Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ediyorum 60ı görünce gözüm korktu

verirsin verir düğün zamanı
ay korkulmaz mı 68 i görüyorum 69 u tokken görüyorum ama halen 7yi görecem diye korkuyorum

Evet igne yiyodum cok kotu olunca. Bi sorun yok ki benim bir arkadasm her regl gunu hastanelk oluyodu agridan. Emzirirken baya rahat etmistim kabuslu gunler devam
normal ağrıya bile dayanamıyorum senin gibi ağrım olsa ölürüm sanırım ağrıdan

bende öyleydim bi ara hatta 56yi bile görmüstüm amaa işte bırakınca
bende bıraktım mecburen diyeti porsiyonlarımı arttırdım daha çok meyve yiyorum ama halen pilav yemiyorum makarna yiyorum o da kepekli tam buğdaylı olursa ... ekmek her zamnki gibi sütü yağlı içiyorum kısaca kilo korumak için anladığım diyet bizim yaşam biçimimiz olcak başka türlü bizi kurtarmıyor

en azından korusan o bile yeter kuzum verme de alma da işte koruyabilmekte çok güzel inşallah böyle devam eder başarırsın tedavi nasil gidiyor

en azından korusan o bile yeter kuzum verme de alma da işte koruyabilmekte çok güzel inşallah böyle devam eder başarırsın tedavi nasil gidiyor
korurkende gidiyor 68,70 68,90 çıkıyorum bugün yarın dikkat eder hafta sonu biraz spor yaparsam 67i görürüm haftaya ...
cuma kontrolüm var kuzum yumurta büyüdü hissedebiliyorum kasıklarımdan döllenmesi önemli olan

inşallah kuzum inşallah bu son tedavin olur artık kavuşursun bebişinede kiloyu alırsın verirsin

valla hemen yapcam bi cocuk yetti en azından 10 ay evde olurum
Haha yok kız dur azucuk evlılığe alış yaw.evde olmak daha sıkıcı hergün aynı şeyı yap yap ortada bışey yok. Çalışınca para kazanıyosun en azından:)) bende senın gıbı dıyodum hamıleyken çok yoruluyordum işe gıt gel şimdide arıyorum bu ınsanoğlu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…