- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.201
günaydın bebekGünaydin kizlar
günaydın kuzuuum dönmüşsün tatildennnnGünaydınn keptinnn
merdivenden yuvarlanıp 8 takla atanlar(o ben oluyorum )günaydın bayanlar merdivenden kayanlar
günaydın bebek
günaydın kuzuuum dönmüşsün tatildennnn
merdivenden yuvarlanıp 8 takla atanlar(o ben oluyorum )
günaydın kuzummmm
kac kilo aldin kiz? ve tatil nasl gecti?eveeeet kilo alıp geldim ama veriyoruuuum daha da zayıf olcam:)
demek kilo aldıneveeeet kilo alıp geldim ama veriyoruuuum daha da zayıf olcam:)
Hoşgeldin bebegimYokk burdaki olay yuzunden.ban i yiyecegimi bilseydim neyse..
Geldm bebegmmn
geldmmmmmm malum olay yyuzunden. Tahminin dogryyduu
Hosbuldk bebegmmHoşgeldin bebegim
kac kilo aldin kiz? ve tatil nasl gecti?
demek kilo aldın
ne kadar aldın
günydın siyah zeytinimGunaydin kizlar
iyi hadi bişey kalmamışTatil güzeldi :) niye aldım anlamadım aslında baya hareket ettim ilk geldiğimde 2.5 kg fazla çıktım tartıda şimdi 700 gram kaldı aldıklarımdan :)
kahkihkohgünaydın bebek
günaydın kuzuuum dönmüşsün tatildennnn
merdivenden yuvarlanıp 8 takla atanlar(o ben oluyorum )
günaydın kuzummmm
Evet gidecek onlar da inşallahgünydın siyah zeytinim
iyi hadi bişey kalmamış
uyyyy 2,5 baya almissin kiz:) ama gitmis bari en azindan 700 kalmis egerki SIki yönetim ilan edersen cumaya Kadar Eksi cikabilrsin ama normal ilerlersen anca tatile gitmeden önceki kilona gelirsin tatlim... benimde bidefa basima gelmisti resmen cumadan pazartesiye 2 kg civari bi fazlaligim olmustu, sok gecirmistim resmenTatil güzeldi :) niye aldım anlamadım aslında baya hareket ettim ilk geldiğimde 2.5 kg fazla çıktım tartıda şimdi 700 gram kaldı aldıklarımdan :)
Ni didingünydın siyah zeytinim
iyi hadi bişey kalmamış
Şaka gibi valla şok oldum ödem falan dedim deuyyyy 2,5 baya almissin kiz:) ama gitmis bari en azindan 700 kalmis egerki SIki yönetim ilan edersen cumaya Kadar Eksi cikabilrsin ama normal ilerlersen anca tatile gitmeden önceki kilona gelirsin tatlim... benimde bidefa basima gelmisti resmen cumadan pazartesiye 2 kg civari bi fazlaligim olmustu, sok gecirmistim resmen
Nldu kizz
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar kaç gündür bdv diyip duruyonuz diyorum bdv ne ya benim bilmediğim bi sitemi şuna trend konular desenize bir derdim var kaç gündür kafama takıyorum deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?