- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.041
Biz bileziklerimle borclarimiz odedik kuzum bi setim vardi zaten elde kalan onu sattikNe yedin kiz okadarben cok zor durumda kalmasam satmam galiba. hatiralari cok seviyorum ya bi terapiye gitmeliyim atamıyorum birseyi Butun degerli degersiz ne varsa saklama ihtiyaci duyuyorum. Annem dioki belediyeyi cagiricam senin odayi bi temizlesinler duyanda evi b.k goturuyo sanicak ahahaha
hdi ya nasıl düştü ki öyle ... afiyet olsun kuzum şimdidenAyy bende babamin doğum hediyesini kaybetmistim sanirim düştü boynumdanhala üzülüyorum
Evet bulgur pilavi yaparim yanina da coban salataylaafiyet ola
bilmiyorum onu bir bakayım okuyum sürekli bulurumKiz bi esma var onu okuyormuşun sonra aklina geliyormus sakladığım yer internetden bakbenimki kaybolamaz uluorta koyuyorum yoksa hayatta bulamam bende gozumun onundeki seyi gormuyorum. Gecen telefon elimde telefon ariyorum
Boşver canim zaten moda degisiyor daha guzelledi cikiyorBiz bileziklerimle borclarimiz odedik kuzum bi setim vardi zaten elde kalan onu sattikpek umursamamıştim o zaman ama simdi ossa saklarim onu yimem cok hatira gelmiyo bana o yuzden saklayamiyom
Ayy bilmiyorum kuzum yoklugunu baya sonra farkettim hep takarim sonra yerine koyarim kutusuna takilarimi ama baktim yok evi aradim taradim acaba baska yere mi koydum diye ama bulamamistim bende düştü heralde diye düşündümhdi ya nasıl düştü ki öyle ... afiyet olsun kuzum şimdiden
bilmiyorum onu bir bakayım okuyum sürekli bulurumortalara koyma bir kutu ayarla hep onun içine at hiç kaybolmaz .. bende de öyle huylar var eşim çok kızıyor bu huyuma
Aynen canim taki alınır satılır onemli digillBoşver canim zaten moda degisiyor daha guzelledi cikiyorbaska birtane alirsin guzel düz bi set kizin buyuyunce kizina verirsin
Bu dizilerde filmlerde olurya ninelerinin yuzuklerini takiyorlar bizde niye yokki o
Canim turkiyede kotu ya annem hep derki popondaki donu alirlar anlamazsinhdi ya nasıl düştü ki öyle ... afiyet olsun kuzum şimdiden
bilmiyorum onu bir bakayım okuyum sürekli bulurumortalara koyma bir kutu ayarla hep onun içine at hiç kaybolmaz .. bende de öyle huylar var eşim çok kızıyor bu huyuma
Rahatlatıyor canım. Ben bıtkı çayı ıçemem ama rezene bol bol içmiştim doğum yaptıktan sonra hafıf tadı hemdeOzaman siz iciyorsaniz bende iciyimahahaha markette sorsum bebekler icin dediler
Ayy supermis yaaGünaydın kızlar
Dün detoksum çok zorlu geçti cünkü akşam arkadaşım geldi annem mantı kısır börek kek yapmışben sadece baktım demek isterdim ama bakamadım 2 lokma kekten yedim bide gecenin ilerleryen saatlerinde azıcık meyve yedim
Ona rağmen -1400ve çok fazlada acıkmadım en son sütü 4te icmistim 6dada 1 bardak icmem gerekiyodu muhtemelen onuda içseydim hiç acıkmıcaktım ama içmedim 1 litre + 1 bardak içtim
sonuç güzel memnunum
Ohaaa yaaaaa yabanciya gitmesin yaaa gelin ne alaka. Ben olsam kiyamazdimAynen canim taki alınır satılır onemli digillayy benim annemin pirlanta yuzugu var evlenirken amcam takmış ama 5 kiz oldugumuzdan kimseye vermiyo annem hak geçmesin diye bana viiirrsee
Erkek kardesim evlenince onun esine vereceemiş
Ayy supermis yaaregl olursam bende yapacum
Super gitmis kuzum kac kilosun simdi
Bu arada günaydın pincik
3 kardes evliyik hepimizin de kizi var tutmaz o yuzden kizim icin dememOhaaa yaaaaa yabanciya gitmesin yaaa gelin ne alaka. Ben olsam kiyamazdimama 5 kizda zor evet kadincagiz nasil karar versin. Soyle kendim icin degil kizim icin istiyorum ahahah
Evet tadi hafif kokusu falan. ben birde bi ara papatya cayi cok icerdim ama onunda faydasini bilmem. Migdeme iyi geliyorduRahatlatıyor canım. Ben bıtkı çayı ıçemem ama rezene bol bol içmiştim doğum yaptıktan sonra hafıf tadı hemde
benim yüzük olayım aynı oldu bende çalındığını düşünüyorum birini de sakladım bulamıyorum insanın içi gidiyor ama ya benim halen kalbim cız eder manevi değerinden dolayıAyy bilmiyorum kuzum yoklugunu baya sonra farkettim hep takarim sonra yerine koyarim kutusuna takilarimi ama baktim yok evi aradim taradim acaba baska yere mi koydum diye ama bulamamistim bende düştü heralde diye düşündüm
Gaz yapsin möhümm degallgünaydın bebeğimyap bence çok güzel çok acıktırmıyo ama çok gaz yapıyo
şuan 59,6 inşallah bugün almam dün çok verdiğim icin almaktan korkuyorumama kahvaltımı iyi yaptım öğlenide iyi yiyip akşamı meyveyle geçiştirmeyi düsünüyorum
Ol kiz ben arkandayim3 kardes evliyik hepimizin de kizi var tutmaz o yuzden kizim icin dememhee bek de guzel bisey keskeeee benim ossa fesat gorumce olacum ben
kaç kilosun peki ? bugün norml düzene girersen alma ihtimalin var ama umarım almazsın kuzum bakalım cumaya kaç olacaksınGünaydın kızlar
Dün detoksum çok zorlu geçti cünkü akşam arkadaşım geldi annem mantı kısır börek kek yapmışben sadece baktım demek isterdim ama bakamadım 2 lokma kekten yedim bide gecenin ilerleryen saatlerinde azıcık meyve yedim
Ona rağmen -1400ve çok fazlada acıkmadım en son sütü 4te icmistim 6dada 1 bardak icmem gerekiyodu muhtemelen onuda içseydim hiç acıkmıcaktım ama içmedim 1 litre + 1 bardak içtim
sonuç güzel memnunum
Aynen benimde oyle cok üzüldüm bende keske çıksa evin bi yerimdenbenim yüzük olayım aynı oldu bende çalındığını düşünüyorum birini de sakladım bulamıyorum insanın içi gidiyor ama ya benim halen kalbim cız eder manevi değerinden dolayı
Taki gelinindir ama bence iyi etmisOl kiz ben arkandayimbenim bi arkadaşım vardi erkek onun babasi geline ozel set yaptirdi boyle mavi tasli birseydi. 1 yil sonra ayrildilar. Cocuk butun altinlari esyalari al ama o seti ver dedi kiz soke soke aldi valla yazik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?