- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.181
Hiç açlık hissetmiyorum buraya menü yazmasam aç susuz gezicem o dereceyimBeğendim
Cnm gecmıs olsunbugün kü menüm
sabah
3 incir
ara
2 mamık
öğlen
1 tbk yeşil mercimekli patlıcan
avuç içinin yarısı kadar ince tırnak pide
1 bardak ayran
domates
ara
1 kupa rezene / 1 türk kahvesi
akşam
1 dilim karpuz
1 elma yada armut
1 incir
belki 2 yk mantar sote yerim
su 3 lt tamamlayacam spor yok
Kahvaltın ve aksam yemegın guzelSabah kahvaltım
1yumurtadan peynirli omlet
3tane siyah 1tane yeşil zeytin
1dilim tam bugday ekmegi
1bardak şekersiz çay
Ara ögün
1bardak ayran
Öglen yemegi
2adet nuget
Ara ögün
YOK
Akşam yemegi
1tabak Zeytinyagli fasulye
1kase biberli cacık oh mis
Yarım dilim tam bugday ekmegi
1lt su spor yine hiç oturmadım halada ayaktayım
Oglen harıc guzel06 EYLÜL ÇARŞAMBA
Kahvaltı : menemen , biraz beyaz peynir , keten tohumlu yoğurt bir yk kadar , 2 dilim tam buğday ekmeği , çay
ÖĞLE: Sütlü kahve , bir armut , bir avuç sade tuzlu kraker
Ara gibi : 1.5 Bulgurlu köfte çay
Akşam bir tabak patlıcan yemeği , biraz haşlanmış et ,üzüm
Ara
Yoğurt olur büyük iht imal ve çay
Bir mil Leslie ve kol sıkılaşma egzersizi
Güncel kilo : 67.4
Aslında ara gibi oldu :)))Oglen harıc guzel
Ben oglenlerı yemek olsun ıstyrm hep ondan :)
Ben sana getiririm lilimmmmm ben begendim estee lauderi fena degil az surulecekmis gosterdi kadin yoksa yasli durursun dediAy cnm hic sevmedim ben onu
Cok ovuyorlardi nette
Aldim bende hiic begenmedim
Surdugun yerde kalıyor
Hamileydim kokusuda midemi bulandırıyordu
Nefret ettim :)
Ya supracolor alman uretimi sanirim ve sizin oralarda ucuz herhalde
Ben emzirdigim icin iyi icerikli urun ariyrm
Hemde uygun olsun diyrm
Su an elimdeki lancome teint idol bitmek uzere
200 lira vermek istemiyorum
Yarim maas alcam yarim gun caliscagim icin
Supracolor bereketli bir urun
8 ml si 75 lira trendyol da
Kuaforum bugun uyguladi yuzume begendim
Ama senin yaptığın yorumu yapanlar var nette
Bilemedim bak simdi
Sevincini paylaşıyorum kuzum sen herşeyin en güzeline layıksın kız hemen kabul ettin mi yoksa kız evi naz evi ama gel gelelimki bizden kimse kız istemedi bakalım biz kızımızı veriyozmu son söz bize düşerKiiiiizlar çok özledim hepiniziii dün gece giremedim siteye sorunmu vardi ne anlamadim. Sapphirede 55. Katta evlenme teklifi aldim kizlar aceyip ormantikti ahahahaet ve sebze yiyordum tam, dedimki askim bitane patates aliyim senden canim cekti. O anda elimi uzatınca parmağıma yüzüğü takti ahahahaha patateside yiyemedim bugünde koşturmaca kizlar, elbise bakmaya gittik. Sırtı önü acik begendi kaynanam, dedim napiosun beni köyden atarlar. Sen artik arnavut gelinisin dedi aldik önünü kapattırdık sırtı açık kaldi valla, size nişandan fotolar aticam ins kızlar. Çok yorgunum insAllah kilo vermişimdir
Gece memlekete dönüyorum ordada koşturmaca başlıcak ama girebildikce giricem
Bugunki menumu yaziyorum hemen kizlar
Sabah yani öğlen Tost yedim
Öğle tavuk döner yedim sade
Aksam seftali yedim
birsey yiyemedim dahada.
