- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.161
Canım bugün seni çok iyi gördüm çok enerjik Mutlu maşallah daim olur inşallah :)Eeeeeee bi zahmett
dünki menüm
Sabah protegin yogurdu ve icine bir muz etdim
öglen bir muz
aksam tavuk Döner eti yaptim yagsiz pisirdim onu yedim yaninada yogurt.
Ben hep neşeli güler yüzlüyümdür kuzum tebessüm eksik olmaz bende eşim 10kilo fasulye getirdi gelin bi el atın bitirelim şunu dolaba atim kuzucuklar nolurki yani akşama size zeytin yaglı yaparım belkimCanım bugün seni çok iyi gördüm çok enerjik Mutlu maşallah daim olur inşallah :)
Merhaba hosgeldinMerhabalar, ben Şubat ayında Doğum yaptım şu an 7 aylık bi oğluşum var bi de bana armağanı 9 kiloBende katılmak istiyorum ama nasıl başlıyorsunuz, bi diyetisyenden yardım mı alıyorsunuz beni bilgilendirebilir misiniz
Ben hep neşeli güler yüzlüyümdür kuzum tebessüm eksik olmaz bende eşim 10kilo fasulye getirdi gelin bi el atın bitirelim şunu dolaba atim kuzucuklar nolurki yani akşama size zeytin yaglı yaparım belkim
Bu nee kizzz ne yemisisn ben goremiyorumdünki menüm
Sabah protegin yogurdu ve icine bir muz etdim
öglen bir muz
aksam tavuk Döner eti yaptim yagsiz pisirdim onu yedim yaninada yogurt.
Aksam toplu paylasirsan daha iyi olur06 EYLÜL ÇARŞAMBA
Kahvaltı : menemen , biraz beyaz peynir , keten tohumlu yoğurt bir yk kadar , 2 dilim tam buğday ekmeği , çay
ÖĞLE: Sütlü kahve , bir armut , bir avuç sade tuzlu kraker
Güncel kilo : 67.4
Öyle olsun bakalım kimsecikler den fayda yokNe güzel ne Mutlu size biz de turşu yapcaz o yüzden gelemem yıksa gelirdimmm tabi
Ne yidin kulağıma diakşamı bende meyve ile geçiştircem öğlen güzel yedim
yeşil mercimekli patlıcan yemeği 1 bardak ayran ince tırnak pideden bir lokma aldım belki 1 lokma değilde çok lokmada olmuş olabilirNe yidin kulağıma di
bayram telafisi ise yario ama bigüzel kilo vermeye basladim:)Bu nee kizzz ne yemisisn ben goremiyorum
aclik hissetmedim canim o Sabah yedigim sey acayip tok tutuoNasıl durdun bu kadarcık yemekle :)
Şu ara dedemdeyim Bişiler atıştırdığım çok oluyo akşam unutuyorumAksam toplu paylasirsan daha iyi olur
BeğendimSabah kahvaltım
1yumurtadan peynirli omlet
3tane siyah 1tane yeşil zeytin
1dilim tam bugday ekmegi
1bardak şekersiz çay
Ara ögün
1bardak ayran
Öglen yemegi
2adet nuget
Ara ögün
YOK
Akşam yemegi
1tabak Zeytinyagli fasulye
1kase biberli cacık oh mis
Yarım dilim tam bugday ekmegi
1lt su spor yine hiç oturmadım halada ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?