Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz bileziklerimle borclarimiz odedik kuzum bi setim vardi zaten elde kalan onu sattik pek umursamamıştim o zaman ama simdi ossa saklarim onuyimem cok hatira gelmiyo bana o yuzden saklayamiyom

Ayy bende babamin doğum hediyesini kaybetmistim sanirim düştü boynumdan hala üzülüyorum
Evet bulgur pilavi yaparim yanina da coban salatayla afiyet ola
hdi ya nasıl düştü ki öyle ... afiyet olsun kuzum şimdiden

Kiz bi esma var onu okuyormuşun sonra aklina geliyormus sakladığım yer internetden bak benimki kaybolamaz uluorta koyuyorum yoksa hayatta bulamam bende gozumun onundeki seyi gormuyorum. Gecen telefon elimde telefon ariyorum
bilmiyorum onu bir bakayım okuyum sürekli bulurum ortalara koyma bir kutu ayarla hep onun içine at hiç kaybolmaz .. bende de öyle huylar var eşim çok kızıyor bu huyuma

Günaydın kızlar
Dün detoksum çok zorlu geçti cünkü akşam arkadaşım geldi annem mantı kısır börek kek yapmış ben sadece baktım demek isterdim ama bakamadım 2 lokma kekten yedim bide gecenin ilerleryen saatlerinde azıcık meyve yedim
Ona rağmen -1400 ve çok fazlada acıkmadım en son sütü 4te icmistim 6dada 1 bardak icmem gerekiyodu muhtemelen onuda içseydim hiç acıkmıcaktım ama içmedim 1 litre + 1 bardak içtim
sonuç güzel memnunum

Biz bileziklerimle borclarimiz odedik kuzum bi setim vardi zaten elde kalan onu sattik pek umursamamıştim o zaman ama simdi ossa saklarim onuyimem cok hatira gelmiyo bana o yuzden saklayamiyom
Boşver canim zaten moda degisiyor daha guzelledi cikiyor baska birtane alirsin guzel düz bi set kizin buyuyunce kizina verirsin
Bu dizilerde filmlerde olurya ninelerinin yuzuklerini takiyorlar bizde niye yokki o

Ayy bilmiyorum kuzum yoklugunu baya sonra farkettim hep takarim sonra yerine koyarim kutusuna takilarimi ama baktim yok evi aradim taradim acaba baska yere mi koydum diye ama bulamamistim bende düştü heralde diye düşündüm

Boşver canim zaten moda degisiyor daha guzelledi cikiyor baska birtane alirsin guzel düz bi set kizin buyuyunce kizina verirsin
Bu dizilerde filmlerde olurya ninelerinin yuzuklerini takiyorlar bizde niye yokki o
Aynen canim taki alınır satılır onemli digill ayy benim annemin pirlanta yuzugu var evlenirken amcam takmış ama 5 kiz oldugumuzdan kimseye vermiyo annem hak geçmesin diyebana viiirrsee
Erkek kardesim evlenince onun esine vereceemiş

Canim turkiyede kotu ya annem hep derki popondaki donu alirlar anlamazsin ahahahahah dikkat et evde saklama cok bisi. Ben gecen kuafore gittik resim cekilecek. 40 km koye gittim. Bulasik yikarken cikarmistim unuttum. Benimki gorseydi gebertirdi beni

Ayy supermis yaa regl olursam bende yapacum
Super gitmis kuzum kac kilosun simdi
Bu arada günaydın pincik

Ohaaa yaaaaa yabanciya gitmesin yaaa gelin ne alaka. Ben olsam kiyamazdim ama 5 kizda zor evet kadincagiz nasil karar versin. Soyle kendim icin degil kizim icin istiyorum ahahah

Ayy supermis yaa regl olursam bende yapacum
Super gitmis kuzum kac kilosun simdi
Bu arada günaydın pincik

günaydın bebeğim yap bence çok güzel çok acıktırmıyo ama çok gaz yapıyo
şuan 59,6 inşallah bugün almam dün çok verdiğim icin almaktan korkuyorum ama kahvaltımı iyi yaptım öğlenide iyi yiyip akşamı meyveyle geçiştirmeyi düsünüyorum

Ohaaa yaaaaa yabanciya gitmesin yaaa gelin ne alaka. Ben olsam kiyamazdim ama 5 kizda zor evet kadincagiz nasil karar versin. Soyle kendim icin degil kizim icin istiyorum ahahah
3 kardes evliyik hepimizin de kizi var tutmaz o yuzden kizim icin demem hee bek de guzel biseykeskeeee benim ossafesat gorumce olacum ben

Rahatlatıyor canım. Ben bıtkı çayı ıçemem ama rezene bol bol içmiştim doğum yaptıktan sonra hafıf tadı hemde
Evet tadi hafif kokusu falan. ben birde bi ara papatya cayi cok icerdim ama onunda faydasini bilmem. Migdeme iyi geliyordu

Ayy bilmiyorum kuzum yoklugunu baya sonra farkettim hep takarim sonra yerine koyarim kutusuna takilarimi ama baktim yok evi aradim taradim acaba baska yere mi koydum diye ama bulamamistim bende düştü heralde diye düşündüm
benim yüzük olayım aynı oldu bende çalındığını düşünüyorum birini de sakladım bulamıyorum insanın içi gidiyor ama ya benim halen kalbim cız eder manevi değerinden dolayı

Gaz yapsin möhümm degall bakalim bugun gelecek mi verdiginin bi kismi yarin haberdar it sen kilo mu aldiydindi da 59,6 ni demek

3 kardes evliyik hepimizin de kizi var tutmaz o yuzden kizim icin demem hee bek de guzel biseykeskeeee benim ossafesat gorumce olacum ben
Ol kiz ben arkandayim benim bi arkadaşım vardi erkek onun babasi geline ozel set yaptirdi boyle mavi tasli birseydi. 1 yil sonra ayrildilar. Cocuk butun altinlari esyalari al ama o seti ver dedi kiz soke soke aldi valla yazik oldu

kaç kilosun peki ? bugün norml düzene girersen alma ihtimalin var ama umarım almazsın kuzum bakalım cumaya kaç olacaksın

benim yüzük olayım aynı oldu bende çalındığını düşünüyorum birini de sakladım bulamıyorum insanın içi gidiyor ama ya benim halen kalbim cız eder manevi değerinden dolayı
Aynen benimde oyle cok üzüldüm bende keske çıksa evin bi yerimden

Ol kiz ben arkandayim benim bi arkadaşım vardi erkek onun babasi geline ozel set yaptirdi boyle mavi tasli birseydi. 1 yil sonra ayrildilar. Cocuk butun altinlari esyalari al ama o seti ver dedi kiz soke soke aldi valla yazik oldu
Taki gelinindir ama bence iyi etmis neden versin ki Allah kimseyi ayirmasin ayrilik hem zor hem yıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…