- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.621
Iyı gezmeler sıze:)Bugun eşim izinli dışarda olurum büyük ihtimal kislarr
Cok sagol cnm yaparım bendeSıkılmakdan yap canim ben karnimi abs videolariyla toparladim
Evde kaynanada annedeeee kizlar bayramda nerelerdesiniz bakalim anlatin
Memlekette annemlere gidiyorum ramazan bayramınıda orda geçirmiştim annemin baş parmağı kırıldı piknikte düşmüş o yüzden gideni geleni olur birde malum kurban oldugu için gidicem işlerini halledeyim döneyim nasipseeee kizlar bayramda nerelerdesiniz bakalim anlatin
ooo simdiden kolay gelsin ozaman:)Evde kaynanada annedebulaşık yıka et kavur pilav yap haha:))
anladim canim cok gecmis olsun, yardim et tabiMemlekette annemlere gidiyorum ramazan bayramınıda orda geçirmiştim annemin baş parmağı kırıldı piknikte düşmüş o yüzden gideni geleni olur birde malum kurban oldugu için gidicem işlerini halledeyim döneyim nasipse
Ilk gun zaten kurban islerimi yaparim biyere gitmemeee kizlar bayramda nerelerdesiniz bakalim anlatin
kendi annen yakinmiydi sana yada uzakmi?Ilk gun zaten kurban islerimi yaparim biyere gitmemsonraki 2. Kaynanama dayima teyzelerime esimn dayisina ablasina 12de gireriz artik eve
3.gunde kendimiz gezerikkk ya da sehir disina bakalimmsen napicaksinnnnnn bukisss
Annemlerde kayinvalidelerde bana 40 45 km falan canm.kendi annen yakinmiydi sana yada uzakmi?
vallah ben calisiyorum malesef Burda tatil yok, anca Cuma aksam bizimkilere ugrariz yani annemlere ve abimlere cumarteside kayinvalidemlere gider bigece kalip pazar dönderiz... orda esimin amcasi ve dayisi var okadar
he anladim oraya gitmionuzmu bu bayram? evet ya yok malesefAnnemlerde kayinvalidelerde bana 40 45 km falan canm.
Orda yok tatill dogruuuuu ayyyhh
Hee orayi soylememisim kiz gitmez olurmuyum anacigimmaaahe anladim oraya gitmionuzmu bu bayram? evet ya yok malesef
Bugun ordaki antrenmanlardan birini yapicam bende oyle yapiyorum ama benim tekrarlar daha az çeşit daha cok oluyoçoğu parali ama free olanlar en basta yeter onlar ne gerek var paralisina
he tamamdir:)Hee orayi soylememisim kiz gitmez olurmuyum anacigimmaaa
Zaten sabah namazdan cikinca kurban yerine gidicekler babamla bizde annemde olucaz
Tam buğday yada kepekli makarna ile domatesli salçalı yapabilirsin az yağ kullan yanınada ayran yada yoğurt ile süper oluyorKızlar makarna yemek istiyorum sağlıklı Nasıl yapabilirim normal salçalı yapsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?