- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.221
Haziranda idi canim bi bakar misin kiloma ne kadardı Haziran'ın ya ikinci haftası falan olacak
Oy ne güzel ayrılmışım ben ya nasıl verecem bi daha522. ETAP***
zuzuzuzu1234 (63.7/62,9/0,8/%1,26)izine ayrılmak istiyor
Kacsin suanOy ne güzel ayrılmışım ben ya nasıl verecem bi daha
Ayy tesekkur ederim canimmm. Yüzüğü görür gormez benimki daha konusma yapiyordu aldim taktim, ayy resim cek kizlara aticam dedimSevincini paylaşıyorum kuzum sen herşeyin en güzeline layıksın kız hemen kabul ettin mi yoksa kız evi naz evi ama gel gelelimki bizden kimse kız istemedi bakalım biz kızımızı veriyozmu son söz bize düşerRabbim daim etsin kuzum inş musmutlu olursunuz
Tezekkur ederim canimmm. Aminnn cumlemiz insAllahAy ne guzel ya masallah
Her daım boyle senı mutlu eder ınsallah
Cok sevındım
Tebrikler sımdıden
Tesekkur ederim canim cok mutluyum aminnn hepimiz musmutlu olalim ins@Blacksee55 hernekadr nişanın olucak olsada çok heyecanlı ya evlılık teklıfı alman musmutlu ol inşallah
Tesekkur ederim canimmmmTebrik ederim mutluluklar kuzum çok hoş bir teklif olmuş resimleri bekliyorum
Gecmis olsun kusum.Galiba hasta oluyorm bogazim sismisheh eksik kalmistiii
Kendime tarhana yaptim suan acili acili ictim anneannecigimin organikkkkk tarhanasi mismisssbide ilac alicam gecer umarim
Elbise almaya gittim banyo yaptim bide ustune disari ciktimhafta sonu dugun vaa hemde dogum gunusum
Hastaaaa olmaaa hadta olmaa evrene mesaaaj
İnşallah kuzumGünaydın kızlar birazdan drye doğru yol alacam dua edin kist erimiş rahim incelmiş olsun
Hayırlı olsun bak doğru tahminmişAyy tesekkur ederim canimmm. Yüzüğü görür gormez benimki daha konusma yapiyordu aldim taktim, ayy resim cek kizlara aticam dedim
Bilmiyorum kı malesef tartıyı komşu almış ona bırakmıştım anahtarı eve baksın diye hala getirecekKacsin suan
Vay arkadaş komşuya bakBilmiyorum kı malesef tartıyı komşu almış ona bırakmıştım anahtarı eve baksın diye hala getirecek
Hiç sorma bide Başkan Esi ha sanki çok mi pahalı neyse gıybet yapmımVay arkadaş komşuya bak
Geçmiş olsun hayırdırGünaydın kızlar birazdan drye doğru yol alacam dua edin kist erimiş rahim incelmiş olsun
Tesekkrler canimmcimmTesekkur ederim canimmmm
Allah allahhhh entrsannn sende ona git su tartiyi alabirmiyim artik diyeBilmiyorum kı malesef tartıyı komşu almış ona bırakmıştım anahtarı eve baksın diye hala getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?