- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.141
O tükürdüğünü yalamak degil karşındakine deger verdigini gösterir karşındakide böyle anlar bundan eminim oda sende mutlu olacaksın kırgınlıkta bitecek ama yinede sen bilirsin canımya aslında çok doğru söylüyorsun ama ben kendimi haklı görüyorum bişey yokmuş gibi arayıp tükürdüğümü yalamak istemiyorum
Seviyorum kız seni
Domates salata kesim sana sigara böreği var buzlukta baklava
karşılıklı olmalı kuzum sonuçta hiçbir ilişki tek taraflı yürümezyok daha yemedim yarım saate gider yerim
İllaki oluyodur sıkıntısı kolay değil yaptığı iş ama hiç bana yansıtmazdı dediğin gibi bi tarafin silgi olması lazım ama genelde o taraf o olur ben silemiyorumkinci bi insan da değilim ama alttan alan taraf malesef olamıyorum
ay bende ona baktım ban mı yedi diye ama yememiş bu sefer@Blacksee55 kizz nerdesn
O tükürdüğünü yalamak degil karşındakine deger verdigini gösterir karşındakide böyle anlar bundan eminim oda sende mutlu olacaksın kırgınlıkta bitecek ama yinede sen bilirsin canım
karşılıklı olmalı kuzum sonuçta hiçbir ilişki tek taraflı yürümez
Denetim sana kahkaha atiyorm Day bende ona baktım ban mı yedi diye ama yememiş bu sefermerak ile bekliyorum
paklava sevmem benDomates salata kesim sana sigara böreği var buzlukta baklava
anlaşıldı sen bunu istiyonpaklava sevmem bendomates salatalık kafi mersi şekerim
öğreneceksin kuzum bende öyleydim hep eşim adım atardı sonra atmamaya başladı haklı olarak adam bıktı bende atıyorum adım artık öğreneceksin kuzumama ben haklıyım bana çok gereksiz tavır aldı ve akşamdan beri aramadı bende arayamıyorum bunun üzerine
Doğru söylüyorsun ama napayım benim elimde değil ilk adımı ben atamıyorum
kahkihkohDenetim sana kahkaha atiyorm D
ay yemek seçen bir tipin benanlaşıldı sen bunu istiyon
öğreneceksin kuzum bende öyleydim hep eşim adım atardı sonra atmamaya başladı haklı olarak adam bıktı bende atıyorum adım artık öğreneceksin kuzum
kahkihkoh
ay yemek seçen bir tipin ben
kim sert yaptı dünoda galiba bunu yapmaya çalısıyor
kim sert yaptı dünevli olunca barışmak daha kolay oluyor nişanlı iken biraz daha zor oluyor
aradı mı hadi gözün aydın kuzumben sert yaptım haklıydım ve aradı
haah ah cakaydim keskeGomez i duymuştum selam çakaydın
Tatil bitti ama nerde bu menuler ? Nerde paylasimlar?
Bir mazeretiniz var ama benim mi haberim yok anlamadim
SchonerDuft @suskunprenses ?
@Nilar ?
@yildizlariyakalamak ?
@Blacksee55 ?
@lilipit ?
Buki_89
Gulumse24 ?
(Etiket geneldir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?