- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.241
Dün aradım bi daha mi diyem yanı arkadaş tartın mi var derdin varAllah allahhhh entrsannn sende ona git su tartiyi alabirmiyim artik diye
aaa o yüzden mi kaldırılmş doktorlaarrr halbuki ne güzeldi yaaa hala daha tekrrlarını izlerim denk gelinceAhahaha bunu görmedim sitede sorun vardı açılmadıiçinde keptini arar dururuz sonra
Ayy doktorları sende.mi izledin maliyetli olduğundan dolayı dizi iptal.etmişlerdi şimdiler de kalp atışı var izliyor musun
Valla ben yarışma programı izlediğim için ilhan için bile izlemedim sevmim insanları tv karşısına kilitleyen yarışma ve dizileri
Gomez i duymuştum selam çakaydın
kaptinn canim ikinci buket guzellll
1inde renkleri cok hoş valla o da aklımda
bn dün izinliydm çarsıdaydam ondan öle oldudkeptinden de ses seda yok pancardan da
oy bebeğiiiimm cok güzellll olmşşşş rabbim mutlu mesut etsiiinnnKiiiiizlar çok özledim hepiniziii dün gece giremedim siteye sorunmu vardi ne anlamadim. Sapphirede 55. Katta evlenme teklifi aldim kizlar aceyip ormantikti ahahahaet ve sebze yiyordum tam, dedimki askim bitane patates aliyim senden canim cekti. O anda elimi uzatınca parmağıma yüzüğü takti ahahahaha patateside yiyemedim bugünde koşturmaca kizlar, elbise bakmaya gittik. Sırtı önü acik begendi kaynanam, dedim napiosun beni köyden atarlar. Sen artik arnavut gelinisin dedi aldik önünü kapattırdık sırtı açık kaldi valla, size nişandan fotolar aticam ins kızlar. Çok yorgunum insAllah kilo vermişimdir
Gece memlekete dönüyorum ordada koşturmaca başlıcak ama girebildikce giricem
Bugunki menumu yaziyorum hemen kizlar
Sabah yani öğlen Tost yedim
Öğle tavuk döner yedim sade
Aksam seftali yedim
birsey yiyemedim dahada.
Yarindan sonra daha sık giricem öptüm hepinizi cok kizlar
yaaa demeeeeGaliba hasta oluyorm bogazim sismisheh eksik kalmistiii
Kendime tarhana yaptim suan acili acili ictim anneannecigimin organikkkkk tarhanasi mismisssbide ilac alicam gecer umarim
Elbise almaya gittim banyo yaptim bide ustune disari ciktimhafta sonu dugun vaa hemde dogum gunusum
Hastaaaa olmaaa hadta olmaa evrene mesaaaj
bebeğiim hoşgeldiiinn :) ama ben artık kaptan değilim kikaptinn canım merhaba ben 10. Takım da yarisiyordum hatta mezun oldum sizin kardeş takımdı biliyorsun olaylar çıktı takım kapatıldı ben mezun olduktan sonra istemsiz kilo aldım kullandığım ilaçlar sayesinde istahım açıldı 56.5 kiloya kadar çıktım tekrar gruplara girmek istiyorum sizin takımda yer varsa seve seve size destek olurum canım inşaAllah yer vardır :)
kuzumm inşallahh cok güzel haberlerle geliceksnnGünaydın kızlar birazdan drye doğru yol alacam dua edin kist erimiş rahim incelmiş olsun
o nası komsu yaBilmiyorum kı malesef tartıyı komşu almış ona bırakmıştım anahtarı eve baksın diye hala getirecek
Geldim geldim valla çok yoruldum evimde sandalyemde oturuyorum valla çok özlemişim burayı evimi şimdi de pazarlık yapıyorum kilo aldım da takıma girmek istiyorum kilo ver öyle gel dedi halli çünkü kilo aldım valla millet ole kavga yapmaktan baktığım icin Yedim malesefay zuzuuuu sen geldin mi
ne cektin be zuzuuuummmkaptinn he canisi ne bilem yaaa puff
bnde yazem miDünkü menüm;
Sabah;
1,5 dilim tb ekmekten tost
çay
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak tavuklu sebzeli yemek
4 yk yoğurt
Akşam
1 tabak etli nohut
su 2 litreden fazla
ay tabiki kuzum kendi evin giibsi varmı bide kv kple o kadar birlikte kalmak çokk zooor kaç kilo aldınGeldim geldim valla çok yoruldum evimde sandalyemde oturuyorum valla çok özlemişim burayı evimi şimdi de pazarlık yapıyorum kilo aldım da takıma girmek istiyorum kilo ver öyle gel dedi halli çünkü kilo aldım valla millet ole kavga yapmaktan baktığım icin Yedim malesef
ne cektin be zuzuuuummm
bnde yazem mi
sabah yarı patates kızartıp yedim 1 dilim ekmek
akşam yahni ve 2 dilim ekmek
cok az da pudıng
Ne tuhaf insanlar varyaDün aradım bi daha mi diyem yanı arkadaş tartın mi var derdin var
Ne tuhaf insanlar varyaaslinda birak gitsin dicem de bu tarz insanlara inat kapisina git tartiyi alabilirmiyim de ne dicek veremm mi
Canisi sen buraya yazıyor musun yediklerini falan bende yazam mi yanıay tabiki kuzum kendi evin giibsi varmı bide kv kple o kadar birlikte kalmak çokk zooor kaç kilo aldınbende aldım nişandan sonra benide almiyiler takıma ben teşebbüs bile etmedim almıcaklarını bildiğim için şimdi vermeye çalısıyorum
tebrikler son derece sağlıklıo nikah elbisene nasıl girceksin yada nasıl çıkcaksın
Kurallar oyle canim ayni kilodan 100 gram asagi olmasi lazm en az.Geldim geldim valla çok yoruldum evimde sandalyemde oturuyorum valla çok özlemişim burayı evimi şimdi de pazarlık yapıyorum kilo aldım da takıma girmek istiyorum kilo ver öyle gel dedi halli çünkü kilo aldım valla millet ole kavga yapmaktan baktığım icin Yedim malesef
İste ne diyecen ki du ben asagi indiğimde bi daha derim artık ne yapam canisi ben şimdi konumuza gelelim mi ben şimdi yediklerimi falan burda yazabiliyor muyum yorum yapabilir miyim arkadaş nerden gittim tatile yaNe tuhaf insanlar varyaaslinda birak gitsin dicem de bu tarz insanlara inat kapisina git tartiyi alabilirmiyim de ne dicek veremm mi
Heh dedikodudan eksik kalkim kimin tartısını almıss nolmus
Evet her gun aktif ol ve menu paylas zuzucukCanisi sen buraya yazıyor musun yediklerini falan bende yazam mi yanınasıl oluyor bi daha bu isler yaw
Ya ben evimin anahtarını bıraktım canisi buzlular birşeyler var arada bakın falan diye neyse komşu tartıyı almış asagi götürmüş de istedim sun vermedi malesefkim kimin tartısını almıss nolmus
Tamam ya canisi bugünden itibaren başlıyorum o zaman tartı gelsin kilomu da yazacam ohh be yazmak çok iyi geliyor bana valla ozlemisim burayıEvet her gun aktif ol ve menu paylas zuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?