- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.421
Menun karisik sankiKızlar menüm
Sabah: yeşil çay bir dış sarımsak
Öğlen cay zeytin peynir uç çatal patates kızartması yumurta yarım dilim ekmek
Akşam iki kasık bulgur pilavı ve bi tabak yeşil fasulye yemeği salata ekmek Yok
Bugüne özel birşey evde misafirim bar onu istedi ben yumurta mi yedim sadece sende ye dedikleri icin öyle oldu ama az gözüküyorsa gayet YÖK hissediyorum kendimiMenun karisik sanki
Bugune ozel boyle mi denk geldi
Sabah yedikleerin kur gibi birsey mi
Patates kizartmasi hatta patates tuketme bi muddet
Siki tut
Kuzum zatin ara ögün olmadığı için öyle söyledim bende ilk günler senin gibiydim sabah akşam yiyordum ara ögün olarak kızlardan fırça yiyodumGulumse24 Patates hariç gayet iyi bence çok tok hissediyorum kendimi ara öğün Yok oda fırsatım olmadı hiç
Biliyorum burayı canim ama sarımsak yutuyorum o yüzden açlık hissetmiyorum sanırım o yüzdenKuzum zatin ara ögün olmadığı için öyle söyledim bende ilk günler senin gibiydim sabah akşam yiyordum ara ögün olarak kızlardan fırça yiyodum
***14. TAKİM 533. ETAP***
Buki_89(66.6 / / /%)İzne ayrilmak istiyor
denetim(69.1// / %)
lilipit (79.2/ / /%)
Blacksee55 (71.7/ / /%)
Gulumse25(94.7/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)takimdan ayrildi
Nilar(65.4 / / / %)
14.Takim Ortalamasi :
Kizlar paylasiyorum yarin 1e kadar bildirimler yapilsin 2 de paylasilacak.
suskunprenses bugun ugradigin halde yazmamissin en son cumartesi gelmissin bildirim yetersizliginden takimdan ayirmak durumundayim.
yildizlariyakalamak surekli erteleniyor listeye girisin. Tatile gittin ertelendi..
Gecen hafta sayilmiyor ama ondan once ki hafta seni sekerpancari listeye aldi ordanda sildirdin ertedin ....
bu hafta diyet yapamadim diye son kilon 66.5mis
Simdide artidasn sonraya atalim dedigin icin kizlarda gorsun diye yaziyorum.
Bu sekilde erteleye erteleye zaten listeye giremezsin bizim hesaplarimizda birbirine giriyor. Karisiklik oldugu icn baya baktim.
Disiplin boyle aksiyor o yuzden listeye almamaya karar verdim.
(Onumuzde ki gunlerde degerlenicek)
Yarim ekmekmiSelam Kizlar gec kaldim kusura bakmayin.
Sabah yemek yiyemedim ;(
Ogle
2 bardak cay
yarim ekmek
minik parca kaşar
Aksam
Tavuk dunyasinda barbeku soslu tavuk ve salata. Makarnasini yemedim
Tamam biliyorum seninnn soyledigin hafta 25 agustosŞunubelirteyim tatile gittiğim hafta ile şekerpancarının sildiği hafta aynı hafta
Tamam biliyorum seninnn soyledigin hafta 25 agustos
Ee buna gore bir onceki cuma yani 18 agustos kilon yazilir yani bende kilolari oylesine yazmiyorum
18 agustosss cuma
Yildizlariyakalamak (67 / 66.5/0.5 /0.74%)yeni uye başlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangic kilo 70,6, hedef kilo 60, 18 agustos 2017 de listede.
Eee buna gore?25 agustos
Veya bu cuma son 66.5 yazilir anladinmi?
E canim ozellde de konustuk ya tarih dogruysa ozaman neden hangi hafta olduguyla alakali konusuyosun?Benim kiloya lafım yok ki doğru zaten kilo
Evde yokmuş bugün alamadım malesefzuzuzuzu1234 tartini aldinmi adaylara yaz demistim ama mesajimi sildim
Yarin sende kilo bildirimini untma canm
Amin inşallah hiç olamayacak gibi hissediyorum çok korkuyorum cokkk...Seneye kalabalık girersiniz insallah cnm
Evde yokmuş bugün alamadım malesef
E canim ozellde de konustuk ya tarih dogruysa ozaman neden hangi hafta olduguyla alakali konusuyosun?
o fark etmiyo sonuc olarak kg almissin.
Bu sekilde zaten listeye girilmiyo.
Simdi girmeyeyim sonra gireyim vs olmasi takim icin kotu. Ona gore hesap ediliyo takima gelen geri cevriliyo vs..
Oyuzden genel 14 takim kurallarina gore listemizde yer alamiyosun. Dilersen baska takimlarda da yarisabilirsin.
Bu durumu sevmiyorum ama takim kurallari da onemli...
He aynen yarın sabah erkenden kalkacak büyük ihtimal o da kalkar zaten alacam İnan benim de sinirler zip zipyarn al ozaman ne acayp biriymis yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?