- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.121
bana özelden de yazmışkız yazım ben cok üzülüyom o kadınahasta mıdır nedir sürekli aynı seyleri söylüyo
Katılmıyorum artıkın o eskidendiamin kilo almanın en güzel şekli
kizlaaaarrrrrrrrbana özelden de yazmışkonuşabilirmiyiz diye yanlızlıktandır ama tutarsız dedikleri sanki
nankörüz dimiHaha yok kız dur azucuk evlılığe alış yaw.evde olmak daha sıkıcı hergün aynı şeyı yap yap ortada bışey yok. Çalışınca para kazanıyosun en azından:)) bende senın gıbı dıyodum hamıleyken çok yoruluyordum işe gıt gel şimdide arıyorum bu ınsanoğlu işte
aa ne diyooo neyse mesajnan anlat banabana özelden de yazmışkonuşabilirmiyiz diye yanlızlıktandır ama tutarsız dedikleri sanki
ya nolmuşşşş bn yine saf gibi geri kaldımmkizlaaaarrrrrrrr
O konu nolmus merk ediyormm.nankörüz dimi
aa ne diyooo neyse mesajnan anlat bana
ya nolmuşşşş bn yine saf gibi geri kaldımm
he tmO konu nolmus merk ediyormm.
Bdv den konusmayalm diye oyle yaptim
Bulamadm onu yahe tmama cidden bende merak ediyorum ve cok aşırı üzülüyorum konu sahibi için
ben çıkıyorum kuzum işlerimi bitirmem lazım yarın az uğrarım cuma işe gelmicem çünkü öptüm siziburalar fazla sessizleşti niyeeee
Niyeburalar fazla sessizleşti niyeeee
Ben varimda cnm halim dumanHakkaten niye kimsecikler yok ya benimde canım sıkılıyo
Nirdesiniz iki muhabbet edeydik iyiydi
Geçmiş olsun canım salgın var komşumun kızıda çok hasta bugün doktora götürdü çocuk dökülüyor resmen benim kızda dünden beridir burnunu çekiyor inş grip olmaz onun gribi 1senede geçmiyor alerjik test yaptım şükür bişey çıkmadı inan bu sene tam 1sene gribi geçmedi burun akıntısıBen varimda cnm halim duman
Ailecek hastayiz
Bebiste hasta oldu
Yarin dr goturcem
Cvb yazmadımnankörüz dimi
aa ne diyooo neyse mesajnan anlat bana
ya nolmuşşşş bn yine saf gibi geri kaldımm
Ay ınsallah hasta olmaz yaGeçmiş olsun canım salgın var komşumun kızıda çok hasta bugün doktora götürdü çocuk dökülüyor resmen benim kızda dünden beridir burnunu çekiyor inş grip olmaz onun gribi 1senede geçmiyor alerjik test yaptım şükür bişey çıkmadı inan bu sene tam 1sene gribi geçmedi burun akıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?