Yarindan sonra daha sık giricem öptüm hepinizi cok kizlar
Kuzum bak ben sabah 6.30da kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum saat 7de geri yatıyorum 8de uykuya geçiyorum 10.30da kalkıyorum evi topla kahvaltı hazırla derken saat 11.30yada 12oluyo daha ben ögleni saat kaçta yiyeyim ögleni yesem akşamı kaçta yiycem birini iptal etmem lazım sabah kahvaltı bir ana ögün iki ara ögün yapa biliyorum sadece uykumu alamayıncada migrenim tetikliyor çünkü gecede uykuya geçmem çok kolay olmuyoKahvaltın ve aksam yemegın guzel
Ama a dan z ye senden guzel menuler gormek istiyrm ben sahsen
Esınle nefen kahvalti yapmıyorsun cnmKuzum bak ben sabah 6.30da kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum saat 7de geri yatıyorum 8de uykuya geçiyorum 10.30da kalkıyorum evi topla kahvaltı hazırla derken saat 11.30yada 12oluyo daha ben ögleni saat kaçta yiyeyim ögleni yesem akşamı kaçta yiycem birini iptal etmem lazım sabah kahvaltı bir ana ögün iki ara ögün yapa biliyorum sadece uykumu alamayıncada migrenim tetikliyor çünkü gecede uykuya geçmem çok kolay olmuyo
Esınle nefen kahvalti yapmıyorsun cnmKuzum bak ben sabah 6.30da kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum saat 7de geri yatıyorum 8de uykuya geçiyorum 10.30da kalkıyorum evi topla kahvaltı hazırla derken saat 11.30yada 12oluyo daha ben ögleni saat kaçta yiyeyim ögleni yesem akşamı kaçta yiycem birini iptal etmem lazım sabah kahvaltı bir ana ögün iki ara ögün yapa biliyorum sadece uykumu alamayıncada migrenim tetikliyor çünkü gecede uykuya geçmem çok kolay olmuyo
Ay ne guzel ya masallahKiiiiizlar çok özledim hepiniziii dün gece giremedim siteye sorunmu vardi ne anlamadim. Sapphirede 55. Katta evlenme teklifi aldim kizlar aceyip ormantikti ahahahaet ve sebze yiyordum tam, dedimki askim bitane patates aliyim senden canim cekti. O anda elimi uzatınca parmağıma yüzüğü takti ahahahaha patateside yiyemedim bugünde koşturmaca kizlar, elbise bakmaya gittik. Sırtı önü acik begendi kaynanam, dedim napiosun beni köyden atarlar. Sen artik arnavut gelinisin dedi aldik önünü kapattırdık sırtı açık kaldi valla, size nişandan fotolar aticam ins kızlar. Çok yorgunum insAllah kilo vermişimdir
Gece memlekete dönüyorum ordada koşturmaca başlıcak ama girebildikce giricem
Bugunki menumu yaziyorum hemen kizlar
Sabah yani öğlen Tost yedim
Öğle tavuk döner yedim sade
Aksam seftali yedim
birsey yiyemedim dahada.
Yarindan sonra daha sık giricem öptüm hepinizi cok kizlar
Anam mm kahvaltı yapim bide üstüne gidip yatim gelsin kilolar abbowwwEsınle nefen kahvalti yapmıyorsun cnm
Anam mm kahvaltı yapim bide üstüne gidip yatim gelsin kilolar abbowww
Bi düzene koyamadım kendimi kuzum ya bende çok şikayetçiyim ama bu ara hiç bi yere yetişemiyorum tek başıma bayram temizliği bayram hazırlığı kışlık hazırlığı inan oturmaya vaktim olmuyo ölüyorum şuan ayaklarım koptu inan sabahtan beri yeni oturdum dolaba 10kilo fasulye temizledim yıkadım haşlayın sogutmayın poşetledim koydum yemek yaptım sofra kur topla çay yap bi ton iş kadın olmak ne zor ya
Sen duzenıne gore ayarla kendını cnm ne dıyım
Baya guzeldı menun ama oncekılere gore
Böyle devam
İşin zor allah yardımcın olsun çok sinirli olurEsım sıgarayı bırakmaya calısıyor
Bana sardı ya
Nefret edıyorum sıgaradan
Varlıgıda yoklugu da dertt
Püff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?