- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.441
O tartı yarın alınacak zuzu ona göre topigin içine oturdu tartı ona göre yazamadım ama gıcık olurum böylesine emanet etmişsin yaptığına bak kadınınEvde yokmuş bugün alamadım malesef
Cumaya kadar menü paylaş mıyoruz sanıyor dum cnmsuskunprenses takima ugramama sebebin nedir?
aynen yarın artık kesin almam lazım daha kilo verecem ne diyem tatlım malınla rezil oluyor sun vallaO tartı yarın alınacak zuzu ona göre topigin içine oturdu tartı ona göre yazamadım ama gıcık olurum böylesine emanet etmişsin yaptığına bak kadının
Valla doğru dedin şimdi zaman geçerse alamazsın unutulur gideraynen yarın artık kesin almam lazım daha kilo verecem ne diyem tatlım malınla rezil oluyor sun valla
Yok kız tartımı unutur muyum benim ki konuşan tartı adamı rezil ediyorValla doğru dedin şimdi zaman geçerse alamazsın unutulur gider
Benim konuştuğum şey şu iki üç hafta ertelemişim gibi lanse ettiğin için onu düzelttim.19-25 ağustos tatildeydim döndüğümde bayram için ertelendi . Tatilden 2.5 kg alarak döndüm ve 400 gram kaldı şu anda.Listeye gireyim diye diretmiyorum . Gayet hatta kendi şartlarıma göre fazlasıyla Zaman ayırdığımı düşünüyorum emek de verdim yeterince, kilo olarak da eksildim. Burada çok güzel vakit geçirdim , muhabbetini özleyeceğim de çok kişi var. Herkese teşekkür ederim hoşçakalın.
Oylr birsey yazdigimizi hatirlamiyorum.Cumaya kadar menü paylaş mıyoruz sanıyor dum cnm
Kiz yarim dilim ekmek tooobe tooooobeYarim ekmekmiyarin cuma
Kiz yarim dilim ekmek tooobe tooooobeyarim dilim bile yok
Kendimi hayal ettim kiz yarim ekmekle boyle tutmusum isiriyorum çılgınlar gibiyarim ekmek yazan sensin valla
Ayy gitt cumartesi pazar yok ol ama pazartesii burdasin yine :)Kendimi hayal ettim kiz yarim ekmekle boyle tutmusum isiriyorum çılgınlar gibisende boyle beni bekliosun
Canim benim bu cumartesi durumlari biliyorsun pazar gunu yazsam olurmu acaba menümü
Anladım da bnm de bayramda yanımda ilgilenmem gereken yaşlı bihastam daha dün gitti vardı siteye girdim telden doğru ama net zor çekiyor du zaten yazamadım onun içinOylr birsey yazdigimizi hatirlamiyorum.
Sadece gecen cuma kilo yazilmiyordu okadar. Herkes paylasimi yapmaliydi bayram diye zaten oyle bir beklenti olmadi ama sali gunu itibari ile herkes menu ve paylasim yapmak zorundaydi.
Ki arkadaslar da yapti.
hoş geldin kuzummmm günaydın nasılsınGunaydin kizlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?