- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.661
Afıyet olsun o zmn :)) ben hıçbırsey yapamadım yarın kızım ızın verırse ttatlı ve sarma yapacagım bu ara sağolsun yapıştıkİşin gücün arasında ancak makarna yapa bildim kuzum yarın gidiyorum diye yemekte yapmadım eve malzemede almadım makarnayla geçiştirdim
Kızlar nerde hayırdır kimse yok hepsi banmı yedi acepAfıyet olsun o zmn :)) ben hıçbırsey yapamadım yarın kızım ızın verırse ttatlı ve sarma yapacagım bu ara sağolsun yapıştık
Olmamış hıcSabah kahvaltım
1kase sütlü yulaflı mısır gevregi
Ara ögün yok
Öglen
2tabak makarna yogurt
Ara ögün yok
Akşam yemegi
1avuç leblebi
Spor evi temizledim
Sabah 11 akşam 20ye kadar off çok yoruldum
Bayramda protein beslenicem durdu benim kilom niye bilmiyorum degiştirmem lazım beslenme düzenimigünayın kızlar
bugünde yarım gün çalışıyorum sonrasında bende pek uğramayabilirim baklavaydı kavurmaydı diyip çok kaçırmayın şimdiden herkese iyi bayramlar ara ara girmeye çalışacam
Güncelleme geldi hepsi bedava oldu kuzum ben bayildim antrenmanlara cok guzellBence de ortalık zaten bedava antrenman kaynıyor oradaki freeler bitince başka yerden bulursun
Gule gule kullan babyyGünaydın kizlar dün bütün gün dışarıdaydik derin dondurucu aldim cok mutluyumbugün kuracaklar baya bi gezdik gece döndük eve
Saol bebegimGule gule kullan babyy
güle güle kullan tatlımGünaydın kizlar dün bütün gün dışarıdaydik derin dondurucu aldim cok mutluyumbugün kuracaklar baya bi gezdik gece döndük eve
Saol bebegimnapiyosun timizlik yapcam bugun
Teşekkürler bebegimmmgüle güle kullan tatlım
Ohhh bu ne keyif gizzYataga uzanmis muzik dinliyorum
Esimle kizim iceerde
Ben dun yaptm bugun az isim kaldi.
Kuzum baska yemek yapmadin tamam da 2 tabak makarna da yenir mi diyetteSabah kahvaltım
1kase sütlü yulaflı mısır gevregi
Ara ögün yok
Öglen
2tabak makarna yogurt
Ara ögün yok
Akşam yemegi
1avuç leblebi
Spor evi temizledim
Sabah 11 akşam 20ye kadar off çok yoruldum
Esim evde ya ondan o geeeyfOhhh bu ne keyif gizzbenimde gocam uyyo kizim evcilik oynuyo yeni kalktik
Benimde temizligim bitti bugun bi sil süpür toz yeter
Yarin tartilcak herkes ama herkesciklerin haberi varmi kiKuzum baska yemek yapmadin tamam da 2 tabak makarna da yenir mi diyetteyagsiz bi küçük tabak makarna yesen yogurtla tamamdi yarina arti istememm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?