- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.301
ama cok yoruluyorumHele o eşyalar bi gelsin bi yerleştir daha da heyecan olacaksın ya evlilik güzel şey doğru insanı bulunca Yeni gelin seniiii daha dur dugun bitene kadar o heyecan bitmez
Olabilir canisi şimdi çok yorulacaksın çok heyecan olacak ama hepsi dugun bitene kadar güzel telaşlar evlendiğinde ne güzelmiş falan dersin o heyecanı benim de bi yıl doldu ne ara geçiyor zaman bilmiyorsun meselaama cok yoruluyorum
ve stresten galiba gece dişlerimi sıkmaya başladım ondanda damaklarım iltihap olmş hep cok cnm acıyo
yırtarım agzını ver tartımı de
daha nice 1 yıllara inşallahhh kuzuummmOlabilir canisi şimdi çok yorulacaksın çok heyecan olacak ama hepsi dugun bitene kadar güzel telaşlar evlendiğinde ne güzelmiş falan dersin o heyecanı benim de bi yıl doldu ne ara geçiyor zaman bilmiyorsun mesela
yarın süper bi kiloyla geliyorumsende bildirim yap yarın
heyecan olmaya başladı yavas yavas valla kuzumnormalde cok rahattımda bayramdan sonra farkına varmaya başladm galiba
ayy kıyamam doktora soyle temkinli olsn
eh artık yaniyaparım kuzum tememben 59 lu bişey olurum yarın
döndünmü canim nasil gecti üc ayin bakalimGünaydın canisi
Yaz merak ettimCırcır oldum muayene nasıl geçecek bilmiyorum
Korku var heyecan yok 2 iptal olunca tedirgin oluyorum..
Temizletsene cok rahatlarsnama cok yoruluyorum
ve stresten galiba gece dişlerimi sıkmaya başladım ondanda damaklarım iltihap olmş hep cok cnm acıyo
yarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazımdimi bencede
gitc kuzu 14 ünde randevum ama iltihaf biraz inse rahatlıcam zaen gerek kalmıcakTemizletsene cok rahatlarsn
bnm tartımı bnm evimden biri habersz alcak götürcek bide geri isticem getirmicek
50mi oldun yoksayarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazım
gitc kuzu 14 ünde randevum ama iltihaf biraz inse rahatlıcam zaen gerek kalmıcak2 dişte kaldı su an azalıyo
bnm tartımı bnm evimden biri habersz alcak götürcek bide geri isticem getirmicek
Ne kisti var kuzu normal kist se sogan suyuyla eriyor haberin olsun ben kullandım ve 1 haftada yok olduGünaydın kızlar birazdan drye doğru yol alacam dua edin kist erimiş rahim incelmiş olsun
yok artıkkkkk50mi oldun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?