Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya aslında çok doğru söylüyorsun ama ben kendimi haklı görüyorum bişey yokmuş gibi arayıp tükürdüğümü yalamak istemiyorum
O tükürdüğünü yalamak degil karşındakine deger verdigini gösterir karşındakide böyle anlar bundan eminim oda sende mutlu olacaksın kırgınlıkta bitecek ama yinede sen bilirsin canım

karşılıklı olmalı kuzum sonuçta hiçbir ilişki tek taraflı yürümez

Çaya kimse bişeycik demedi ya stay fit tea duyan bilen varmı huuu bak alır içerim sizden zayıf olurum kıskandırır sizi yada ölürüm sebebim olursunuz

O tükürdüğünü yalamak degil karşındakine deger verdigini gösterir karşındakide böyle anlar bundan eminim oda sende mutlu olacaksın kırgınlıkta bitecek ama yinede sen bilirsin canım

ama ben haklıyım bana çok gereksiz tavır aldı ve akşamdan beri aramadı bende arayamıyorum bunun üzerine

karşılıklı olmalı kuzum sonuçta hiçbir ilişki tek taraflı yürümez

Doğru söylüyorsun ama napayım benim elimde değil ilk adımı ben atamıyorum

ama ben haklıyım bana çok gereksiz tavır aldı ve akşamdan beri aramadı bende arayamıyorum bunun üzerine

Doğru söylüyorsun ama napayım benim elimde değil ilk adımı ben atamıyorum
öğreneceksin kuzum bende öyleydim hep eşim adım atardı sonra atmamaya başladı haklı olarak adam bıktı bende atıyorum adım artık öğreneceksin kuzum

Denetim sana kahkaha atiyorm D
kahkihkoh

anlaşıldı sen bunu istiyon
ay yemek seçen bir tipin ben

Merhabalar, ben Şubat ayında Doğum yaptım şu an 7 aylık bi oğluşum var bi de bana armağanı 9 kilo Bende katılmak istiyorum ama nasıl başlıyorsunuz, bi diyetisyenden yardım mı alıyorsunuz beni bilgilendirebilir misiniz

Gomez i duymuştum selam çakaydın
haah ah cakaydim keske

kusura bakma tatlim ben dün paylasmayi unutmussum Sabah paylasirim diye düsündpm busabahda giremedim anca yeni girmeye firsatim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…