Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz temizlet rahatlarsinn cok iyi geliyo.
Bende gidicem gidicem zaman kalmiyo ki

Temizlik yapıcam hiç halim yok yapsam iyi olur yarına spor olur kalori kaybetmiş olurum ama herbir yerlerim agrıyo valla Saglıgımdan olucam sonunda bu işler niye bitmiyor ben başımı alim nerelere gidim

Ayrica tarti evettt gerci ben vermem anahtari kimseye

ben şimdi aday listesine girebiliyo muyum

Dün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acep duyan bilen varmı

Kiz temizlet rahatlarsinn cok iyi geliyo.
Bende gidicem gidicem zaman kalmiyo ki
al randevuyu git beybi erteledıkce dha kötü oluyo

Temizlik yapıcam hiç halim yok yapsam iyi olur yarına spor olur kalori kaybetmiş olurum ama herbir yerlerim agrıyo valla Saglıgımdan olucam sonunda bu işler niye bitmiyor ben başımı alim nerelere gidim
iş hiç bitmiyo hiççççç nefret geldi bana da bayram geldi temizlik bayram bitti temizlik düğün geliyo temizlik kendi evine temizlikkkk

Ayrica tarti evettt gerci ben vermem anahtari kimseye
bende vermem nişanlım bugün kapı kilidini değiştircek 5 anahtar vermişler güzel yere sakla kimseye de söyleme verme diyo bana
Yok yok dikkat ediyom vermişim eksilere başladım yine hurma diyetine başlıycam detoks daha dogrusu biraz bünye şaşırsın ben şaşmışım zati bünye şaşırmış çokmu
hurma diyeti en sevmediğim hiç sevmem hurmayı ya allah affetsin

Kiz yok me randevusu ozel zaten gitsem hemen olurum iste

Anahtari degistiripmi verdi nisanln kimseye verme he asil annesi gormesn 10 tane cogaltir

ben şimdi aday listesine girebiliyo muyum
öylesine girebiliyosun evet ama o kiloları vermeden gercek liste yok biliyosun zaten

Dün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acep duyan bilen varmı
boşver öyle şeyleri kuzu uzun zamandir yeşil cay harici bitki cayı içmiyorum ben

Merak ettık bea soylesene
yarın söylerim şimdi olmaz

ben hiç duymadım ama bence hiç bulaşma öyle şeylere para tuzağı ve ne kadar sağlıklı tartışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…