- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.601
Ekside msn bebis harikkasinnLili analiz
Dıyet başlangıç: 24.07.2017
Başlangıç kilo:84.9
Guncel kılo:78.8
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybi: 400
Toplam kayip: 6100
Ana hedefe kalan: 5800
Günaydın bukissGünaydin kizlar, Zafer bayramimiz Kutlu olsunnnn
SaolSupersin canim tebriklerhedef kilona ne kadar kaldi abs videolari yapabilirsin karnin icin
Spor ve diyetle daha kolay gider canim YouTubeye abs workout yaz bir cok video var hosuna gideni yaparsin 10 dklik yeterli benceSaolYa işte gobek bolgem az daha gıtse yetıcek ama sporsuz gıtmıcek.ne yapayım nerden bakıcam?
Iyı cnm borek yaptım sımdı attım fırınaIyiyim işe gidiyorum sen nasılsın
Cnm annemdeydım yaAfiyet olsun canim guzel
Afiyet olsun canim aksam yemek yemedin mi kiz domates biber mi yidin
Evet yapayım artık ya en kalın yerım gobeğim haha.gunde 10 dk mıSpor ve diyetle daha kolay gider canim YouTubeye abs workout yaz bir cok video var hosuna gideni yaparsin 10 dklik yeterli bence
Evet cnm her hafta ıyı kotu verıyrm bırseylerEkside msn bebis harikkasinn
GunaydinGunaydın
Anladim canim cok iyi yapmissin o zamanCnm annemdeydım ya
Alternatıflerı hıc ıyı degıldı :)
Evet canim günlük 10 dk yap yeter mekik karinda cok etkili degil mideye çalışıyo hep ama abs videolari daha cesitli oluyo karnin her bolgesini çalıştıriyoEvet yapayım artık ya en kalın yerım gobeğim haha.gunde 10 dk mı
Cok iyi gidiyosun canimmmEvet cnm her hafta ıyı kotu verıyrm bırseyler
Aylık bazda Ağustos ayında 3.9 kılovermısım
Bı okadarda eylulde verırsem, eylul sonu 75 olurum
Ekım ayında hedefıme ulaşırım sankı
İnşallah
tatilin son demleri desene ..teşekkürler cnmIyı cnm borek yaptım sımdı attım fırına
Eşime ve ogluma :)
Haftaya benımde baslayacak mesaı ya
Dogum ıznım bıtıyor
İyi çalışmalarr
Oo ozaman yaparım gozum korkmaz ındıreyımde annemde vıdeo :) net yok evde inş kısa surede etkı eder sıkılmam hemenEvet canim günlük 10 dk yap yeter mekik karinda cok etkili degil mideye çalışıyo hep ama abs videolari daha cesitli oluyo karnin her bolgesini çalıştıriyo
@SekerPancarii cnm ben mesela ayaklarını kaldırıp hareketler yapıo yaEvet yapayım artık ya en kalın yerım gobeğim haha.gunde 10 dk mı
Yaptikca güçleneceksin canim ben ilk basladigimda bütün hareketleri yarim yamalak yapardim yaptikca bacaklar da karin da gucleniyo hareketler daha kolay yapiliyo@SekerPancarii cnm ben mesela ayaklarını kaldırıp hareketler yapıo ya
Ben o kadar kassızım kı ayaklarım yarım kalkıo becerıp kaldıramıyrm
Önerın var mı
Sıkılmakdan yap canim ben karnimi abs videolariyla toparladimOo ozaman yaparım gozum korkmaz ındıreyımde annemde vıdeo :) net yok evde inş kısa surede etkı eder sıkılmam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?