümüz yollarda kaldı keptiiin

lilipit lilimm Allah kolaylık versin canim. Sen hep güzel bilinçli yemek yiyorsun birkereden birsey olmaz
hallolduysa sorun yokk demektir
valla sorma canım bende siteye bi kaç kere girmeye calıştım ama yok olmuyo bıraktım patladım sıkıntıdan

dondurmaya hayır hele böyle dengesiz havalarda hasta olursun allah korusun kalorisini söylemiyorm bile

Ayy ben lilime kiyamam valla. Parte gelince halleder ahahahah öcü yaptık partemi
Sagol cnm
Bugunddn itibaren hemen toparayacagim
Bugun ne yemegim var ne yemekligim
Anneme gidebilirim belki
O zaman iyi olur :)
Anne yemekleri tehlikeli. Beni annem yaktı ahahah yagsiz az koydum yavrum diyo. Ertesi gün pişirirken görüyorum. Zeytinyağı dikliyor tencereye. Bende kaşıkla ölçerek koyarken bile tedirgin oluyorum

Sagol kuzm gtmem iyi oldu bosver uzaktan takima bakma sansim oldu

Sen nerdeydin yok oldun

Evet cnm dondurmaya hayir
Bida yemicem tamamdir :)

hiç sevmediğim bi akrabam hafta sonu bizde kaldı
bide bayram şeysi işte baklava fln yaptık yorugunum dostum
Bende cok yorldm ama gezerken
Halilari vermistm bugun gelicekmis yaa hemen sermicem temizlik yapcam camlari perdeleride halleder siler yerlestirirm ohh

Ama gercekten oyle biri lazim @ParteMoralll
Yoksa amaca ulasmak zorlasir
Disiplin bu isin basinda var. Disiplin olmazsa olmaz bu is. @ParteMoralll onu sagliyor sagolsun

Ah bu anneler yok mu
Hepsi ayni olmak zorunda mi
Yalniz bende oyle anneyim ya :)
Cocugum gozume zayif gelio, yesin istiyrm halbukim tosunun teki

Evet cnm dondurmaya hayir
Bida yemicem tamamdir :)
arada ye canım o kadarda değil
Bende cok yorldm ama gezerken
Halilari vermistm bugun gelicekmis yaa hemen sermicem temizlik yapcam camlari perdeleride halleder siler yerlestirirm ohh
sen hp gez heppp
işlerini bitir öyle ser mis gibi daha güzel olur annem vermedi yıkamaya elde sileriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…