Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün size bi soru sordum kimse cvp vermedi stay fit tea diye bi çay var instegramda gördüm öncesi sonraları var kullananların almayı düşündüm ama işte aması var alsam mı acep duyan bilen varmı
ben hic duymadim ama zayiflama cayi falansa uzak dur bence

hahahhaha çiş gaybedersin bacım yapma :
kaybettiğim bi o olsundu

batırdın ortalıgı
rabbim inşallahhhh gönlüne göre verir bebeğiiimmmm dualarım seninleee
Şortla gezsen ıyı ya başka şeyle gezsen ahaha
he belki ben geceliğimlen kocamı beklicem evde

buhafta cok iyi bi kilo kaybim oldu nasil becerdim bilmiom ama cok iyi oldu sonucda cok vermis olamiyabilirim ama bayramdan sonra aldigim kilolarla birlikde cok iyi gitti

sort olsa gene iyi simdi bisiiii derdimmm neyse
adamın tepesindeykene
hoşgeldn anne sen geç otur biz geliyoz dicen öyle

buhafta cok iyi bi kilo kaybim oldu nasil becerdim bilmiom ama cok iyi oldu sonucda cok vermis olamiyabilirim ama bayramdan sonra aldigim kilolarla birlikde cok iyi gitti
kalıcı kilo olmadıgından gider hemencik zaten bişey yemiyon ki
yağ kaybet yağ
o o kadar kolay değil ki

kalıcı kilo olmadıgından gider hemencik zaten bişey yemiyon ki
evet aynen iyiki kalici kiloya cevirmedim ha ay bi korktum iki kilodan fazla cikmistim hatta bi gün resmen tartinin basinda can vercektim;D
neyse allahdan gitti ve en son Cuma listesinde olan kilomdanda az da olsa inmeyi basardimmmmmm

evet aynen iyiki kalici kiloya cevirmedim ha ay bi korktum iki kilodan fazla cikmistim hatta bi gün resmen tartinin basinda can vercektim;D
neyse allahdan gitti ve en son Cuma listesinde olan kilomdanda az da olsa inmeyi basardimmmmmm
bence büyük başarı kuzu bak poncike nasıl ugrasıyo başta engel olmadı aldıklarını hemen vermedi

kaptinn ben yarin yokum baby haberin olsunn.Evde degilimbakamam falan sen burdasinda haberin olsun 2 de paylasirsin. Herkes 2ye kadar bildirsin bildirmeyene uyari arti cikan olursada konusurz cumartesi de yokum pazarda mesgulum

kaptinn ben yarin yokum baby haberin olsunn.Evde degilimbakamam falan sen burdasinda haberin olsun 2 de paylasirsin. Herkes 2ye kadar bildirsin bildirmeyene uyari arti cikan olursada konusurz cumartesi de yokum pazarda mesgulum
yarın öğlene kadar bende yokumm sen geceden listeyi paylaş o zaman kuzu ben gelince toparlarım kızlar bildirim yapsınlar
sen nerelere gidiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…