Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:15 kahvaltı

1haslanmis yumurta, cay, 3 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, yarım Salatalik, bı tutam dereotu,bir dilim kizarmis ekmek,

Ara ogun 10:00

1 adet kuru incir ve 5 adet badem

Oglen 12:15

Etli bezelyeli yemek
1 dilim ekmek

Ara öğün 16;00

Bi kase üzüm ve bir adet ceviZ

Aksam 17:45

2 yk pilav
Et sote
1 tane domates ve dereotu

Ara ogun 21:00

Yarım muz yıyebılırım

Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.

Cuma kilo:78.2
Güncel kilo: 77.8
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -600

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Bu hafta kilo kaybi: 400
Toplam kayip: 7100
Ana hedefe kalan: 4800

Cnm gecmıs olsun
Son durum nedır yaralarda
Ilac kullanıyor musun
Sabah kuruyemis olabılırdı
Oglen guzel
Aksamda porsıyon olarak cok meyve var
Cok tatlı
Tarcınlı sut ıc yatmadan

Kahvaltın ve aksam yemegın guzel
Ama a dan z ye senden guzel menuler gormek istiyrm ben sahsen

Oglen harıc guzel
Ben oglenlerı yemek olsun ıstyrm hep ondan :)

Kizlar Sapphirede evlenme teklifi aldim
Ben sana getiririm lilimmmmm ben begendim estee lauderi fena degil az surulecekmis gosterdi kadin yoksa yasli durursun dedi

Kiiiiizlar çok özledim hepiniziii dün gece giremedim siteye sorunmu vardi ne anlamadim. Sapphirede 55. Katta evlenme teklifi aldim kizlar aceyip ormantikti ahahaha et ve sebze yiyordum tam, dedimki askim bitane patates aliyim senden canim cekti. O anda elimi uzatınca parmağıma yüzüğü takti ahahahaha patateside yiyemedim bugünde koşturmaca kizlar, elbise bakmaya gittik. Sırtı önü acik begendi kaynanam, dedim napiosun beni köyden atarlar. Sen artik arnavut gelinisin dedi aldik önünü kapattırdık sırtı açık kaldi valla, size nişandan fotolar aticam ins kızlar. Çok yorgunum insAllah kilo vermişimdir
Gece memlekete dönüyorum ordada koşturmaca başlıcak ama girebildikce giricem

Bugunki menumu yaziyorum hemen kizlar

Sabah yani öğlen Tost yedim
Öğle tavuk döner yedim sade
Aksam seftali yedim
birsey yiyemedim dahada.

Yarindan sonra daha sık giricem öptüm hepinizi cok kizlar

Sevincini paylaşıyorum kuzum sen herşeyin en güzeline layıksın kız hemen kabul ettin mi yoksa kız evi naz evi ama gel gelelimki bizden kimse kız istemedi bakalım biz kızımızı veriyozmu son söz bize düşer Rabbim daim etsin kuzum inş musmutlu olursunuz

Kahvaltın ve aksam yemegın guzel
Ama a dan z ye senden guzel menuler gormek istiyrm ben sahsen
Kuzum bak ben sabah 6.30da kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum saat 7de geri yatıyorum 8de uykuya geçiyorum 10.30da kalkıyorum evi topla kahvaltı hazırla derken saat 11.30yada 12oluyo daha ben ögleni saat kaçta yiyeyim ögleni yesem akşamı kaçta yiycem birini iptal etmem lazım sabah kahvaltı bir ana ögün iki ara ögün yapa biliyorum sadece uykumu alamayıncada migrenim tetikliyor çünkü gecede uykuya geçmem çok kolay olmuyo

Esınle nefen kahvalti yapmıyorsun cnm

Esınle nefen kahvalti yapmıyorsun cnm

Ay ne guzel ya masallah
Her daım boyle senı mutlu eder ınsallah
Cok sevındım
Tebrikler sımdıden

Sen duzenıne gore ayarla kendını cnm ne dıyım
Baya guzeldı menun ama oncekılere gore
Böyle devam
Bi düzene koyamadım kendimi kuzum ya bende çok şikayetçiyim ama bu ara hiç bi yere yetişemiyorum tek başıma bayram temizliği bayram hazırlığı kışlık hazırlığı inan oturmaya vaktim olmuyo ölüyorum şuan ayaklarım koptu inan sabahtan beri yeni oturdum dolaba 10kilo fasulye temizledim yıkadım haşlayın sogutmayın poşetledim koydum yemek yaptım sofra kur topla çay yap bi ton iş kadın olmak ne zor ya

Merhaba herkese kızımın sesı kısık kabız oldu agzı yara hepsı ust uste geldi cnm sıkkındı butun gun. dıkkt ettım ama yedıklerıme menumu yazayım hemen

Sabah
Peynırlı ıkı yumurta
Domates
Acuka
Reçel
Bır dılım tb ekmk
Ara
Bır ıncır bır armut
Oğle
Bır tabak etlı patlıcan yemeği
Bır dılım ekmk
Akşam
Ciğer sote 3 kaşık
Ikı kaşık pırasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…