Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen su halinle bile bakilacak hatunsun
Zayifladiginda dusunemiyrm
Cok guzel gecmis
Her daim guzel olur insallah herşeyiniz

Ben adet gunumde ogrendim cnm oglumu
Yap yap merak ediyrm hadi hayirlisi

Sen su halinle bile bakilacak hatunsun
Zayifladiginda dusunemiyrm
Cok guzel gecmis
Her daim guzel olur insallah herşeyiniz
Canim lilimmm cok tesekkur ederimmm amin insAllah boyle gececegini bilseydim bukadar paniklemezdim valla
aranız nasıl görümce ile sende güzelsin boy kaç senin .... altınlarıda kaptın allah tamamına erdirsin kuzum
Aminnn canim kaptim valla ahahah gorumceyle iyiyiz Allaha sukur
Ne cok merak ettim su gorumceyi :))) banada Boyle diyorlarmis abim evlenirken ahaha daha zayiflamam lazm tabi Allah tamamina erdirsin
Aminnn canimmmm. Gorumce barbinin insan hali ama 2 kat guzeli ahahaha

Canim lilimmm cok tesekkur ederimmm amin insAllah boyle gececegini bilseydim bukadar paniklemezdim valla

Aminnn canim kaptim valla ahahah gorumceyle iyiyiz Allaha sukur

Aminnn canimmmm. Gorumce barbinin insan hali ama 2 kat guzeli ahahaha
çok sevindim kuzum iyi olmak her zaman iyidir huzur demektir

Ben temizlik yaptım ara sıra girdim okudum çıktım sporumu da yaptım bugünde kaçamak sız günümü bitirdim akşam yemegim kaldı onuda yersem tamamdır su maratası elimden düşmüyor kusacak gibi oluyorum su içerken bööö

Bende sana akülü arabamı alim yoksa tabletmi kuzum milletin derdi yok kendine dert arıyo valla allah akıl fikir versin
bir konu vardı 2 eş memur kadın hamile evde yicek birşey yok yardım edin diyor gülermisin ağlaramısın allah herkesin yardımcısı olsun .... akülü araba isterim ben

bir konu vardı 2 eş memur kadın hamile evde yicek birşey yok yardım edin diyor gülermisin ağlaramısın allah herkesin yardımcısı olsun .... akülü araba isterim ben
Evet onuda sabah okumuştum gerçekmi acaba diye düşündüm ya yine aklıma geldi gerçekmidir hakkaten

albüm yapmaya karar verdim her resim altına güzel bir cümle yazcam ya da resimlerimizden afiş yaptıracam sence nasıl olur ? sende bunun gibi birşey düşünebilirsin
Bende bebegimizle ilgili fotolari dusunuyorm duvara asmalik cerceve aldim ona uygun guzel olur.fotograflarla yapilanlar bana gore guzel hediyeler

Ooo maşallah çok güzel geçmiş görümceyi merak ediyodum bende kız öyle oluyo insan ne olup bitiyor anlamiyo aksilikleri de takmiyosun o an bnm de takı olduydu haberim yoktu yüzük takildi bi baktım iğne geldi fln takı taktilar

Sabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
1kaşık lor
2tane zeytin
Yarım dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
1tane taze incir

Öglen
Semizotu yemegi patates ve bulgurlu
Yogurt

Ara ögün
Küçük 1kase yogurda 1kaşık yulaf la yatım şeftali dograyıp yedim

Akşam yemegi
Semizotu yemegi
Yeşil salata Yagsız tuzsuz bol nar ekşili limonlu

45dk leslie ve bacak hareketleri
1lt su ve
1sürahi dukan birası kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…