Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menun karisik sanki
Bugune ozel boyle mi denk geldi
Sabah yedikleerin kur gibi birsey mi
Patates kizartmasi hatta patates tuketme bi muddet
Siki tut

Selam Kizlar gec kaldim kusura bakmayin.
Sabah yemek yiyemedim ;(
Ogle
2 bardak cay
yarim ekmek
minik parca kaşar
Aksam
Tavuk dunyasinda barbeku soslu tavuk ve salata. Makarnasini yemedim

Menun karisik sanki
Bugune ozel boyle mi denk geldi
Sabah yedikleerin kur gibi birsey mi
Patates kizartmasi hatta patates tuketme bi muddet
Siki tut
Bugüne özel birşey evde misafirim bar onu istedi ben yumurta mi yedim sadece sende ye dedikleri icin öyle oldu ama az gözüküyorsa gayet YÖK hissediyorum kendimi

***14. TAKİM 533. ETAP***

Buki_89(66.6 / / /%)İzne ayrilmak istiyor
denetim(69.1// / %)
lilipit (79.2/ / /%)
Blacksee55 (71.7/ / /%)
Gulumse25(94.7/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)
takimdan ayrildi
Nilar(65.4 / / / %)

14.Takim Ortalamasi :

Kizlar paylasiyorum yarin 1e kadar bildirimler yapilsin 2 de paylasilacak.

suskunprenses bugun ugradigin halde yazmamissin en son cumartesi gelmissin bildirim yetersizliginden takimdan ayirmak durumundayim.

yildizlariyakalamak surekli erteleniyor listeye girisin. Tatile gittin ertelendi..
Gecen hafta sayilmiyor ama ondan once ki hafta seni sekerpancari listeye aldi ordanda sildirdin ertedin ....
bu hafta diyet yapamadim diye son kilon 66.5mis
Simdide artidasn sonraya atalim dedigin icin kizlarda gorsun diye yaziyorum.
Bu sekilde erteleye erteleye zaten listeye giremezsin bizim hesaplarimizda birbirine giriyor. Karisiklik oldugu icn baya baktim.
Disiplin boyle aksiyor o yuzden listeye almamaya karar verdim.
(Onumuzde ki gunlerde degerlenicek)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar yeni gelenlerde izne ayrilmak gibi bi durum 2 ay soz konusu degildir. Bu cuma yarismalari kuralidir.

Ancak bizim haberimz olarak bir kac gun haberli musade edilebilir. Cuma paylasimlari mecburidr zaten yapmayan aksayanlar diskalifye ediliyor. Tekrar hatirlatmak istedim

Şunubelirteyim tatile gittiğim hafta ile şekerpancarının sildiği hafta aynı hafta

Şunubelirteyim tatile gittiğim hafta ile şekerpancarının sildiği hafta aynı hafta
Tamam biliyorum seninnn soyledigin hafta 25 agustos
Ee buna gore bir onceki cuma yani 18 agustos kilon yazilir yani bende kilolari oylesine yazmiyorum

18 agustosss cuma

Yildizlariyakalamak (67 / 66.5/0.5 /0.74%)yeni uye başlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangic kilo 70,6, hedef kilo 60, 18 agustos 2017 de listede.
Eee buna gore?25 agustos
Veya bu cuma son 66.5 yazilir anladinmi?

Benim kiloya lafım yok ki doğru zaten kilo

Benim kiloya lafım yok ki doğru zaten kilo
E canim ozellde de konustuk ya tarih dogruysa ozaman neden hangi hafta olduguyla alakali konusuyosun?
o fark etmiyo sonuc olarak kg almissin.
Bu sekilde zaten listeye girilmiyo.

Simdi girmeyeyim sonra gireyim vs olmasi takim icin kotu. Ona gore hesap ediliyo takima gelen geri cevriliyo vs..
Oyuzden genel 14 takim kurallarina gore listemizde yer alamiyosun. Dilersen baska takimlarda da yarisabilirsin.
Bu durumu sevmiyorum ama takim kurallari da onemli...

Benim konuştuğum şey şu iki üç hafta ertelemişim gibi lanse ettiğin için onu düzelttim.19-25 ağustos tatildeydim döndüğümde bayram için ertelendi . Tatilden 2.5 kg alarak döndüm ve 400 gram kaldı şu anda.Listeye gireyim diye diretmiyorum . Gayet hatta kendi şartlarıma göre fazlasıyla Zaman ayırdığımı düşünüyorum emek de verdim yeterince, kilo olarak da eksildim. Burada çok güzel vakit geçirdim , muhabbetini özleyeceğim de çok kişi var. Herkese teşekkür ederim hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…