Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın ne guzel gıdıyorya çok ıyısın ben daha tartılmadım regl oldum ztn

Günaydın canlar tartılmadım henüz tartım pili bitmiş eşim eve gelirken alıcak bayram boyu bagırsak problemi çektim yoksa yememe dikkat ettim almamışsın dediler ama bakacak artık inş almamışımdır o kadar harekete uykusuzluğa bencede almim yani

Evet kizlar siki diyet yapin valla
Ben kacirmadim rahatim

İnstagramda yesim diyette die bi kiz var onun paylastigi detoks var hosuma gitti
Ama ben emzirdigim icin yapmayacagim tabiki :)

Benzer detokslar vardir nette

Onunkinde sabah yulaf ezmeli kahvalti keten tohumlu meyveli falan, ara ogunde odem attirici caylar, oglen 6 yk sebze yemegi bol salata, aksam da sebze yemegi bol salata var
Ekmek falan yoktu
Et de yoktu

Gunaydin kizlar

günaydın lilimmmm bi detoksda ben aliyimmm lilipit

Günaydin kizlar, ben biraz fazla kaciranlardanim bu hafta SIKI BI diyet yapmam sart

Gunaydın Fazlamı çıktın bende 400 grm fazlym regl sonucumu yoksa yemedenmı bılemedım

evet hatta dün 1.5 kg fazla ciktim sok gecirdim busabaha en azindan bi 800gr indirdim ama cok kötü bi hisdi o fazlaligi gördügümde
Bırde sen çok az yıyorsun yedığınde hemen fazla çıkmıştır.bende daha zayıflayamacagm gıbı gelıyor bazn

Kizlar naptiniz. Ben bavul katliyorum iki gundur yarin aksama dogru istanbuldayim Allahin izniyle. Benimki yarin aksam biyere gidicez guzel bi elbise al falan dedi. Bendr dalga geçtim minimi olsun diye galiba evlenme teklifi edicek ayy ben utanirim nasil yapicak acaba. Birde bakiyormusum kokorec yemege gidiyormusuz ahahaha heyecan yaptım

Oooo çok romantik Nasıl bir şey almayı planlıyorsun

Bence evlenme teklifi ya:) güzel cici bi elbise al kendine o günü hatırlatacak:)))) soft renklerde
Ayyy heyecanlandim. Benim icin onemli degil evlilik teklifi zaten nisanlaniyoruz zaten cevabi bilio. Kesin kaynanam planladi. Yarin gece sicagi sicagina bildiricem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…