Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cebine koy çıkardığında çaktırmadan takması da kolay olur

Gaz yapsin möhümm degall bakalim bugun gelecek mi verdiginin bi kismi yarin haberdar it sen kilo mu aldiydindi da 59,6 ni demek
temem yarın haberdar ederim 59 küsürlerdeydim 2 gün bi yedim 61 çıktım

kaç kilosun peki ? bugün norml düzene girersen alma ihtimalin var ama umarım almazsın kuzum bakalım cumaya kaç olacaksın
bugünde dikkat etcem az yemeye kuzum ama cumaya tartılamam cünkü yarın düğüne gidiyorum şehir dışına
bugün 59,6 kiloydum yarınki kilomuda söylerim sonrasını söyleyemem

Gahgahgahgahgaaahhh bayadir gülmüyodum hunharca iyi oldu
her yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artık

sorma kuzu bnmde hiç çalışsasm yok 2 iş yapıyom bi geziniyom ofiste öyle cnm sıkılıyo

Kiz bizi okuyanda altin delisi sanicak dunden beri 150 kez altin yazdik Allahim huzur versin gerisi bos. Ne takicaklar bana acaba
ne takarlar ki acaba rahat 5 bilezik gelir bnm sözde set fln yapmadıydılar

kız nikahtan önceki gün yapaym bende incecik olayım

61 mi artik 57 ye inmenin vahıtı geldi saolun efendim

valla benim şuan göbeğim baya gitti gitcem ya orda fazla yememeye calıscam zaten 2 3 günde gelcem insallah haftaya listeye girebilirsem gircem haftada 1 yapcam bunu şayet yarın kilo almazsam artık mezun olmak ve kilo almamak istiyorum

61 mi artik 57 ye inmenin vahıtı geldi saolun efendim
bencede geldi

5 az az

yeme yani artık litfeeenn
mezun olunca da alınıyo

Gorucez artik senin yakinda benim bi sene daha var aa cok ayip nasil takmazlar hic yakistiramadim kiz bende beklemiyordum dugunde takicaklar sandim
sen kimlere evlendiginin farkında değilsin hala anlasıldı

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn sabah şekerlerimmmmm
Akşam parka babetle gittim ayaklarımın altı çok acıyo bacaklarım sızlıyor ben pert
günaydın canııım o ne güzel bi günaydın öyleeee
spoar ayakkabı şart

bu konu hakkında konusmak istemiyorum yaram var biliiinn

dün gelen arkadaşım 20 kilo verdi, simdi herşeyden yiyiyo ama doyunca bırakıyo bırakmazsam eğer eski halime dönerim diyo

61 mı sen ne ara kilo aldın poncik nişan olu diye rahatlamamı oldu ok kuzum

bende halen bir iş ypamadım çay aldım çay içiyorum yine acıktım kahvaltıda yapmıştım üstelik poff

61 mı sen ne ara kilo aldın poncik nişan olu diye rahatlamamı oldu ok kuzum

bende halen bir iş ypamadım çay aldım çay içiyorum yine acıktım kahvaltıda yapmıştım üstelik poff
bende ıhlamur içim üf valla işi yapması değilde başlaması zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…