- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.661
Belkide kalkmaz ben alissin diye o surede 10 gibi biseyler yedirip 12 gibi bolbol emziriyordum zaten ozaman uyku saati pek mumkum degildi yeni olusuyodu.Kendı kendıne uyumsı lzm tabıkı düzensiz olunca kotu oluyor.emzık hiç sanmıyorhm alırmı acaba su versem uyanınca bıkaçkere verdm hemenuykusu açılıyor
Valla hiç yemek yedirmek için zorlamadım halada öyle hatta yeme kızım anan gibi olma diye kızıyorum çünkü yemegi çok seviyo sürekli elinde bişeyler var yaş 31kuzum yolun yarısıBen çocuğu yedirmek için kırk takla atıyırm snn gıbı onune koysam yersen ye yemezsen yemekaç yaşındasın
Testle gebelik çıkmıyor kızımda çıkmamıştı kanda çıkmıştı komşum da eczaneden sürekli test alıp gebelik testi yaptı çıkmadı doktora gitti 5aylık hamile çıktıOlursun belki bakalimm ama olmazsan hemen test al bakalm
Tam yatmadan muhallebı yedırıyorum uykuya geçmek için yıne emıyor :)) uyku değince hemen meme. Sallanarak çok az uyumuştur oda kotu bır alışkanlık gerçi. Ikıncı çocugum olursa oynarken uyuyakalsa hiç uğraşmasam ne guzel olurBelkide kalkmaz ben alissin diye o surede 10 gibi biseyler yedirip 12 gibi bolbol emziriyordum zaten ozaman uyku saati pek mumkum degildi yeni olusuyodu.
Alisinca duzene giriyo zaten bence sen bi dene belki karni tok diye kalkmaz sabir gerekiyo iste
Ayni seyi yasadim bende guvenmiyorm ama herkesin cikiyo diye soyledimTestle gebelik çıkmıyor kızımda çıkmamıştı kanda çıkmıştı komşum da eczaneden sürekli test alıp gebelik testi yaptı çıkmadı doktora gitti 5aylık hamile çıktı
Ben eczaneden alınan testlere güvenmiyorum bazen pozitif sonuç veriyor ama kanda negatif çıkıyo
Daha gencecıksın yaw doğurabılırsın tam vaktı:) kılo verdıkçede gebe kalma kolaylaşır. Ben çok sevıyorm tombık çocukları bişeh yedırmeye çalışıyorum sureklı son zamanlarda kaşığa vurmaya başladı çocuk hahaValla hiç yemek yedirmek için zorlamadım halada öyle hatta yeme kızım anan gibi olma diye kızıyorum çünkü yemegi çok seviyo sürekli elinde bişeyler var yaş 31kuzum yolun yarısı
Yaş ilerledikçe kafam ses götürmüyor
Olsun emerek uyusun aliscak sonucta ben kizimi memeye birakana kadar oyle uyudu bidaha nerde emcek amaan dedim :) meme birakincada(3 4 gunde unuttu) basinda bekledim sabirla uyusun diye alisti. Hic ayakta sallamadim uykusu gelince gelir gogsume yaslanir uyur. Ayakta sallanan cocuk uyuyamiyo diye dusunuyormTam yatmadan muhallebı yedırıyorum uykuya geçmek için yıne emıyor :)) uyku değince hemen meme. Sallanarak çok az uyumuştur oda kotu bır alışkanlık gerçi. Ikıncı çocugum olursa oynarken uyuyakalsa hiç uğraşmasam ne guzel olur
Duyanda 50 yasinda sanicakDaha gencecıksın yaw doğurabılırsın tam vaktı:) kılo verdıkçede gebe kalma kolaylaşır. Ben çok sevıyorm tombık çocukları bişeh yedırmeye çalışıyorum sureklı son zamanlarda kaşığa vurmaya başladı çocuk haha
Evetya bencede oyle 2 yıl emıyor zaten. Eşim kızıyor sureklı emzıre emzıre sensız uyumuyor yakınma dıyor bana.annemde dıyor çocuk emmeden uyumaz.arada farklı şekılde uyusun. Ben çok merak edıyorm nasıl bırakıcak acaba gerçi herkes kolay unutuyor nekadr duşkun olursa olsun dıyorOlsun emerek uyusun aliscak sonucta ben kizimi memeye birakana kadar oyle uyudu bidaha nerde emcek amaan dedim :) meme birakincada(3 4 gunde unuttu) basinda bekledim sabirla uyusun diye alisti. Hic ayakta sallamadim uykusu gelince gelir gogsume yaslanir uyur. Ayakta sallanan cocuk uyuyamiyo diye dusunuyorm
