Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladim canimkepekli makarnaymis hem iyiymis ne yapsam aksam onu düşünüyom daha kahvaltı yapmadan
dün barbunya domates yoğurt ile kapattık akşamı biz sende barbunya bamya yada şuan patlıcan mevsimi yeşil mercimekli patlıcan yapabilirsin sarımsak ve kuru nane de ekleniyor harika oluyor geçen hafta yaptım

takı olarak mı altın yapmşlar çeyreklik değil miydi tüh bak gerci bende takılanlarla kolye yapmıştm kendime insan bi hatıra istiyo o güne dairr
Kiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek takti ben taki sevmiyorum. Babam bana 7 yil once yusufcuk hediye etti ince bi kolye onu takiyorum sadece baska birsey yok. Yuzukleri gece cikariyorum ya sevmiyorum. Kaybetmesem iyi

Kiz taki yani set takti kayinvalide. Erkek tarafi hepsi ceyrek takti ben taki sevmiyorum. Babam bana 7 yil once yusufcuk hediye etti ince bi kolye onu takiyorum sadece baska birsey yok. Yuzukleri gece cikariyorum ya sevmiyorum. Kaybetmesem iyi
aa sevilmez miymiş hiiççççç bende sevmiyodm ilkte ama şimdi heyecanla bekliyorm bileziklerimi

dün barbunya domates yoğurt ile kapattık akşamı biz sende barbunya bamya yada şuan patlıcan mevsimi yeşil mercimekli patlıcan yapabilirsin sarımsak ve kuru nane de ekleniyor harika oluyor geçen hafta yaptım
Ayy bamya var bamya yapiyim bennneksi eksii

Kiz set ozel gunlerde abiye ustune cok guzel olur dursun bi kosede ossun

Ozaman siz iciyorsaniz bende iciyim ahahaha markette sorsum bebekler icin dediler
lilipit bizi aydınlat rezeneyi neden içiyordun

ay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırım

iyiyim bebeğim sen nasılsııınnnn

günaydın kuzuuussss naptınnnn

günaydınlaaaa
iyiyim kuzum çok yoğunluk var çalışasım yok

Ayy bamya var bamya yapiyim bennneksi eksii
ohh yanına pilav salata biber yoğurt mis bende yarın yapayım bende de duruyor yarım kilo bamya

Ayy bende babamin doğum hediyesini kaybetmistim sanirim düştü boynumdan hala üzülüyorum
Evet bulgur pilavi yaparim yanina da coban salatayla afiyet ola

Kiz bi esma var onu okuyormuşun sonra aklina geliyormus sakladığım yer internetden bak benimki kaybolamaz uluorta koyuyorum yoksa hayatta bulamam bende gozumun onundeki seyi gormuyorum. Gecen telefon elimde telefon ariyorum

Biz satıp yidik taki paralarini simdiki aklim olsa satmazdim hem hatira hemde bi daha alinmiyo oyle siyler
Ne yedin kiz okadar ben cok zor durumda kalmasam satmam galiba. hatiralari cok seviyorum ya bi terapiye gitmeliyim atamıyorum birseyi Butun degerli degersiz ne varsa saklama ihtiyaci duyuyorum. Annem dioki belediyeyi cagiricam senin odayi bi temizlesinler duyanda evi b.k goturuyo sanicak ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…