- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.341
tamam tatlim insallah buhafta iyi bi sonucla listeden ayrilirimTamam oyle konusmustuk zaten aklimda canim
ben hic duymadim ama zayiflama cayi falansa uzak dur benceDün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acepduyan bilen varmı
şaka gbi ama bende veriyorumvercem veriyorum
gargara bende düşündüm aslında bi soraym eczaneye bugün ben onuuGuzel yaparmi ki devlet. Bide sana disin icin ilac verirler belki. Gargara yapsana iyi geliyo.
Hee anasi gormesn asil
Arkadasin kaynanasi gibi skir skir acar kapiyi girer
şaka gbi ama bende veriyorum
gargara bende düşündüm aslında bi soraym eczaneye bugün ben onuu
düşünsene evde sortla geziyon karsında kaynanan
çişim geliyo düğünü düşündükce ordan veriyom galiba haahahahahsen daha vericen duuur bu ney kii
çişim geliyo düğünü düşündükce ordan veriyom galiba haahahahah
Kist erimiş zaten ama bugün soğan ve maydanoz kaynatıp icecem yarında kanama devam ederNe kisti var kuzu normal kist se sogan suyuyla eriyor haberin olsun ben kullandım ve 1 haftada yok oldu
Şortla gezsen ıyı ya başka şeyle gezsen ahahaşaka gbi ama bende veriyorum
kaybettiğim bi o olsunduhahahhaha çiş gaybedersin bacım yapma:
batırdın ortalıgıKızlar rahim yine kalın muayene sırasında kan çeşme gibi oldubi kalktım her yer kanama devam ettiği için tedaviye başlıcak kan verdim gebelik testi işi sağlama alıyor doktor sonucu bekliyorum hayırlara vesile olsun duacim olun
he belki ben geceliğimlen kocamı beklicem evdeŞortla gezsen ıyı ya başka şeyle gezsen ahaha
tamam tatlim insallah buhafta iyi bi sonucla listeden ayrilirim
sort olsa gene iyi simdi bisiiii derdimmm neyseşaka gbi ama bende veriyorum
yağ kaybet yağkaybettiğim bi o olsundu
batırdın ortalıgı
rabbim inşallahhhh gönlüne göre verir bebeğiiimmmm dualarım seninleee
he belki ben geceliğimlen kocamı beklicem evde
adamın tepesindeykene
sort olsa gene iyi simdi bisiiii derdimmm neyse
kalıcı kilo olmadıgından gider hemencikbuhafta cok iyi bi kilo kaybim oldu nasil becerdim bilmiom ama cok iyi oldu sonucda cok vermis olamiyabilirim ama bayramdan sonra aldigim kilolarla birlikde cok iyi gitti
o o kadar kolay değil kiyağ kaybet yağ
evet aynen iyiki kalici kiloya cevirmedim ha ay bi korktum iki kilodan fazla cikmistim hatta bi gün resmen tartinin basinda can vercektim;Dkalıcı kilo olmadıgından gider hemencikzaten bişey yemiyon ki
adamın tepesindeykene
hoşgeldn anne sen geç otur biz geliyoz dicen öyle
kalıcı kilo olmadıgından gider hemencikzaten bişey yemiyon ki
o o kadar kolay değil ki
bence büyük başarı kuzu bak poncike nasıl ugrasıyo başta engel olmadı aldıklarını hemen vermedievet aynen iyiki kalici kiloya cevirmedim ha ay bi korktum iki kilodan fazla cikmistim hatta bi gün resmen tartinin basinda can vercektim;D
neyse allahdan gitti ve en son Cuma listesinde olan kilomdanda az da olsa inmeyi basardimmmmmm
maleseff
Hahahahaahahahahahahahahahahahahadamın tepesindeykene
hoşgeldn anne sen geç otur biz geliyoz dicen öyle
kalıcı kilo olmadıgından gider hemencikzaten bişey yemiyon ki
o o kadar kolay değil ki
yarın öğlene kadar bende yokummkaptinn ben yarin yokum baby haberin olsunn.Evde degilimbakamam falan sen burdasinda haberin olsun 2 de paylasirsin. Herkes 2ye kadar bildirsin bildirmeyene uyari arti cikan olursada konusurz cumartesi de yokum pazarda mesgulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?