Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hele o eşyalar bi gelsin bi yerleştir daha da heyecan olacaksın ya evlilik güzel şey doğru insanı bulunca Yeni gelin seniiii daha dur dugun bitene kadar o heyecan bitmez
ama cok yoruluyorum
ve stresten galiba gece dişlerimi sıkmaya başladım ondanda damaklarım iltihap olmş hep cok cnm acıyo

ama cok yoruluyorum
ve stresten galiba gece dişlerimi sıkmaya başladım ondanda damaklarım iltihap olmş hep cok cnm acıyo
Olabilir canisi şimdi çok yorulacaksın çok heyecan olacak ama hepsi dugun bitene kadar güzel telaşlar evlendiğinde ne güzelmiş falan dersin o heyecanı benim de bi yıl doldu ne ara geçiyor zaman bilmiyorsun mesela

Sıra var bekliyorum bugün kalabalık biraz bayram dönüşü olduğundan sanırım sürekli wc geliyor korkuyorum da tekrar iptal olcak diye

yarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazım

Temizletsene cok rahatlarsn
gitc kuzu 14 ünde randevum ama iltihaf biraz inse rahatlıcam zaen gerek kalmıcak 2 dişte kaldı su an azalıyo

Ahhaahahh
Z zuzuzuzu12345 tartiyi almadan gruba gelme sakin
bnm tartımı bnm evimden biri habersz alcak götürcek bide geri isticem getirmicek

50mi oldun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…