- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.021
günaydınlaarrrrr
Gunaydin gızlaaaGünaydın kuzum nasılsın
dün barbunya domates yoğurt ile kapattık akşamı biz sende barbunya bamya yada şuan patlıcan mevsimi yeşil mercimekli patlıcan yapabilirsin sarımsak ve kuru nane de ekleniyor harika oluyor geçen hafta yaptımAnladim canimkepekli makarnaymis hem iyiymis ne yapsam aksam onu düşünüyom daha kahvaltı yapmadan
Ozaman siz iciyorsaniz bende iciyimAfiyet olsun tatlım.. lili sürekli içiyordu benim canım istedi içeyim dedim başka bilgim yok
Kiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek taktitakı olarak mı altın yapmşlar çeyreklik değil miydi tüh bakgerci bende takılanlarla kolye yapmıştm kendime insan bi hatıra istiyo o güne dairr
iyiyim bebeğim sen nasılsııınnnnGünaydın kuzum nasılsın
günaydın kuzuuussss naptınnnnGunaydin gızlaaa
günaydınlaaaaGunaydınnn
aa sevilmez miymiş hiiççççç bende sevmiyodm ilkte ama şimdi heyecanla bekliyorm bileziklerimiKiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek taktiben taki sevmiyorum. Babam bana 7 yil once yusufcuk hediye etti ince bi kolye onu takiyorum sadece baska birsey yok. Yuzukleri gece cikariyorum ya sevmiyorum. Kaybetmesem iyi
Ayy bamya var bamya yapiyim bennndün barbunya domates yoğurt ile kapattık akşamı biz sende barbunya bamya yada şuan patlıcan mevsimi yeşil mercimekli patlıcan yapabilirsin sarımsak ve kuru nane de ekleniyor harika oluyor geçen hafta yaptım
Kahvemi ictim oturuyomiyiyim bebeğim sen nasılsııınnnn
günaydın kuzuuussss naptınnnn
günaydınlaaaa
Kiz set ozel gunlerde abiye ustune cok guzel olur dursun bi kosede ossunKiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek taktiben taki sevmiyorum. Babam bana 7 yil once yusufcuk hediye etti ince bi kolye onu takiyorum sadece baska birsey yok. Yuzukleri gece cikariyorum ya sevmiyorum. Kaybetmesem iyi
bende kahvemi içemeden döktmKahvemi ictim oturuyomsen napion
Gahgahgahgahgaaahhhbende kahvemi içemeden döktmıhlamur içiyom
Ozaman siz iciyorsaniz bende iciyimahahaha markette sorsum bebekler icin dediler
ay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırımKiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek taktiben taki sevmiyorum. Babam bana 7 yil once yusufcuk hediye etti ince bi kolye onu takiyorum sadece baska birsey yok. Yuzukleri gece cikariyorum ya sevmiyorum. Kaybetmesem iyi
iyiyim kuzum çok yoğunluk var çalışasım yokiyiyim bebeğim sen nasılsııınnnn
günaydın kuzuuussss naptınnnn
günaydınlaaaa
ohh yanına pilav salata biber yoğurt mis bende yarın yapayım bende de duruyor yarım kilo bamyaAyy bamya var bamya yapiyim bennneksi eksii
Kiz bizi okuyanda altin delisi sanicak dunden beri 150 kez altin yazdikaa sevilmez miymiş hiiççççç bende sevmiyodm ilkte ama şimdi heyecanla bekliyorm bileziklerimi
Aynen canim onlarin dugunleri meshur kaynanamla gidersem sevinir taktigimdaKiz set ozel gunlerde abiye ustune cok guzel olur dursun bi kosede ossun
Ayy bende babamin doğum hediyesini kaybetmistim sanirim düştü boynumdanlilipit bizi aydınlat rezeneyi neden içiyordun
ay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırım
iyiyim kuzum çok yoğunluk var çalışasım yok
ohh yanına pilav salata biber yoğurt mis bende yarın yapayım bende de duruyor yarım kilo bamya
Kiz bi esma var onu okuyormuşun sonra aklina geliyormus sakladığım yer internetden bakay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırım
Biz satıp yidik taki paralariniAynen canim onlarin dugunleri meshur kaynanamla gidersem sevinir taktigimda
Ne yedin kiz okadarBiz satıp yidik taki paralarinisimdiki aklim olsa satmazdim hem hatira hemde bi daha alinmiyo oyle siyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?