- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.061
cebine koy çıkardığında çaktırmadan takması da kolay olurCanim turkiyede kotu ya annem hep derki popondaki donu alirlar anlamazsinahahahahah dikkat et evde saklama cok bisi. Ben gecen kuafore gittik resim cekilecek. 40 km koye gittim. Bulasik yikarken cikarmistim unuttum. Benimki gorseydi gebertirdi beni
Tamam kuzumSekerPancarii @ParteMoralll kaptinn cuma günü kontrolüm var bildirimi geç yaparsam hastanede olduğumu bilin erken çıkıyorum evden telaş ile çıkrsam bildirimi unutabilirim bi anlık
inşallah kuzumAynen benimde oyle cok üzüldüm bende keske çıksa evin bi yerimden
temem yarın haberdar ederimGaz yapsin möhümm degallbakalim bugun gelecek mi verdiginin bi kismi yarin haberdar it sen kilo mu aldiydindi da 59,6 ni demek
bugünde dikkat etcem az yemeye kuzum ama cumaya tartılamam cünkü yarın düğüne gidiyorum şehir dışınakaç kilosun peki ? bugün norml düzene girersen alma ihtimalin var ama umarım almazsın kuzum bakalım cumaya kaç olacaksın
her yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artıkGahgahgahgahgaaahhhbayadir gülmüyodum hunharca iyi oldu
sorma kuzu bnmde hiç çalışsasm yok 2 iş yapıyom bi geziniyom ofiste öyle cnm sıkılıyo@lilipit bizi aydınlat rezeneyi neden içiyordun
ay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırım
iyiyim kuzum çok yoğunluk var çalışasım yok
ohh yanına pilav salata biber yoğurt mis bende yarın yapayım bende de duruyor yarım kilo bamya
Kiz bizi okuyanda altin delisi sanicak dunden beri 150 kez altin yazdikAllahim huzur versin gerisi bos. Ne takicaklar bana acaba
Günaydın kızlar
Dün detoksum çok zorlu geçti cünkü akşam arkadaşım geldi annem mantı kısır börek kek yapmışben sadece baktım demek isterdim ama bakamadım 2 lokma kekten yedim bide gecenin ilerleryen saatlerinde azıcık meyve yedim
Ona rağmen -1400ve çok fazlada acıkmadım en son sütü 4te icmistim 6dada 1 bardak icmem gerekiyodu muhtemelen onuda içseydim hiç acıkmıcaktım ama içmedim 1 litre + 1 bardak içtim
sonuç güzel memnunum
61temem yarın haberdar ederim59 küsürlerdeydim 2 gün bi yedim 61 çıktım
bugünde dikkat etcem az yemeye kuzum ama cumaya tartılamam cünkü yarın düğüne gidiyorum şehir dışına
bugün 59,6 kiloydum yarınki kilomuda söylerim sonrasını söyleyemem
her yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artık
sorma kuzu bnmde hiç çalışsasm yok 2 iş yapıyom bi geziniyom ofiste öyle cnm sıkılıyo
ne takarlar ki acaba rahat 5 bilezik gelir bnm sözde set fln yapmadıydılar
kız nikahtan önceki gün yapaym bende incecik olayım
bencede geldi61mi artik 57 ye inmenin vahıtı geldi saolun efendim
Aminnnnn oyle canim ama kiz kafadan biraz seydiiiTaki gelinindir ama bence iyi etmisneden versin ki Allah kimseyi ayirmasin ayrilik hem zor hem yıkıcı
Gorucez artik senin yakinda benim bi sene daha varne takarlar ki acaba rahat 5 bilezik gelir bnm sözde set fln yapmadıydılar
5 az azher yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artık
sorma kuzu bnmde hiç çalışsasm yok 2 iş yapıyom bi geziniyom ofiste öyle cnm sıkılıyo
yeme yani artık litfeeennvalla benim şuan göbeğim baya gittigitcem ya orda fazla yememeye calıscam zaten 2 3 günde gelcem insallah haftaya listeye girebilirsem gircem haftada 1 yapcam bunu şayet yarın kilo almazsam artık mezun olmak ve kilo almamak istiyorum
bencede geldi
sen kimlere evlendiginin farkında değilsin hala anlasıldıGorucez artik senin yakinda benim bi sene daha varaa cok ayip nasil takmazlar hic yakistiramadim kiz bende beklemiyordum dugunde takicaklar sandim
günaydın canııım o ne güzel bi günaydın öyleeeeGünaydınnnnnnnnnnnnnnn sabah şekerlerimmmmm
Akşam parka babetle gittim ayaklarımın altı çok acıyo bacaklarım sızlıyor ben pert
bu konu hakkında konusmak istemiyorum yaram var biliiinn5 az az
dün gelen arkadaşım 20 kilo verdi,yeme yani artık litfeeenn
mezun olunca da alınıyo
sen kimlere evlendiginin farkında değilsin hala anlasıldı
günaydın canııım o ne güzel bi günaydın öyleeee
spoar ayakkabı şart
bu konu hakkında konusmak istemiyorum yaram var biliiinn
Bı ara bende tadına baktım bı yudum zor içtim çok acı geldı bana papatyada ağrılara ıyı gelıyor diş agrısına vsEvet tadi hafif kokusu falan. ben birde bi ara papatya cayi cok icerdim ama onunda faydasini bilmem. Migdeme iyi geliyordu
61 mıtemem yarın haberdar ederim59 küsürlerdeydim 2 gün bi yedim 61 çıktım
bugünde dikkat etcem az yemeye kuzum ama cumaya tartılamam cünkü yarın düğüne gidiyorum şehir dışına
bugün 59,6 kiloydum yarınki kilomuda söylerim sonrasını söyleyemem
bende halen bir iş ypamadım çay aldım çay içiyorum yine acıktım kahvaltıda yapmıştım üstelik poffher yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artık
mantı yiyip aynı kiloda kalabilmek allah ım amindün gelen arkadaşım 20 kilo verdi,simdi herşeyden yiyiyo ama doyunca bırakıyo bırakmazsam eğer eski halime dönerim diyo
onlar koca karı kandırmacalarıNapiyosunuz kizlaar tunaydin
Regl oldmm fenaaaa kirtulamadim şu regl sancilarndanevlenince geciyoduu hey gidi hey
bende ıhlamur içim61 mısen ne ara kilo aldın poncik nişan olu diye rahatlamamı oldu ok kuzum
bende halen bir iş ypamadım çay aldım çay içiyorum yine acıktım kahvaltıda yapmıştım üstelik poff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?