- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.861
Günaydın ne guzel gıdıyorya çok ıyısın ben daha tartılmadım regl oldum ztnGunaydin
Kilo durumlari nasil kizlar :)
Nette guzel bayram sonrasi detokslari var. Cok kaciran icin bakmalarini oneririm
Bende sorun yok
Gectigimiz hafta 1000 gr vererek 78.2 ye dusmustum. -400 ile devam ediyorum 77.8
Cuma ise baslayacagim, insallah kiyafetlerim olur
Gunaydın Fazlamı çıktın bende 400 grm fazlym regl sonucumu yoksa yemedenmı bılemedımGünaydin kizlar, ben biraz fazla kaciranlardanim bu hafta SIKI BI diyet yapmam sart
Günaydin kizlar, ben biraz fazla kaciranlardanim bu hafta SIKI BI diyet yapmam sart
Gunaydın Fazlamı çıktın bende 400 grm fazlym regl sonucumu yoksa yemedenmı bılemedım
Ben de fazla kaçırdım ya çok mutsuzum durduramıyorum kendimiGünaydin kizlar, ben biraz fazla kaciranlardanim bu hafta SIKI BI diyet yapmam sart
aynen aynen ama bugün sadece meyve günü yapiyorum ben bakalim en son öyle yaptigimdA ALDIgim tüm kilolar gitmisti insallah yine etkili 0lurBen de fazla kaçırdım ya çok mutsuzum durduramıyorum kendimi
en azindan biraz hareket, daaha fazlasini yapsan daha iyi olur. bende buaksam eve gidince söyle bir birbucuk Saat spor yapmak istioyorum1 mil leslie yaparak bi adım attım şu saatten sonra dikkat ediyorum !
evet hatta dün 1.5 kg fazla ciktim sok gecirdim busabaha en azindan bi 800gr indirdim ama cok kötü bi hisdi o fazlaligi gördügümdeGunaydın Fazlamı çıktın bende 400 grm fazlym regl sonucumu yoksa yemedenmı bılemedım
aynen aynen ama bugün sadece meyve günü yapiyorum ben bakalim en son öyle yaptigimdA ALDIgim tüm kilolar gitmisti insallah yine etkili 0lur
Bırde sen çok az yıyorsun yedığınde hemen fazla çıkmıştır.bende daha zayıflayamacagm gıbı gelıyor baznevet hatta dün 1.5 kg fazla ciktim sok gecirdim busabaha en azindan bi 800gr indirdim ama cok kötü bi hisdi o fazlaligi gördügümde
aynen canim baya abarttim amaBırde sen çok az yıyorsun yedığınde hemen fazla çıkmıştır.bende daha zayıflayamacagm gıbı gelıyor bazn
Olsun cnm verirsin hemencecıkaynen canim baya abarttim ama
Kizlar naptiniz. Ben bavul katliyorum iki gunduryarin aksama dogru istanbuldayim Allahin izniyle. Benimki yarin aksam biyere gidicez guzel bi elbise al falan dedi. Bendr dalga geçtim minimi olsun diye galiba evlenme teklifi edicek ayy ben utanirim nasil yapicak acaba. Birde bakiyormusum kokorec yemege gidiyormusuz ahahaha heyecan yaptım
Inan hicbir bilgim yokOooo çok romantik Nasıl bir şey almayı planlıyorsun
Bence evlenme teklifi ya:) güzel cici bi elbise al kendine o günü hatırlatacak:)))) soft renklerdeInan hicbir bilgim yokherseyim mini benim ya yada uzun kollu. Napicam bilmiommmmm belkide yapmicaktir. Baska bi suprizi vardir ama ne olabilirki nisandan once
Ayyy heyecanlandim. Benim icin onemli degil evlilik teklifi zaten nisanlaniyoruzBence evlenme teklifi ya:) güzel cici bi elbise al kendine o günü hatırlatacak:)))) soft renklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?