- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.081
Geçmiş olsun kuzum tuzlu suyla gargara yap iyi gelir inşBen dün yazmadım çünkü düzgün birşey yemedim ağzım yara dolu biliyorsun birde kötü olmuştum sabah
Hayir biz menuleri paylasmayin demedik ki sadece gecen cuma kilo bildirilmedi okadar. Ama herkes kendi kendine tatil vermis onada tamam bayram ama dun paylasim olmamasi beniKendi adıma özür dilerim menü görmediğim için bende yazmadım cuma günü bildirim yapılacak biliyordum ondan sonraki gün menüler paylaşılmaya başlıycak zannettim
Sabah ögle akşam hep ekmek birde dondurma ohh mis hiç olmamış kuzumDunku menum
Sabah
Peynırlı şalcalı tost
Ara
Kavun
Ogle
Bır kepçe kabak çorbası
Patlıcan yemeği
Bır dılım ekmk
Ara
Ufak parça hamburger
Bırkaç patates (dışardaydık 2 tane almş alma dedımhalde eşime eşlik ettım)
Bırkaç top dondurma
Akşam
Kabak çorbası
Patlıcan yemeği
Bır dılım ekmk
Gunaydin poncuhGünaydın kızlaar
Yeyeyeey zorla ozellikle meyve falan yeyiyemiyorum ki çok acıyor dün onları bile çok zor yedim
Benim dün misafirim olmasına ragmen ben topige geldim canım ama menü bildirim görmeyince bende paylaşım yapılmıyor zannettim ben acemiyim ben ne bilimHayir biz menuleri paylasmayin demedik ki sadece gecen cuma kilo bildirilmedi okadar. Ama herkes kendi kendine tatil vermis onada tamam bayram ama dun paylasim olmamasi beni
GuzeeelDünkü menüm;
Sabah
2 incecik dilim tb ekmeği
2 az tereyağında yumurta
şekersiz çay
Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
4 yk yoğurt
Akşam
5 köfte
1 büyük ayran
suyumda 2 yi geçmiştirbu sabah tartılmadım ama muhtemelen 300 400 gitmiştir
Hepinize diyorummmm isteee kizlarrBenim dün misafirim olmasına ragmen ben topige geldim canım ama menü bildirim görmeyince bende paylaşım yapılmıyor zannettim ben acemiyim ben ne bilim
Iyiyim ciciimm sen nasilsinnnnnNasılsın parteciim
etten olcağını sanmıyorum salgın var herkes ynı şeyden şikayet ediyorEvet yapayım bende annemden gargara losyon aldım ama henuz kullanmadım benımde damaktada var ne yesem acıyor dıyorum etten mı oldu
Iyiyim ciciimm sen nasilsinnnnn
Bugun sanki usuyerek uyandim havalar soguyo sanirim
günaydın poncikGünaydın kızlaar
poncikten şaşırtan menü afiyet olsunDünkü menüm;
Sabah
2 incecik dilim tb ekmeği
2 az tereyağında yumurta
şekersiz çay
Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
4 yk yoğurt
Akşam
5 köfte
1 büyük ayran
suyumda 2 yi geçmiştirbu sabah tartılmadım ama muhtemelen 300 400 gitmiştir
meyve ile geçiyor gün zaten sabah incir ara öğün mamık yedim şimdi kahve içiyorum zorla hemen geçse bariiYeyeyeey zorla ozellikle meyve falan ye
Bencede çok kotu menu cnm zaten artıyım bugun dıkkt edcgmbayram modundan çıkamadmSabah ögle akşam hep ekmek birde dondurma ohh mis hiç olmamış kuzum
sırt ağrıları hakkında bişi dicim gülmeyin stres ve negatiflikten bel ve sırt ağrılarımız oluyor derin derin nefes al rahatlat kendini ... limoni olduğunuz için böylesindirBende iyi gibiyim de kötü gibiyim de bilemiyorum
Sırtım belim çok ağrıyo bide nişanlımla limoniyiiz ilk defa dün akşamdan beri konuşmadık en uzun konuşmadığımız bu oldu
Evet kız soğuyo valla bende üşüyerek uyandım ama güzel bu havalar ne çok bunaltıcı nede soğuk insan en azından geceleri uyuyabiliyo
günaydın poncik
poncikten şaşırtan menü afiyet olsun
meyve ile geçiyor gün zaten sabah incir ara öğün mamık yedim şimdi kahve içiyorum zorla hemen geçse barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?