Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oooo nişanlı kızzzz biz aynı sen naptn anlat bakimmmm
aşk sarhoşumu oldun kuzum yorgunluktan mı ?

Selam kizlar aceyip yoruldum canim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum

Gorumcemi soranlar icin kizlar
Kiziyla takim siyah elbise giymisti. Tum gozler onun uzerindeydi. Herkes bu nasil gorumce dediler herkes bayildi
Ertesi gun avm goturdum. Içeri girer girmez herkes ona bakmaya basladi okadar yani. Neyse masAllah diyim benimki dioki sende ver 15 kilo sanada baksinlar
Dedim tamam veririmde 15 cm nasik uzuyacam ben gorumce gibi Allahim ne varsa vermis kiza yapicak birsey yok

Yooo hic biseycik olmaz artik daha bilincli ben inaniyorm ben yaptiysam herkes yapabilir.
Ayy kesinlikle saglikli beslenmeden sasmadan devam ederim yogami pilatesimi yaparim bu sefer daha hafif bi hamilelik istiyorum sismek istemiyorum

Ayy hayirlisi olsun bebegim inşallah bu ay sende olursun evde yapicam kiz test alırım

Allah tamamına erdirsin kuzum tatli anilar kalmis sana ne guzel günler bunlar

aranız nasıl görümce ile sende güzelsin boy kaç senin .... altınlarıda kaptın allah tamamına erdirsin kuzum

sağda bir yumurta var solda ki yumurtalığı göremedi cuma konbtrol edecek hatırlat dedi ayy inşallah ikizlerim olur
acaba bugünden çıkmaz mı ki bugün yapsan
İnşallah bebegim inşallah dua edelim
Bir hafta once kan vermistim ama hamilelik icin degil daha 10 gun vardi adetime vitaminlerime baktirmak icin vermiştim her seyim tammiş biraz d vitaminim eksikmiş dün aldim sonuçlarımi esim bugun d vitamini damlasi almak icin eczaneye gidecek aldircam test yarin sabah yapsam mi bir gün gecmesini mi beklesem ki

Hemen çıkarmıkı ben 10 gun sonra yapmıştım haha hıç beklemıyordum belım felaket agrıyordu ve çok uyuyordum halsızlık vardı dıyom eşime bu ağrı adet agrısı değil kesın hamıleyım oyle çıktı çok guzel ya Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın

Hemen çıkarmıkı ben 10 gun sonra yapmıştım haha hıç beklemıyordum belım felaket agrıyordu ve çok uyuyordum halsızlık vardı dıyom eşime bu ağrı adet agrısı değil kesın hamıleyım oyle çıktı çok guzel ya Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın

Ne cok merak ettim su gorumceyi :))) banada Boyle diyorlarmis abim evlenirken ahaha daha zayiflamam lazm tabi Allah tamamina erdirsin

2 tane alsa yarın ve öbür gün yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…