- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.321
günaydın cınııımmGünaydın kızlar bu arada direk konulara daldım
Bol eksili günler
Kiz temizlet rahatlarsinn cok iyi geliyo.yarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazım
gitc kuzu 14 ünde randevum ama iltihaf biraz inse rahatlıcam zaen gerek kalmıcak2 dişte kaldı su an azalıyo
bnm tartımı bnm evimden biri habersz alcak götürcek bide geri isticem getirmicek
Ayrica tarti evetttyarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazım
gitc kuzu 14 ünde randevum ama iltihaf biraz inse rahatlıcam zaen gerek kalmıcak2 dişte kaldı su an azalıyo
bnm tartımı bnm evimden biri habersz alcak götürcek bide geri isticem getirmicek
Yok yok dikkat ediyom vermişim eksilere başladım yine hurma diyetine başlıycam detoks daha dogrusu biraz bünye şaşırsın ben şaşmışım zati bünye şaşırmış çokmugünaydın cınııımm
bugün persembe aman dikkat
yarın liste işleri bende herkesleri listeye ekleyyebilirim aday listesine ruh halime baglı bn olcam o kesinde bu kadar kilo vermişken göstermem lazım
Tesekkur ederim suan iyiyim ama her an hasta olabilrm o moddaym dikkat etmem lazm cocukla hasta olunmuyo@ParteMoralll sanada geçmiş olsun canım
Tamam oyle konusmustuk zaten aklimda canim@ParteMoralll canim ben yarin kilomu bildiririm daha sonra izne ayrilmak istiyorum canim
al randevuyu git beybi erteledıkce dha kötü oluyoKiz temizlet rahatlarsinn cok iyi geliyo.
Bende gidicem gidicem zaman kalmiyo ki
iş hiç bitmiyo hiçççççTemizlik yapıcam hiç halim yok yapsam iyi olur yarına spor olur kalori kaybetmiş olurum ama herbir yerlerim agrıyo valla Saglıgımdan olucam sonunda bu işler niye bitmiyor ben başımı alim nerelere gidim
bende vermemAyrica tarti evetttgerci ben vermem anahtari kimseye
hurma diyeti en sevmediğimYok yok dikkat ediyom vermişim eksilere başladım yine hurma diyetine başlıycam detoks daha dogrusu biraz bünye şaşırsın ben şaşmışım zati bünye şaşırmış çokmu
Merak ettık bea soyleseneyok artıkkkkk50 olsam bagıra bagıra söylerim zaten bebeğim sende aaa
Yat asagiiii bosveeeeer bigun temizlenmesinTemizlik yapıcam hiç halim yok yapsam iyi olur yarına spor olur kalori kaybetmiş olurum ama herbir yerlerim agrıyo valla Saglıgımdan olucam sonunda bu işler niye bitmiyor ben başımı alim nerelere gidim
Kiz yok me randevusu ozel zaten gitsem hemen olurum isteal randevuyu git beybi erteledıkce dha kötü oluyo
iş hiç bitmiyo hiçççççnefret geldi bana da bayram geldi temizlik bayram bitti temizlik düğün geliyo temizlik kendi evine temizlikkkk
bende vermemnişanlım bugün kapı kilidini değiştircek 5 anahtar vermişler güzel yere sakla kimseye de söyleme verme diyo bana
hurma diyeti en sevmediğimhiç sevmem hurmayı ya allah affetsin
öylesine girebiliyosun evet ama o kiloları vermeden gercek liste yok biliyosun zatenben şimdi aday listesine girebiliyo muyum
boşver öyle şeyleri kuzu uzun zamandir yeşil cay harici bitki cayı içmiyorum benDün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acepduyan bilen varmı
yarın söylerim şimdi olmazMerak ettık bea soylesene
Dün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acepduyan bilen varmı
öylesine girebiliyosun evet ama o kiloları vermeden gercek liste yok biliyosun zaten
boşver öyle şeyleri kuzu uzun zamandir yeşil cay harici bitki cayı içmiyorum ben
yarın söylerim şimdi olmaz
bn devlete gidiim cok iyi bi doktr varmş ona gitcemmKiz yok me randevusu ozel zaten gitsem hemen olurum iste
Anahtari degistiripmi verdi nisanlnkimseye verme he asil annesi gormesn 10 tane cogaltir
Guzel yaparmi ki devlet. Bide sana disin icin ilac verirler belki. Gargara yapsana iyi geliyo.bn devlete gidiim cok iyi bi doktr varmş ona gitcemm
şakayla dedm anana da verelm mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?