- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.941
oooo nişanlı kızzzzbiz aynı sen naptn anlat bakimmmm
aşk sarhoşumu oldun kuzumyorgunluktan mı ?
Ayy kesinlikle saglikli beslenmeden sasmadan devam ederim yogami pilatesimi yaparim bu sefer daha hafif bi hamilelik istiyorum sismek istemiyorumYooo hic biseycik olmaz artik daha bilincli ben inaniyorm ben yaptiysam herkes yapabilir.
pinciiiirim
bilmiyorum bakalım ne kadar gidecek biraz fazla gidebilir cünkü dün wcye cıkmamıstm gecede geç yedim o yüzden sabah baya fazla cıktım
ü
koklamadan icersen iciliyooo
acıkmadımkiii
kızlar 14 eylül de eşimin doğum günü var genelde süprizler yapan bir çift değiliz ama bu sene güzel birşey yapmak istiyorum fikirlerinizi alayım
Ayy hayirlisi olsun bebegim inşallah bu ay sende olursunBu ara bende öyleyim her an gözlerim doluyor ama dolunay olduğu dönemlerde genelde böyleyim belki seni de olumsuz etkiliyor
Cuma.yumurta kontrolü büyümüş ise çatlama olur 2 gün sonra aşılama yapılır ama test günü ne zaman olur bilmiyorum ekimi bulur muhtemelen
Kasık batması ve göğüs damarları çıkması düşündürdü beni .. reglin gecikirse ertelesi günü yap kan mı evde mi yapacan
Almayım ben midem şimdiden kalktı
Günaydın kuzus napionnGunaydin kizlar naptınızben hala kendime gelmeye çalışıyorum
Insallah kuzucugmmmmmmmmAyy kesinlikle saglikli beslenmeden sasmadan devam ederim yogami pilatesimi yaparim bu sefer daha hafif bi hamilelik istiyorum sismek istemiyorum
Aynen ama bi turlu baslayasim gelmiyo coh yimeye alıştımHahaha sana bahane olmus iste
Allah tamamına erdirsin kuzum tatli anilar kalmis sana ne guzel günler bunlarSelam kizlar aceyip yoruldumcanim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum
Gorumcemi soranlar icin kizlar
Kiziyla takim siyah elbise giymisti. Tum gozler onun uzerindeydi. Herkes bu nasil gorumce dedilerherkes bayildi
Ertesi gun avm goturdum. Içeri girer girmez herkes ona bakmaya basladi okadar yani. Neyse masAllah diyimbenimki dioki sende ver 15 kilo sanada baksinlar
Dedim tamam veririmde 15 cm nasik uzuyacam ben gorumce gibiAllahim ne varsa vermis kiza yapicak birsey yok
varmı aklında bir şeyBızımde evlılık yıl donumumuz bende değişik birşey yapmak ıstyorm
aranız nasıl görümce ile sende güzelsin boy kaç senin .... altınlarıda kaptınSelam kizlar aceyip yoruldumcanim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum
Kiziyla takim siyah elbise giymisti. Tum gozler onun uzerindeydi. Herkes bu nasil gorumce dedilerherkes bayildi
Ertesi gun avm goturdum. Içeri girer girmez herkes ona bakmaya basladi okadar yani. Neyse masAllah diyimbenimki dioki sende ver 15 kilo sanada baksinlar
Dedim tamam veririmde 15 cm nasik uzuyacam ben gorumce gibiAllahim ne varsa vermis kiza yapicak birsey yok
onu hep yapıyoruz arada da yaparız özel gün beklemeyiz unutmuş numrası çekiyorum şimdi orjinal birşey istiyorumGüzel bi sofra hazırlabi pasta istediği bi hediye başbaşa evde güzel bi gece
sağda bir yumurta var solda ki yumurtalığı göremedi cuma konbtrol edecek hatırlat dedi ayy inşallah ikizlerim olurAyy hayirlisi olsun bebegim inşallah bu ay sende olursunevde yapicam kiz test alırım
onu hep yapıyoruz arada da yaparız özel gün beklemeyiz unutmuş numrası çekiyorum şimdi orjinal birşey istiyorum
İnşallah bebegim inşallah dua edelimsağda bir yumurta var solda ki yumurtalığı göremedi cuma konbtrol edecek hatırlat dedi ayy inşallah ikizlerim olur
acaba bugünden çıkmaz mı ki bugün yapsan
Hemen çıkarmıkı ben 10 gun sonra yapmıştım haha hıç beklemıyordum belım felaket agrıyordu ve çok uyuyordum halsızlık vardı dıyom eşime bu ağrı adet agrısı değil kesın hamıleyım oyle çıktı çok guzel ya Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsınİnşallah bebegim inşallah dua edelim
Bir hafta once kan vermistim ama hamilelik icin degil daha 10 gun vardi adetime vitaminlerime baktirmak icin vermiştim her seyim tammiş biraz d vitaminim eksikmiş dün aldim sonuçlarımi esim bugun d vitamini damlasi almak icin eczaneye gidecek aldircam testyarin sabah yapsam mi bir gün gecmesini mi beklesem ki
Hemen çıkarmıkı ben 10 gun sonra yapmıştım haha hıç beklemıyordum belım felaket agrıyordu ve çok uyuyordum halsızlık vardı dıyom eşime bu ağrı adet agrısı değil kesın hamıleyım oyle çıktı çok guzel ya Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsınİnşallah bebegim inşallah dua edelim
Bir hafta once kan vermistim ama hamilelik icin degil daha 10 gun vardi adetime vitaminlerime baktirmak icin vermiştim her seyim tammiş biraz d vitaminim eksikmiş dün aldim sonuçlarımi esim bugun d vitamini damlasi almak icin eczaneye gidecek aldircam testyarin sabah yapsam mi bir gün gecmesini mi beklesem ki
Hiçbışey duşunmedım genelde pasta yapıyordum yıyorduk guzel bır sofra vs. Yıne aynısımı olcak bakalm:))varmı aklında bir şey
Ne cok merak ettim su gorumceyi :))) banada Boyle diyorlarmis abim evlenirken ahaha daha zayiflamam lazm tabiSelam kizlar aceyip yoruldumcanim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum
2 tane alsa yarın ve öbür gün yapsanİnşallah bebegim inşallah dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?