Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede çok kotu menu cnm zaten artıyım bugun dıkkt edcgmbayram modundan çıkamadm
Ekmeksiz yaşayamayan ben neredeyse 10gündür ekmek yemedim kepekli bile ama yine artıyım bu bayram bize yaramadı börek tatlı bizi tırmaladı 4dilim börek 4dilim kadayıf bana pahalıya patladı hepside 6gün içinde yedim aynı gün bile degil

sırt ağrıları hakkında bişi dicim gülmeyin stres ve negatiflikten bel ve sırt ağrılarımız oluyor derin derin nefes al rahatlat kendini ... limoni olduğunuz için böylesindir

Doğru olabilir kuzum gece uyumadım hiç çok canım sıkkın ağrı kesici aldım inşallah etki eder

Yemedgn ıçın yedığınde bırden alırsın ye bnce bı dılımde olsa. Bnde artıyım regl bıtmedı bugun çok dıkkt edecgm duşerm ınş

arasan konuşsanız çok büyük bir mevzu değilse tabi
ben aramak istemiyorum kuzum çünkü kendimi haklı görüyorum ve dünden beri hiç aramadan durabiliyosa merak etmeden bu saatten sonrada aramasın çok kırgınım
konu benim memlekete düğüne gitmem ne zamandır söylüyorum 2 - 3 günlük hiç sorun etmezdi hatta kendin git gez değişiklik olsun derdi bişey oldu nazar değdirdim heralde sanki bi tavır aldı sen gitmesen falan demeye başladı anlayamadım ki benim ne kadar bunaldığımı sıkıldığımı biliyor

nişanlanınca işler mi değişti dicm ya da onunda boşluğuna mı geldi acaba şimdi arayamamışta olabilir sonuçta işini sen biliyorsun sebeb olarak ne gösterdi ?

Reglmi olcaksin biye agriyoo
Niyeee nolduda kusustunuzzz

Kiz nazarmi ettin gecen konusuyoduk ya amaaaaa nisanlisinz daha yenii belki simdi daha cok kiskaniyodur

nişanlanınca işler mi değişti dicm ya da onunda boşluğuna mı geldi acaba şimdi arayamamışta olabilir sonuçta işini sen biliyorsun sebeb olarak ne gösterdi ?

konuşmadık ki dünden beri hiç aramadı işler ne değişmiş olabilir ki ben anlamıyorum ben gelince izin alırsın dedi o gelince izin alamıcağımı mı düşündü acaba diyorum

Reglmi olcaksin biye agriyoo
Niyeee nolduda kusustunuzzz
yok canım daha yeni bitti üsüttümmü noldu denetimin dediği gibi belki stres sıkıntıdan olmustur
bak yukarda yazmıstm okumussunn
Kiz nazarmi ettin gecen konusuyoduk ya amaaaaa nisanlisinz daha yenii belki simdi daha cok kiskaniyodur
nazara geldi galiba aslında kıskanclık degıl oyle seylerı kıskanmaz hiç hep kendi der eve tıkılma git gez dolaş diye galiba o geldiğinde izin alamam diye öyle dedi valla bilmiyorum ki yaa neyse ne ama dünden beni merak edip aramaması çok canımı sıktı biz 2 saat konuşmadan durmazdık sonuçta tek iletişimimiz o göremiyoruz birbirimizi hiç mi merak etmedi

Etmistir gece girmis araya yazar arar bugun kizzzz uzulmeee

Kızlar instegram da stay fit tea diye bi çay var siz duydunuzmu öncesi sonrası diye resimlerinide gördüm kafama takıldı kullansak mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…