- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.961
Çocukları ne yapıyorsunuz böyle günlerdeHiçbışey duşunmedım genelde pasta yapıyordum yıyorduk guzel bır sofra vs. Yıne aynısımı olcak bakalm:))
Sen su halinle bile bakilacak hatunsunSelam kizlar aceyip yoruldumcanim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum
Gorumcemi soranlar icin kizlar
Kiziyla takim siyah elbise giymisti. Tum gozler onun uzerindeydi. Herkes bu nasil gorumce dedilerherkes bayildi
Ertesi gun avm goturdum. Içeri girer girmez herkes ona bakmaya basladi okadar yani. Neyse masAllah diyimbenimki dioki sende ver 15 kilo sanada baksinlar
Dedim tamam veririmde 15 cm nasik uzuyacam ben gorumce gibiAllahim ne varsa vermis kiza yapicak birsey yok
Ben adet gunumde ogrendim cnm oglumuHemen çıkarmıkı ben 10 gun sonra yapmıştım haha hıç beklemıyordum belım felaket agrıyordu ve çok uyuyordum halsızlık vardı dıyom eşime bu ağrı adet agrısı değil kesın hamıleyım oyle çıktı çok guzel ya Rabbim ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın
Benimki gecen sene bebkti bu sene karistirr sofrayi kesin:))Çocukları ne yapıyorsunuz böyle günlerde
Canim lilimmm cok tesekkur ederimmm amin insAllah boyle gececegini bilseydim bukadar paniklemezdim vallaSen su halinle bile bakilacak hatunsun
Zayifladiginda dusunemiyrm
Cok guzel gecmis
Her daim guzel olur insallah herşeyiniz
Aminnn canim kaptim valla ahahah gorumceyle iyiyiz Allaha sukuraranız nasıl görümce ile sende güzelsin boy kaç senin .... altınlarıda kaptınallah tamamına erdirsin kuzum
Aminnn canimmmm. Gorumce barbinin insan hali ama 2 kat guzeli ahahahaNe cok merak ettim su gorumceyi :))) banada Boyle diyorlarmis abim evlenirken ahaha daha zayiflamam lazm tabiAllah tamamina erdirsin
çok sevindim kuzum iyi olmak her zaman iyidir huzur demektirCanim lilimmm cok tesekkur ederimmm amin insAllah boyle gececegini bilseydim bukadar paniklemezdim valla
Aminnn canim kaptim valla ahahah gorumceyle iyiyiz Allaha sukur
Aminnn canimmmm. Gorumce barbinin insan hali ama 2 kat guzeli ahahaha
albüm yapmaya karar verdim her resim altına güzel bir cümle yazcam ya da resimlerimizden afiş yaptıracam sence nasıl olur ? sende bunun gibi birşey düşünebilirsinBenimki gecen sene bebkti bu sene karistirr sofrayi kesin:))
Bende sana akülü arabamı alim yoksa tabletmi kuzumnerde bu millet bdv takıla takıla bir hal oldum sinir tvan yapıyor okudukça
bir konu vardı 2 eş memur kadın hamile evde yicek birşey yok yardım edin diyorBende sana akülü arabamı alim yoksa tabletmi kuzummilletin derdi yok kendine dert arıyo valla allah akıl fikir versin
Evet onuda sabah okumuştum gerçekmi acaba diye düşündüm ya yine aklıma geldi gerçekmidir hakkatenbir konu vardı 2 eş memur kadın hamile evde yicek birşey yok yardım edin diyorgülermisin ağlaramısın allah herkesin yardımcısı olsun .... akülü araba isterim ben
öncesinde klima yok diye konu açmış bence gerçektir ama abartılmış bir gerçektir.Evet onuda sabah okumuştum gerçekmi acaba diye düşündüm ya yine aklıma geldi gerçekmidir hakkaten
Kendiside ögretmen ya yazık eger gerçekse ama insanda biraz ayağını yorganına göre uzatmalı bence neyse burayıda bdv ye çevirmeyelim @ParteMoralll biziöncesinde klima yok diye konu açmış bence gerçektir ama abartılmış bir gerçektir.
Kendiside ögretmen ya yazık eger gerçekse ama insanda biraz ayağını yorganına göre uzatmalı bence neyse burayıda bdv ye çevirmeyelim @ParteMoralll bizi
Bende bebegimizle ilgili fotolari dusunuyorm duvara asmalik cerceve aldim ona uygun guzel olur.fotograflarla yapilanlar bana gore guzel hediyeleralbüm yapmaya karar verdim her resim altına güzel bir cümle yazcam ya da resimlerimizden afiş yaptıracam sence nasıl olur ? sende bunun gibi birşey düşünebilirsin
Ooo maşallah çok güzel geçmiş görümceyi merak ediyodum bendeSelam kizlar aceyip yoruldumcanim cikti. Bi saniye oturamadim. Ama cok guzeldi. Isteme oldu bitti. Sonra gorumce cagirdi bizi. Iceri geçtik o andan sonra hicbirsey hatirlamiyorum. Cok cabuk gecti. Biz takiya gectik. Benim taki olacagindan haberim yok. Yakam ceyrek altin doldu ahahaha nisanlimla odaya gectik. Bana kendine takilan altinlari verdi. Ben beklemiyprdum. Sasirdim burda konular aciliyorya altin kimin para kimin ben bu yuzden kpnu acmicam cok şükür. Ver lan altinlarimi dedim ahahahaha. Kahveleri yapmis kizlar benim haberim yok yuzukte kurdele unutmuslar. Balonlarda beyaz bitane vardi onlari aldilar hersey karisti. Kahveler sogudu. Herkes soguk icti. Nisanlimin kahvesini tuzlu yapmislar ben bol sekerli yapicakrim biri elime verdi iceri götürdüm tek basina icti. Degisik bi isteme soz nisan oldu kizlar. Annemler cok iyi anlasti cok mutlu oldum. Nisandan sonra annemleri ariyordum. Yatakodasina bakiyim dedim. Annem yatmis yataga kaynanam basinda masaj yapio kizlar cok mutluyum
Gorumcemi soranlar icin kizlar
Kiziyla takim siyah elbise giymisti. Tum gozler onun uzerindeydi. Herkes bu nasil gorumce dedilerherkes bayildi
Ertesi gun avm goturdum. Içeri girer girmez herkes ona bakmaya basladi okadar yani. Neyse masAllah diyimbenimki dioki sende ver 15 kilo sanada baksinlar
Dedim tamam veririmde 15 cm nasik uzuyacam ben gorumce gibiAllahim ne varsa vermis kiza yapicak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?