- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.261
Kadina deli oldumYa ben evimin anahtarını bıraktım canisi buzlular birşeyler var arada bakın falan diye neyse komşu tartıyı almış asagi götürmüş de istedim sun vermedi malesef
Izindekiler yazmiyo aslinda ama sen madem donuceksin ondan yaz canmTamam ya canisi bugünden itibaren başlıyorum o zaman tartı gelsin kilomu da yazacam ohh be yazmak çok iyi geliyor bana valla ozlemisim burayı
Öğlenden sonra gidem bari be edeyimKadina deli oldumbaak kapiya gt kapiyaaaa
Öğlenden sonra gidem bari bu böyle olmayacakKadina deli oldumbaak kapiya gt kapiyaaaa
Canisi sen buraya yazıyor musun yediklerini falan bende yazam mi yanınasıl oluyor bi daha bu isler yaw
Heh dedikodudan eksik kal
Ya ben evimin anahtarını bıraktım canisi buzlular birşeyler var arada bakın falan diye neyse komşu tartıyı almış asagi götürmüş de istedim sun vermedi malesef
Ay çok sağol canisiIzindekiler yazmiyo aslinda ama sen madem donuceksin ondan yaz canm
Ya aslında desi bana bende asagi indirme çıktıkça tartıl dedim götürmüş YÖK götürebilir sıkıntı YÖK da ama istedim getirse idi iyiydi valla Kizi yollarım dedi daha yollayacakben yazmıyodum ama baktım ipin ucu kaçıyo 3 gün oldu yazıyorum artık en azından yazcam diye az yiyorum sende yaz tavsiye
cıııık kalmıcam artık çok uzak kaldım buralardan
ay keşke bırakmasaydın ya ne ayıp hem izinsiz alıp götürüyor hemde vermiyor vermeyip ne dedibazı insanlar gerçekten çok şaşırtıyor beni
Yoksa benn taktim bu kadinaÖğlenden sonra gidem bari bu böyle olmayacak
Ya aslında desi bana bende asagi indirme çıktıkça tartıl dedim götürmüş YÖK götürebilir sıkıntı YÖK da ama istedim getirse idi iyiydi valla Kizi yollarım dedi daha yollayacak
Guzel menu ama ara yapmıypr mısın cmmDünkü menüm;
Sabah;
1,5 dilim tb ekmekten tost
çay
Öğlen
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak tavuklu sebzeli yemek
4 yk yoğurt
Akşam
1 tabak etli nohut
su 2 litreden fazla
cok sinir bi durum cidden kime ne az yemek istiyorum belk bana da cok ısrar ediyolar nişanlımın ailesi de ben yemiyorummmkaptinn hiç sorma yaaa valla zaten su az yemek konusundan herkesle tartışarak geldim artık olay sen benim yaptığımı begenmiyora kadar gitti bende bıraktık iki buçuk ay çok uzundu coook bu arada canisi evlendin mi sen
kilo vermişim kiay tabiki kuzum kendi evin giibsi varmı bide kv kple o kadar birlikte kalmak çokk zooor kaç kilo aldınbende aldım nişandan sonra benide almiyiler takıma ben teşebbüs bile etmedim almıcaklarını bildiğim için şimdi vermeye çalısıyorum
tebrikler son derece sağlıklıo nikah elbisene nasıl girceksin yada nasıl çıkcaksın
öğlenden sonra arayacam zatı bak şimdi mi arasana acabaYoksa benn taktim bu kadina
Kiz arama yollarim dicek yollamicak kapisina gitsene komsun degilmiöğlenden sonra arayacam zatı bak şimdi mi arasana acaba
Tamm kuzum akşam ilk menümü yazarak geliyorum aranıza :)aaa o yüzden mi kaldırılmş doktorlaarrr halbuki ne güzeldi yaaa hala daha tekrrlarını izlerim denk gelince
sağol bibiğimmm 1 2 ve 4 arasında kaldım
1inde renkleri cok hoş valla o da aklımda
bn dün izinliydm çarsıdaydam ondan öle oldud
oy bebeğiiiimm cok güzellll olmşşşş rabbim mutlu mesut etsiiinnn
patatesi yiyememen kötü olmş
yaaa demeeeeevrene güzel mesajlar yollaaaa
demek dogum günüsünnn geliyooo
bebeğiim hoşgeldiiinn :) ama ben artık kaptan değilim kikaptanımız @SekerPancarii
ama listeye girmen için 6 ay gerekkli zaten daha süren dolmamştır sen gel bizimle takıl burda listeye girmeden ben seni severdim cünkü diğer takımdan sorumluluk sahibisin biliyorum birbirimize destek oluruz
kuzumm inşallahh cok güzel haberlerle geliceksnn
o nası komsu ya
Kız ayıp olur diye şey ediyorum arkadaş kendi malınla sınav oluyorum su anKiz arama yollarim dicek yollamicak kapisina gitsene komsun degilmi
Günaydın canisiGünaydin Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?