- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.881
Kizlar naptiniz. Ben bavul katliyorum iki gunduryarin aksama dogru istanbuldayim Allahin izniyle. Benimki yarin aksam biyere gidicez guzel bi elbise al falan dedi. Bendr dalga geçtim minimi olsun diye galiba evlenme teklifi edicek ayy ben utanirim nasil yapicak acaba. Birde bakiyormusum kokorec yemege gidiyormusuz ahahaha heyecan yaptım
Kusum ben giyicemde, bi davete gidicez cok mini giyme diyo ne davetiyse artik
Evlenme teklifi olabilir bencede mini elbise uygundur bence olanlardan birini seç giy
Merak ettim ne daveti olduğunu sen giy yine planladığın elbiseyi...Kusum ben giyicemde, bi davete gidicez cok mini giyme diyo ne davetiyse artikD ama ben yine mini giyicem hazirladim ahahaha
Aynen canim ne planladi acaba ya çatlıcamMerak ettim ne daveti olduğunu sen giy yine planladığın elbiseyi...
Nişanlın istanbulda mı yaşıyordu senin ?
Arkadasinin nisanina gotururmus seniAynen canim ne planladi acaba ya çatlıcamneyse caktirmiyim. Sogukkanli olmaliyim ahahahah
Ahahahah Sulalesiyle tanistiriyormusArkadasinin nisanina gotururmus seni
Fazla hayal kurma hayallerin suya düşmesin kuzumAynen canim ne planladi acaba ya çatlıcamneyse caktirmiyim. Sogukkanli olmaliyim ahahahah
buna gülmeden geçemicemGunaydin kızlar
@Blacksee55 sana şarkı gönderiyorum, az daha dalga geçim dur
Tiridine tiridine tiridine ban'dım, bedavamı sandın para verdım aldım
Bıleksii yorum yapmıs bdv ye, amaan amaan dırıdırımm
Klavyesıni editler kapmış, banına da yandımamanını amanını amanını yandım
evet busabah tam bi kilo gitmisti yine kaldi 500 gr. onuda veririm umarimOlsun cnm verirsin hemencecık
bizede söylersin artik vallah bende merake ttimAynen canim ne planladi acaba ya çatlıcamneyse caktirmiyim. Sogukkanli olmaliyim ahahahah
günaydın beybiSonunda can gelmiş buraya bugün günaydın kızlar
ben vermişimGünaydın kızlar
Bayramdan kilo alıp geldim bu bayram ramazan gibi olmadı malesefDaha listeden ayrıldığım kiloma bile dönememisken kilo aldım geldim
Oysa ki etleri ekmeksiz yemistim niye böyle oldu ki
Tatlıda yemedim gibi bişey
Artık menü yazmaya başlıcam ve tekrar listeye girmem lazım
bu bayramda ben vermişim ödeştikgeçen bayramdada ben vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?