Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar akşam erken yattım yazamadım başım çatlıyodu yine sabahta eşime kahvaltı hazırladım geri yattım şimdi uyandım bugün çok işim var evi sil süpür yarın memlekete gidiyorum bayramın üç yada dördünde gelicem inş

eee kizlar bayramda nerelerdesiniz bakalim anlatin
Memlekette annemlere gidiyorum ramazan bayramınıda orda geçirmiştim annemin baş parmağı kırıldı piknikte düşmüş o yüzden gideni geleni olur birde malum kurban oldugu için gidicem işlerini halledeyim döneyim nasipse

anladim canim cok gecmis olsun, yardim et tabi

Ilk gun zaten kurban islerimi yaparim biyere gitmem sonraki 2. Kaynanama dayima teyzelerime esimn dayisina ablasina 12de gireriz artik eve
3.gunde kendimiz gezerikkk ya da sehir disina bakalimm sen napicaksinnnnnn bukisss
kendi annen yakinmiydi sana yada uzakmi?

vallah ben calisiyorum malesef Burda tatil yok, anca Cuma aksam bizimkilere ugrariz yani annemlere ve abimlere cumarteside kayinvalidemlere gider bigece kalip pazar dönderiz... orda esimin amcasi ve dayisi var okadar

Annemlerde kayinvalidelerde bana 40 45 km falan canm.
Orda yok tatill dogruuuuu ayyyhh

Bugun ordaki antrenmanlardan birini yapicam bende oyle yapiyorum ama benim tekrarlar daha az çeşit daha cok oluyo çoğu parali ama free olanlar en basta yeter onlar ne gerek var paralisina

Bence de ortalık zaten bedava antrenman kaynıyor oradaki freeler bitince başka yerden bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…