- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.201
Bağırsak sorunu yaşıyorum hayvansal ürünleri azalttım dr söyledi süt te acayip çalıştırıyor içemedim malesef yoksa günde 1lt yakın içiyorum..akşam 3 incir 1 elma 2 yk mantar sote 3 çeri domates yedim son 1 lt suyum kaldı onu icecem birde maydonoz suyum var ...Cnm gecmıs olsun
Son durum nedır yaralarda
Ilac kullanıyor musun
Sabah kuruyemis olabılırdı
Oglen guzel
Aksamda porsıyon olarak cok meyve var
Cok tatlı
Tarcınlı sut ıc yatmadan
Canim aktif olacaksan var tabi ki sen izne ayrilmistin dimi gecen bakmistim ama kilo aldinmi aldiysan verip girebiliyorsun.@ParteMoralll listeye baktın mi canim bana yer var mi
Cok gecmis olsun canim kuzucugaMerhaba herkese kızımın sesı kısık kabız oldu agzı yara hepsı ust uste geldi cnm sıkkındı butun gun. dıkkt ettım ama yedıklerıme menumu yazayım hemen
Tebrik ederim mutluluklar kuzum çok hoş bir teklif olmuş resimleri bekliyorumKiiiiizlar çok özledim hepiniziii dün gece giremedim siteye sorunmu vardi ne anlamadim. Sapphirede 55. Katta evlenme teklifi aldim kizlar aceyip ormantikti ahahahaet ve sebze yiyordum tam, dedimki askim bitane patates aliyim senden canim cekti. O anda elimi uzatınca parmağıma yüzüğü takti ahahahaha patateside yiyemedim bugünde koşturmaca kizlar, elbise bakmaya gittik. Sırtı önü acik begendi kaynanam, dedim napiosun beni köyden atarlar. Sen artik arnavut gelinisin dedi aldik önünü kapattırdık sırtı açık kaldi valla, size nişandan fotolar aticam ins kızlar. Çok yorgunum insAllah kilo vermişimdir
Gece memlekete dönüyorum ordada koşturmaca başlıcak ama girebildikce giricem
Bugunki menumu yaziyorum hemen kizlar
Sabah yani öğlen Tost yedim
Öğle tavuk döner yedim sade
Aksam seftali yedim
birsey yiyemedim dahada.
Yarindan sonra daha sık giricem öptüm hepinizi cok kizlar
Teşekkur ederız.zor ya onun yerıne ben hasta olayım hiç dayanılmıyor canı acıyorCok gecmis olsun canim kuzucuga
Insallah hemen gecerr yaa gercekten insan katlanamiyooo onlar hastyken yuregim parcalaniyo. Neyse ki rabbim buyugunden korusunTeşekkur ederız.zor ya onun yerıne ben hasta olayım hiç dayanılmıyor canı acıyor
İste kilo veremedim canim iki kilo aldım malesef o kadar bunaldım kaynanam yanında o yüzden begenmiyorusna kadar gitti isteCanim aktif olacaksan var tabi ki sen izne ayrilmistin dimi gecen bakmistim ama kilo aldinmi aldiysan verip girebiliyorsun.
Hay maşallah sanaBi düzene koyamadım kendimi kuzum ya bende çok şikayetçiyim ama bu ara hiç bi yere yetişemiyorum tek başıma bayram temizliği bayram hazırlığı kışlık hazırlığı inan oturmaya vaktim olmuyo ölüyorum şuan ayaklarım koptu inan sabahtan beri yeni oturdum dolaba 10kilo fasulye temizledim yıkadım haşlayın sogutmayın poşetledim koydum yemek yaptım sofra kur topla çay yap bi ton iş kadın olmak ne zor ya
Afiyet olsun ve cok gecmis olsun kuzuyaaSabah
Peynırlı ıkı yumurta
Domates
Acuka
Reçel
Bır dılım tb ekmk
Ara
Bır ıncır bır armut
Oğle
Bır tabak etlı patlıcan yemeği
Bır dılım ekmk
Akşam
Ciğer sote 3 kaşık
Ikı kaşık pırasa
Aminn inş cnm. Evet ya minicikler masum masum bakıyır gozlerı. Havalr soğudu dıkkat etmk lazım bende dun çıktım ınce gıydırmişim çok soğumuştu havaInsallah hemen gecerr yaa gercekten insan katlanamiyooo onlar hastyken yuregim parcalaniyo. Neyse ki rabbim buyugunden korusun
Saol cnmAfiyet olsun ve cok gecmis olsun kuzuyaa
Ikı kuçuk çocuk zor tabıkıı işede başlıcaksın. Ev hanımlığı zor iş yap yap hep aynı bu ne yawHay maşallah sana
Son zamanlarda bende ısyanlardyım kadın olmaktan sorma
Ne zaman ayrildigini hatirliyomusun? Htirlamiyosan bakarim bende. Ama eski kilona donunce girebilirsin 2 kgcuk verirsin zatenİste kilo veremedim canim iki kilo aldım malesef o kadar bunaldım kaynanam yanında o yüzden begenmiyorusna kadar gitti iste
Kısır dongu resmenIkı kuçuk çocuk zor tabıkıı işede başlıcaksın. Ev hanımlığı zor iş yap yap hep aynı bu ne yaw
Kısır dongu resmenIkı kuçuk çocuk zor tabıkıı işede başlıcaksın. Ev hanımlığı zor iş yap yap hep aynı bu ne yaw
Haziranda idi canim bi bakar misin kiloma ne kadardı Haziran'ın ya ikinci haftası falan olacakNe zaman ayrildigini hatirliyomusun? Htirlamiyosan bakarim bende. Ama eski kilona donunce girebilirsin 2 kgcuk verirsin zaten
Mecbur yapıyorsunkı ya bırgun yapma ev evlıkten çıkıyor.bende zorlanıyorum baya çocuk bırşey yaptırmıyor bırdeKısır dongu resmen
Cok yorucu
İşe baslarsam rahatlarım
Evde olunca kendimi iş yapmak zorunda gıbı hısseıdyrm
Hep annem yuzunden
Psıkolojımı bozdu
Bnm annem ıkı dk bos durmaz iş çıkartır kendıne bende oyle oldum
İşe baslayınca geccek ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?