- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.081
Yapma bence sonra cırcır faln olursun abow çok kotu olurher yan kahve oldu şahane güldüm bende millette sakar diyo bana artık
sorma kuzu bnmde hiç çalışsasm yok 2 iş yapıyom bi geziniyom ofiste öyle cnm sıkılıyo
ne takarlar ki acaba rahat 5 bilezik gelir bnm sözde set fln yapmadıydılar
kız nikahtan önceki gün yapaym bende incecik olayım
yeme yani artık litfeeenn
mezun olunca da alınıyo
sen kimlere evlendiginin farkında değilsin hala anlasıldı
günaydın canııım o ne güzel bi günaydın öyleeee
spoar ayakkabı şart
bu konu hakkında konusmak istemiyorum yaram var biliiinn
Normal dogursam giderdi belkionlar koca karı kandırmacalarıbenimde evlendikten sonra ağrılarım olmaya başladı
ay dimiYapma bence sonra cırcır faln olursun abow çok kotu olur
61 mısen ne ara kilo aldın poncik nişan olu diye rahatlamamı oldu ok kuzum
bende halen bir iş ypamadım çay aldım çay içiyorum yine acıktım kahvaltıda yapmıştım üstelik poff
Sagol cnm sen naptinGeçmiş olsun canim bebise süt olsun bol bol
Sut olsun bebek rahat huzurlu olsun diyelilipit bizi aydınlat rezeneyi neden içiyordun
ay dikkat et ben çaldırdım bu huyum yüzüne tek taşımı ..birde sakladığın yeri unutma ben 1 yüzüğü sakladım ama 1 sene oldu bulamıyorum şeytanın bile aklına glmicik bir yere koydum sanırım
iyiyim kuzum çok yoğunluk var çalışasım yok
ohh yanına pilav salata biber yoğurt mis bende yarın yapayım bende de duruyor yarım kilo bamya
süt şeysi mi yok cırcır yapmıyo gaz yapıyo fenaay dimi
durun bu nikah kıyılamaz wc ye gitmem lazım
neyse olsundu
Kendime diye çıkıyorum çocuklara alıp dönüyorum bi nasip olmadı spor ayakkabı kendime vallayeme yani artık litfeeenn
mezun olunca da alınıyo
sen kimlere evlendiginin farkında değilsin hala anlasıldı
günaydın canııım o ne güzel bi günaydın öyleeee
spoar ayakkabı şart
bu konu hakkında konusmak istemiyorum yaram var biliiinn
Ay o muahhbetleir hic sevmemKiz bizi okuyanda altin delisi sanicak dunden beri 150 kez altin yazdikAllahim huzur versin gerisi bos. Ne takicaklar bana acaba
aslında sütüde cok severim neyse haftaya deniyeyimsüt şeysi mi yok cırcır yapmıyo gaz yapıyo fena
hep öyle oluyo ama almak lazım cok rahat oluyo bide ayagına uygunu buldn mu senden iyisi yokKendime diye çıkıyorum çocuklara alıp dönüyorum bi nasip olmadı spor ayakkabı kendime valla
ay o kadar kötü mü oluyorsun ilaç falan içsen geçmiyor muNormal dogursam giderdi belki
Resmen kivraniyorum guldugume bakma calisirmen resmen eve yolluyolardi rengim atiyodu heryerde kendmi belli ediyodum
aslında sütüde cok severim neyse haftaya deniyeyim
hep öyle oluyo ama almak lazım cok rahat oluyo bide ayagına uygunu buldn mu senden iyisi yok
aman dikkat et alır başını gidersin valla sonraevet 1 kg almıstım 2 gün yiyince bi baktım 61 olmusum
he bea zaten su an iyiyim 1 kg daha versem göbegim düzleşir bakaym verebilcem midene dayanamazsan bırakırsın
Evtt suan aglama derecesindeyimay o kadar kötü mü oluyorsun ilaç falan içsen geçmiyor mu
DOKTORA gittin mi bunun içinEvtt suan aglama derecesindeyimilac cok kotu olmadikca almiyorum reglken ama suan icicem sanirm kizimda bi yandan bayilazammm
he bea zaten su an iyiyim 1 kg daha versem göbegim düzleşir bakaym verebilcem mi
Evet igne yiyodum cok kotu olunca. Bi sorun yok ki benim bir arkadasm her regl gunu hastanelk oluyodu agridan. Emzirirken baya rahat etmistimDOKTORA gittin mi bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?