BBencede eltım 35te şuan 3.ye gebe bıde ıkııncı kızı daha 22 aylık adamlar boş durmuyor:)))Duyanda 50 yasinda sanicak31 cok genc bir yas
Valla varya okadaaar duskundu ki resmen gogsumun dolmadina izin vermiyoduEvetya bencede oyle 2 yıl emıyor zaten. Eşim kızıyor sureklı emzıre emzıre sensız uyumuyor yakınma dıyor bana.annemde dıyor çocuk emmeden uyumaz.arada farklı şekılde uyusun. Ben çok merak edıyorm nasıl bırakıcak acaba gerçi herkes kolay unutuyor nekadr duşkun olursa olsun dıyor
MasallahBBencede eltım 35te şuan 3.ye gebe bıde ıkııncı kızı daha 22 aylık adamlar boş durmuyor:)))
Ilk 30 dk fırını açmıyorum yine olmuyorKeki kek kalıbında yapıyosun yuvarlak fırında kalıpta pişmiyo içi çig kalıyo diger fırında güzel oluyo ve pişene kadar hiç kapagını açmıycaksın o zamanda hem kabarıgı sönüyor hemde içi çig kalıyo ben 2kabartma tozu kullanıyorum keke ve keklerim süper oluyo
Ekmeği ben bimden alıyorum daha ekonomik oluyorAvm ye gittik spor ayakkabı aldım keten togumu aldım ekmegim bitmişti tam bugday ekmegi aldım ara ögün olarak hünnap ve taze uzun olan fındıklardan aldım eşim diyo ki sen diyete gireli bizim acil ihtiyaç ve masrafımız arttı sen diyeti bırak bence çocukta istemiyorsun zayıflamana gerek kalmadı
Acıdım adama yaa
Valla becerikli hatunsun sen belli ...Yok kız herşeyını kendım yaptım kremasını bıle hazır çok bşy ypmm bı pudıng:)
Diyet dışı kuzumYani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canm
Ben unumu eledim elegimi astım kuzum darısı isteyen herkeze baştaDuyanda 50 yasinda sanicak31 cok genc bir yas
Kekte ölçü önemli kuzu sıvı yapıyodursun bigün yaparken ben sana tarif veririm bide öyle dene ben Trabzon ekmegi gibi yuvarlak aldım tam bugday kuzum bayramdan önce almıştım yarın bitiyor yeni bitane daha aldımIlk 30 dk fırını açmıyorum yine olmuyor.... yapamıyorum anam ben kek
Ekmeği ben bimden alıyorum daha ekonomik oluyor
Valla becerikli hatunsun sen belli ...
Diyet dışı kuzum
Ya kolaymı okdr zaman sureklı emzır bende kotu olurum kesın.emzırmeye bırakınca bıraz duzeldımı goguslerın şekıl şeman kalmadı yaValla varya okadaaar duskundu ki resmen gogsumun dolmadina izin vermiyodu
Kizim 1.5 yasina kadar okadar guzel beslendiki hic zorlamadigim halde herkes masallah diyodu ama hic kilolu degildi. Yani karni toktu ama resmen beni oyuncak yapmiyodu emzik oldugu halde. Artk son zamanlar cok yipranmistim birakmaz sandm 2 gunde hatta unuttu diyeblrm ama ben agladm gece emzircektim uzuldumsomra annem kandirdi biseyler diyip dayandim unuttu ben ketcap surmustum ama ogun kac.kere surdum hatirlamiyorm
Benim kaynanam da dogum yaptıktan sonra üç aylık olunca bi tanede karnında oluyormuş araları tam 1yaş kardeşlerinMasallahbugunde biri aralarinda 15 ay var dedi ne ara yaptin dedim ne bu hiz valla sok geciriyorum
Benım kaynanam doğururmuş 3 aylık olunca bebiş gebe kalırmış haha düşün 3 tane öyle bırı kucagımda bırı ayağımda dıyodu:))Masallahbugunde biri aralarinda 15 ay var dedi ne ara yaptin dedim ne bu hiz valla sok geciriyorum
Yani bu sureci bilemiyorum yanlis birsey soylemek istemem ama hamilelikte beslenmekle ilgili yazabilirim. Sen diyeti unut ozaman sabah cok guzel bol bir kahvalti 1 dilim ekmek ile..Ilk 30 dk fırını açmıyorum yine olmuyor.... yapamıyorum anam ben kek
Diyet dışı kuzum
Yemek yemeyı çok sevdığımden becerıyorum ama yapmıyorm hiç hamırişi dayanamama yoksa çok guzel oluyor şimdi kaşarlı kıymalı poğaca olsada yesek :))Ilk 30 dk fırını açmıyorum yine olmuyor.... yapamıyorum anam ben kek
Diyet dışı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?