Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın öğlene kadar bende yokumm sen geceden listeyi paylaş o zaman kuzu ben gelince toparlarım kızlar bildirim yapsınlar
sen nerelere gidiyon
oglene kadar bakarim canm sen 2 de burdami olcaksin?
Konusurz ozaman herseyi yazinca sanki ifsa olcak gibi hissediyorm haahahahah

@şekerpancarı nerelerde kızlar göremiyorum merak ettim bi sorun yok demi?
eşi evde o yzden gelemiyo o kuzu
Adına uygun takılıyo arkadaşımız
ahahaah : iyiydi bu
Kizlar yine ben
Tedavim başlıyor bugün 1.ci ignemi 5ten sonra vurulacam
rabbim inşalllaahhhh minicik bi bebecik nasip etsin size sana da yaşatsn annelik duygusunu kuzummm
aynen canim bakalim bugünde düsündügüm gibi olursa gayet iyi bi basari elde edebilecegim
sen izine ayrılıyodn deeeğmiiii kocanla gezmelere gitceniizzz

ay hadi hayirlisi olsun canim

Ne ignesi kız hayırdır
Aşılama için...

eşi evde o yzden gelemiyo o kuzu

ahahaah : iyiydi bu

rabbim inşalllaahhhh minicik bi bebecik nasip etsin size sana da yaşatsn annelik duygusunu kuzummm

sen izine ayrılıyodn deeeğmiiii kocanla gezmelere gitceniizzz
Kızlar umarım bu sefer olur aşılama da şans düşük ama belli de olmaz mecburen yapılacak zaten ...

Kizlar yine ben
Tedavim başlıyor bugün 1.ci ignemi 5ten sonra vurulacam
Aaaa sen bebiş tedavisimi görüyodun ay canım inş Allah güzel sonuç alırsın Rabbim tez vakitte seninde kucağını doldursun dualarım seninle ve tüm evlat hasretiyle yanan annelerle

Yarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyim
Rabbim büyük hiç bir tedaviye sonuç vermeyipte sonrasında kendiliginden hamile kalan çok tanıdık ve akrabam var kuzum hepsi bi imtihan inş bu kez sonuç alırsın herşeyin hayırlısı olsun evladında hayırlısı Allah var gam yok inş Allah

Yarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyim
Bu sefer sende cok pozitifsinnnn ben olucagina inaniyorm insallaahh surec nasildir bilmiyorm ama allahtan umit kesilmez.
Cok yakindan tanidigim biri var. 8 9 seme denediler onlar denerken ben daha bekar kucuktum ben evlendim dogum yaoptm o hala ugrasiyodu pes etmediler onca yillar okadar paralar doktuler. Yurt disinda turkiyede sehir sehir resmen deneme yaptilar amaaaaa simdi dogurdu o sure onlarin sinaviymis hamileligini duydugumda agladm okadar sevindim ki rabbim inaniyorm ki senide sevindircekburasi sana ugurlu gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…