- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.281
Ederim kuzumİnşallah kuzumhaber et hemen bize de
Aşılama olcam kuzum kısmetseGeçmiş olsun hayırdır
Bende izliyorum sık sıkaaa o yüzden mi kaldırılmş doktorlaarrr halbuki ne güzeldi yaaa hala daha tekrrlarını izlerim denk gelince
sağol bibiğimmm 1 2 ve 4 arasında kaldım
1inde renkleri cok hoş valla o da aklımda
bn dün izinliydm çarsıdaydam ondan öle oldud
oy bebeğiiiimm cok güzellll olmşşşş rabbim mutlu mesut etsiiinnn
patatesi yiyememen kötü olmş
yaaa demeeeeevrene güzel mesajlar yollaaaa
demek dogum günüsünnn geliyooo
bebeğiim hoşgeldiiinn :) ama ben artık kaptan değilim kikaptanımız @SekerPancarii
ama listeye girmen için 6 ay gerekkli zaten daha süren dolmamştır sen gel bizimle takıl burda listeye girmeden ben seni severdim cünkü diğer takımdan sorumluluk sahibisin biliyorum birbirimize destek oluruz
kuzumm inşallahh cok güzel haberlerle geliceksnn
o nası komsu ya
1 ay sonra bebegiiimmkaptinn ne zaman dugun canisi
az anlat kendini hele bizeTamm kuzum akşam ilk menümü yazarak geliyorum aranıza :)
oyyy bu temizlik işleri bitmiyoooooEve geleli bugün üçüncü gün kızar beni bi görseniz iki günde halıları yıkadım camları sildim dip köşe her yeri temizledim ve bitti gibi ama bende bittim niye diye sorun buraya hemen gelebeilmek icin valla bu arada bana şans dileyin kızlar bu sene KPSS calisacam
bugün geliyoooooEderim kuzum
Aşılama olcam kuzum kısmetse
Bende izliyorum sık sık
Geldi mi mobilyaların
Guzel menu ama ara yapmıypr mısın cmm
cok sinir bi durum cidden kime ne az yemek istiyorum belk bana da cok ısrar ediyolar nişanlımın ailesi de ben yemiyorummm
yok hala bekarım
kilo vermişim ki
Eeee oyle yapana boyleeeeeKız ayıp olur diye şey ediyorum arkadaş kendi malınla sınav oluyorum su an
Daha bekliyorum cırcır oldum nasıl muayne olacam bilmiyorum1 ay sonra bebegiiimm
az anlat kendini hele bize
oyyy bu temizlik işleri bitmiyooooo
bugün geliyooooo
ne dedi tohtooorr
Haklısın ben en iyisi asagi ineyimEeee oyle yapana boyleeeeehic hoslanmam kendi malimi 3 4 kere istemeye
BekliyormHaklısın ben en iyisi asagi ineyim
Daha bekliyorum cırcır oldum nasıl muayne olacam bilmiyorum
Ayy çok heyecanlı beyaz eşyalar geldi mi
SchonerDuft naptinnn
Cırcır oldum muayene nasıl geçecek bilmiyorumSchonerDuft insallah herşey güzle geçer hiç böyle moral bozukluğun olmasın tamam mi stres yapma herşey olacağına varır insallah da güzel olacak herşey
yarın süper bi kiloyla geliyorumyok yapmıyorum böyle daha iyi gibi sanki
bende vermisimama hala daha vermem gereken kilolar var listeye girebilmek icin
heyecan olmaya başladı yavas yavas valla kuzumkaptinn hayirlisi olsun canim heyecan var mi kız
ayy kıyamam doktora soyle temkinli olsnDaha bekliyorum cırcır oldum nasıl muayne olacam bilmiyorum
Ayy çok heyecanlı beyaz eşyalar geldi mi
Kız deme öyle seyler abovvvv almak farz oldu artikinBekliyormalmazdan ben rahat edemicem takima almam bak seniiiiiii gaza gel
Olma olma canisi insallah güzel olacakCırcır oldum muayene nasıl geçecek bilmiyorum
Korku var heyecan yok 2 iptal olunca tedirgin oluyorum..
Hele o eşyalar bi gelsin bi yerleştir daha da heyecan olacaksın ya evlilik güzel şey doğru insanı bulunca Yeni gelin seniiii daha dur dugun bitene kadar o heyecan bitmezyarın süper bi kiloyla geliyorumsende bildirim yap yarın
heyecan olmaya başladı yavas yavas valla kuzumnormalde cok rahattımda bayramdan sonra farkına varmaya başladm galiba
ayy kıyamam doktora soyle temkinli olsn
aferin bence de in aşağı ve al o tartıyıHaklısın ben en iyisi asagi ineyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?