Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallahhh kuzum
Nişanlılıkta olur böyle şeyler bunlar tadı tuzu kuzum takma kafana o kadar onunda kafasına taktığı sıkıntıları ola bilir belki oda sana yansımıştır muhtemelen ama arayı fazla sogutmayın haklı haksız önemli degil kadınların bazen silgi olması lazım evliliği ayakta tuta bilmek için içinde birikim yapma gün gelir patlama noktasına gelirsin iyi yönlerini düşün herşey iyi olsun canım bunlar sizin en güzel en mutlu günleriniz

Aklıma ne geldi kızlar kendime gülüyorum zayıflama kampı olsa bizde orda olsak hep beraber yesek içsek spor yapsak birlikte vakit geçirsek ne güzel olur

çok acıktım yaaa öğlen yedin mi

yok daha yemedim yarım saate gider yerim

İllaki oluyodur sıkıntısı kolay değil yaptığı iş ama hiç bana yansıtmazdı dediğin gibi bi tarafin silgi olması lazım ama genelde o taraf o olur ben silemiyorum kinci bi insan da değilim ama alttan alan taraf malesef olamıyorum

Aynı benim gibisin böyle söyleyince sende kendimi gördüm ama böyle yaparak hem kendini hem karşındaki insanı yıpratırsın canım benden sana abla tavsiyesi bu çok yanlış her zaman tek taraflı olmaz her zaman karşı taraftan bekleme o zaman bu kezde sen bi adım at böyle olursa herşey dahada güzel olur hem herşeyden önce kendin mutlu olacaksın böyle düşün ikinizede bunu yapma ben bu yüzden çok kaybettim ama görüyorum ki hep önce kendime haksızlık etmişim önce kendimi mutsuz etmişim şimdi dahada mutluyum hoş görü güzeldir hele kadında dahada güzeldir bunu unutma ponçim

ya aslında çok doğru söylüyorsun ama ben kendimi haklı görüyorum bişey yokmuş gibi arayıp tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…