Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaa o yüzden mi kaldırılmş doktorlaarrr halbuki ne güzeldi yaaa hala daha tekrrlarını izlerim denk gelince

kaptinn canim ikinci buket guzellll
sağol bibiğimmm 1 2 ve 4 arasında kaldım

1inde renkleri cok hoş valla o da aklımda

keptinden de ses seda yok pancardan da
bn dün izinliydm çarsıdaydam ondan öle oldud

oy bebeğiiiimm cok güzellll olmşşşş rabbim mutlu mesut etsiiinnn
patatesi yiyememen kötü olmş
yaaa demeeee evrene güzel mesajlar yollaaaa
demek dogum günüsünnn geliyooo

bebeğiim hoşgeldiiinn :) ama ben artık kaptan değilim ki kaptanımız SekerPancarii
ama listeye girmen için 6 ay gerekkli zaten daha süren dolmamştır sen gel bizimle takıl burda listeye girmeden ben seni severdim cünkü diğer takımdan sorumluluk sahibisin biliyorum birbirimize destek oluruz
Günaydın kızlar birazdan drye doğru yol alacam dua edin kist erimiş rahim incelmiş olsun
kuzumm inşallahh cok güzel haberlerle geliceksnn

Bilmiyorum kı malesef tartıyı komşu almış ona bırakmıştım anahtarı eve baksın diye hala getirecek
o nası komsu ya

Dünkü menüm;

Sabah;
1,5 dilim tb ekmekten tost
çay

Öğlen

yarım kase tavuk çorbası
1 tabak tavuklu sebzeli yemek
4 yk yoğurt

Akşam
1 tabak etli nohut

su 2 litreden fazla

ay zuzuuuu sen geldin mi
Geldim geldim valla çok yoruldum evimde sandalyemde oturuyorum valla çok özlemişim burayı evimi şimdi de pazarlık yapıyorum kilo aldım da takıma girmek istiyorum kilo ver öyle gel dedi halli çünkü kilo aldım valla millet ole kavga yapmaktan baktığım icin Yedim malesef

kaptinn hiç sorma yaaa valla zaten su az yemek konusundan herkesle tartışarak geldim artık olay sen benim yaptığımı begenmiyora kadar gitti bende bıraktık iki buçuk ay çok uzundu coook bu arada canisi evlendin mi sen

ay tabiki kuzum kendi evin giibsi varmı bide kv kple o kadar birlikte kalmak çokk zooor kaç kilo aldın bende aldım nişandan sonra benide almiyiler takıma ben teşebbüs bile etmedim almıcaklarını bildiğim için şimdi vermeye çalısıyorum

ne cektin be zuzuuuummm

bnde yazem mi

sabah yarı patates kızartıp yedim 1 dilim ekmek

akşam yahni ve 2 dilim ekmek
cok az da pudıng

tebrikler son derece sağlıklı o nikah elbisene nasıl girceksin yada nasıl çıkcaksın

Canisi sen buraya yazıyor musun yediklerini falan bende yazam mi yanı nasıl oluyor bi daha bu isler yaw

Kurallar oyle canim ayni kilodan 100 gram asagi olmasi lazm en az.

Ne tuhaf insanlar varya aslinda birak gitsin dicem de bu tarz insanlara inat kapisina git tartiyi alabilirmiyim de ne dicek veremm mi
İste ne diyecen ki du ben asagi indiğimde bi daha derim artık ne yapam canisi ben şimdi konumuza gelelim mi ben şimdi yediklerimi falan burda yazabiliyor muyum yorum yapabilir miyim arkadaş nerden gittim tatile ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…