- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.381
bence de herşeyin zamanı var rabbim bilir tabi yine ama zamanı geldiyse eğer ki inşallahh gelmiştirBu sefer sende cok pozitifsinnnn ben olucagina inaniyorm insallaahh surec nasildir bilmiyorm ama allahtan umit kesilmez.
Cok yakindan tanidigim biri var. 8 9 seme denediler onlar denerken ben daha bekar kucuktum ben evlendim dogum yaoptm o hala ugrasiyodu pes etmediler onca yillar okadar paralar doktuler. Yurt disinda turkiyede sehir sehir resmen deneme yaptilar amaaaaa simdi dogurduo sure onlarin sinaviymis hamileligini duydugumda agladm okadar sevindim ki rabbim inaniyorm ki senide sevindircek burasi sana ugurlu gelicek.
Ay insallaaaahh yaaaa olumluuuu geliyoo denetim banaaa inaniyoo insalhh insallahbence de herşeyin zamanı var rabbim bilir tabi yine ama zamanı geldiyse eğer ki inşallahh gelmiştiralıcaz minişimizin haberini inşallah
Hadi hayirlisi cnmKizlar yine ben
Tedavim başlıyor bugün 1.ci ignemi 5ten sonra vurulacam
Bnmde bugunYarım rahimliyim yumurta kalitesi iyu değil dedi dr sadece ilk aşılama 3 tüp denemem var 4 sene 2 günlük evliyim
en önemliside inanc zatenAy insallaaaahh yaaaa olumluuuu geliyoo denetim banaaa inaniyoo insalhh insallah
Genel de stres çok büyük etken zaten vazgeçince rahatlıyor kafan unutuyorsunRabbim büyük hiç bir tedaviye sonuç vermeyipte sonrasında kendiliginden hamile kalan çok tanıdık ve akrabam var kuzum hepsi bi imtihan inş bu kez sonuç alırsın herşeyin hayırlısı olsun evladında hayırlısı Allah var gam yok inş Allah
AminnnnHayirlisi olsunn insallah canimmmmm
Bende öyle düşünüyorum burası bana uğurlu gelecek korkuyorum tabi olmaz diye ama denemekten başka çarem yok...Bu sefer sende cok pozitifsinnnn ben olucagina inaniyorm insallaahh surec nasildir bilmiyorm ama allahtan umit kesilmez.
Cok yakindan tanidigim biri var. 8 9 seme denediler onlar denerken ben daha bekar kucuktum ben evlendim dogum yaoptm o hala ugrasiyodu pes etmediler onca yillar okadar paralar doktuler. Yurt disinda turkiyede sehir sehir resmen deneme yaptilar amaaaaa simdi dogurduo sure onlarin sinaviymis hamileligini duydugumda agladm okadar sevindim ki rabbim inaniyorm ki senide sevindircek burasi sana ugurlu gelicek.
Nice 4lu yıllar yaşayalım kuzum eşlerimizle zaman çok hızlı geçiyorBnmde bugun
Konusmustuk seninle
Tam 4 oldu
Ay inşallah kilo almaktan çok korkuyorum vermesi zor oluyor çünkü siz bana aldırmazsınız benceen önemliside inanc zaten
SchonerDuft i de munter gibi doğum sonrası kilolarını vermk için geri alcaz takıma
Ayyyy inş Allahhhen önemliside inanc zaten
SchonerDuft i de munter gibi doğum sonrası kilolarını vermk için geri alcaz takıma
kilo almaktan kim korkmaz kuzuGenel de stres çok büyük etken zaten vazgeçince rahatlıyor kafan unutuyorsun
Aminnnn
Bende öyle düşünüyorum burası bana uğurlu gelecek korkuyorum tabi olmaz diye ama denemekten başka çarem yok...
Çok duyuyorum öyle sonradan sahip olan insallah bende 5.senemde doğururum
Nice 4lu yıllar yaşayalım kuzum eşlerimizle zaman çok hızlı geçiyor
Ay inşallah kilo almaktan çok korkuyorum vermesi zor oluyor çünkü siz bana aldırmazsınız benceşeker de yemiyorum artık çok canım isterse bitter yerim sadece
sende bebek istiyodun dimi kuzuumm yanlş haırlamıyosamm önce bi zayıfla sonra rabbim sana da versn minicik bi kuzus inşallahhhhAyyyy inş Allahhh
İstiyordum ama artık istemiyorum gibi kuzum ne bilim hayat zor yaşam zor insanlarla yaşamak zor o yüzden Rabbim isteyenlere nasip etsin ben rafa kaldırdım artıkkilo almaktan kim korkmaz kuzuvalla tartıda +100 görsem bile aklım cıkıyo
sende bebek istiyodun dimi kuzuumm yanlş haırlamıyosamm önce bi zayıfla sonra rabbim sana da versn minicik bi kuzus inşallahhhh
Valla bu bir artı bir eksi görüyorum bakalım yarın ne olcakkilo almaktan kim korkmaz kuzuvalla tartıda +100 görsem bile aklım cıkıyo
sende bebek istiyodun dimi kuzuumm yanlş haırlamıyosamm önce bi zayıfla sonra rabbim sana da versn minicik bi kuzus inşallahhhh
Saglıklı huzurlu mutlu daha nice yıllarınız olsun kuzum inş AllahBnmde bugun
Konusmustuk seninle
Tam 4 oldu
Eveeeeten önemliside inanc zaten
evet canim aynen gezcez birazcikkkksen izine ayrılıyodn deeeğmiiii kocanla gezmelere gitceniizzz
Amin canimcimmmmGenel de stres çok büyük etken zaten vazgeçince rahatlıyor kafan unutuyorsun
Aminnnn
Bende öyle düşünüyorum burası bana uğurlu gelecek korkuyorum tabi olmaz diye ama denemekten başka çarem yok...
Çok duyuyorum öyle sonradan sahip olan insallah bende 5.senemde doğururum
Nice 4lu yıllar yaşayalım kuzum eşlerimizle zaman çok hızlı geçiyor
Ay inşallah kilo almaktan çok korkuyorum vermesi zor oluyor çünkü siz bana aldırmazsınız benceşeker de yemiyorum artık çok canım isterse bitter yerim sadece
Ay insallah sıra bana gelsin artık çok aminAmin canimcimmmmburdan o sekilde asilama deglde olmayip da olan 2 hamilemiz var sira sende insallah
Amin inşallah canımSchonerDuft canim insallah hersey cok güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?