Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz oglenki pilav fazla olmus sanki keske sebze yemegi yapsaydın yanina bütün gün bulgur yemişsin

Afiyet olsun kuzum sabah sıkma yemissin oglen makarna olmamis

Afiyet olsun canım guzel menun bence

Kuzucum nişanın hayırlı ugurlu olsun inş Rabbim daim etsin tamamına erdirsin çok çok mutlu ol inş menüde fena degil sen bu menüyle belki dügüne ya çıkarsın ya çıkarsın
Sagol canimmmm benimmmm tesekkur ederim ben bu menuyle yarina bile cikamam boyle oldu bugunde. Herkes birsey istio dogru dürüst yemek yiyemio insan. Neyse en azindan zayıflarım guzelcek
Afiyet olsun kuzum iyi menün aksam kofteyi biraz daha yiyeydin
Sagol canim benimmm
Keşkem yiyeydimde aklimda kalmiyaydi sekerimmm aciktim bak simdi hemen su icip yatıcam yoksa kendimi kaybedebilirim

Ayy bende az yidim bugun ve açim suan mutluyum yarin eksiyle uyanacuuuz

Şok yaptım

Ya ben annem ve oğlum çok hastayız
İşede başladım
Bebişte de alerjı olunca
Yıyebılecrgın tek buydu
Bide sut yapmam lazım
Şok oldu ama vucuda
Bulgur detoksu

Ooo gelistirmissin lilim plani cok guzel olmus. Evime doneyim calicam haberin olsun. Menunde guzel

SchonerDuft seninde guzel canimmmm
Kizlar rezene cayi napiordu gecen aldim marketten aklima geldi duruyo öyle
Afiyet olsun tatlım.. lili sürekli içiyordu benim canım istedi içeyim dedim başka bilgim yok

Afiyet olsun kuzum sabah sıkma yemissin oglen makarna olmamis
Mantar yapacaktım ama makarnayı özlemiş musavirimiz genelde birşey istemez öyle olunca mecburen yarım tabak kadar yedim kepekliydi

Anladim canimkepekli makarnaymis hem iyiymis ne yapsam aksam onu düşünüyom daha kahvaltı yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…