Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canisi sen buraya yazıyor musun yediklerini falan bende yazam mi yanı nasıl oluyor bi daha bu isler yaw

ben yazmıyodum ama baktım ipin ucu kaçıyo 3 gün oldu yazıyorum artık en azından yazcam diye az yiyorum sende yaz tavsiye

Heh dedikodudan eksik kal

cıııık kalmıcam artık çok uzak kaldım buralardan

Ya ben evimin anahtarını bıraktım canisi buzlular birşeyler var arada bakın falan diye neyse komşu tartıyı almış asagi götürmüş de istedim sun vermedi malesef

ay keşke bırakmasaydın ya ne ayıp hem izinsiz alıp götürüyor hemde vermiyor vermeyip ne dedi bazı insanlar gerçekten çok şaşırtıyor beni

Ya aslında desi bana bende asagi indirme çıktıkça tartıl dedim götürmüş YÖK götürebilir sıkıntı YÖK da ama istedim getirse idi iyiydi valla Kizi yollarım dedi daha yollayacak

cok sinir bi durum cidden kime ne az yemek istiyorum belk bana da cok ısrar ediyolar nişanlımın ailesi de ben yemiyorummm
yok hala bekarım

kilo vermişim ki

Tamm kuzum akşam ilk menümü yazarak geliyorum aranıza :)

Eve geleli bugün üçüncü gün kızar beni bi görseniz iki günde halıları yıkadım camları sildim dip köşe her yeri temizledim ve bitti gibi ama bende bittim niye diye sorun buraya hemen gelebeilmek icin valla bu arada bana şans dileyin kızlar bu sene KPSS calisacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…