- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.361
oglene kadar bakarim canm sen 2 de burdami olcaksin?yarın öğlene kadar bende yokummsen geceden listeyi paylaş o zaman kuzu ben gelince toparlarım kızlar bildirim yapsınlar
sen nerelere gidiyon
Adına uygun takılıyo arkadaşımızsuskunprenses takima ugramama sebebin nedir?
aynen canim bakalim bugünde düsündügüm gibi olursa gayet iyi bi basari elde edebilecegimbence büyük başarı kuzu bak poncike nasıl ugrasıyo başta engel olmadı aldıklarını hemen vermedi
ay hadi hayirlisi olsun canimKizlar yine ben
Tedavim başlıyor bugün 1.ci ignemi 5ten sonra vurulacam
Ne ignesi kız hayırdırKizlar yine ben
ben olmşmdr o zaman kesinoglene kadar bakarim canm sen 2 de burdami olcaksin?
Konusurz ozamanherseyi yazinca sanki ifsa olcak gibi hissediyorm haahahahah
eşi evde o yzden gelemiyo o kuzu@şekerpancarı nerelerde kızlar göremiyorum merak ettim bi sorun yok demi?
ahahaah :Adına uygun takılıyo arkadaşımız
Kizlar yine ben
sen izine ayrılıyodn deeeğmiiii kocanla gezmelere gitceniizzzaynen canim bakalim bugünde düsündügüm gibi olursa gayet iyi bi basari elde edebilecegim
ay hadi hayirlisi olsun canim
Aşılama için...Ne ignesi kız hayırdır
Kızlar umarım bu sefer olur aşılama da şans düşük ama belli de olmaz mecburen yapılacak zaten ...eşi evde o yzden gelemiyo o kuzu
ahahaah :iyiydi bu
rabbim inşalllaahhhh minicik bi bebecik nasip etsin size sana da yaşatsn annelik duygusunu kuzummm
sen izine ayrılıyodn deeeğmiiii kocanla gezmelere gitceniizzz
Aaaa sen bebiş tedavisimi görüyodun ay canım inş Allah güzel sonuç alırsın Rabbim tez vakitte seninde kucağını doldursun dualarım seninle ve tüm evlat hasretiyle yanan annelerleKizlar yine ben
Aminnn canim allah razı olsunAaaa sen bebiş tedavisimi görüyodun ay canım inş Allah güzel sonuç alırsın Rabbim tez vakitte seninde kucağını doldursun dualarım seninle ve tüm evlat hasretiyle yanan annelerle
Ne kadarlık evlisin sorun ne ve neden aşılamaya geçildi bu kaçıncı aşılama olacakAminnn canim allah razı olsun
Yarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyimNe kadarlık evlisin sorun ne ve neden aşılamaya geçildi bu kaçıncı aşılama olacak
Rabbim büyük hiç bir tedaviye sonuç vermeyipte sonrasında kendiliginden hamile kalan çok tanıdık ve akrabam var kuzum hepsi bi imtihan inş bu kez sonuç alırsın herşeyin hayırlısı olsun evladında hayırlısı Allah var gam yok inş AllahYarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyim
Hayirlisi olsunn insallah canimmmmmKizlar yine ben
Bi sure bakamicak isleri var sorun yok :)@şekerpancarı nerelerde kızlar göremiyorum merak ettim bi sorun yok demi?
Bu sefer sende cok pozitifsinnnn ben olucagina inaniyorm insallaahh surec nasildir bilmiyorm ama allahtan umit kesilmez.Yarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyim
tamam babyben olmşmdr o zaman kesin
bn en geç 1 de burdayım o kadara kalmam bile muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?