Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendı kendıne uyumsı lzm tabıkı düzensiz olunca kotu oluyor.emzık hiç sanmıyorhm alırmı acaba su versem uyanınca bıkaçkere verdm hemenuykusu açılıyor
Belkide kalkmaz ben alissin diye o surede 10 gibi biseyler yedirip 12 gibi bolbol emziriyordum zaten ozaman uyku saati pek mumkum degildi yeni olusuyodu.
Alisinca duzene giriyo zaten bence sen bi dene belki karni tok diye kalkmaz sabir gerekiyo iste

Ben çocuğu yedirmek için kırk takla atıyırm snn gıbı onune koysam yersen ye yemezsen yeme kaç yaşındasın
Valla hiç yemek yedirmek için zorlamadım halada öyle hatta yeme kızım anan gibi olma diye kızıyorum çünkü yemegi çok seviyo sürekli elinde bişeyler var yaş 31kuzum yolun yarısı
Yaş ilerledikçe kafam ses götürmüyor

Olursun belki bakalimm ama olmazsan hemen test al bakalm
Testle gebelik çıkmıyor kızımda çıkmamıştı kanda çıkmıştı komşum da eczaneden sürekli test alıp gebelik testi yaptı çıkmadı doktora gitti 5aylık hamile çıktı
Ben eczaneden alınan testlere güvenmiyorum bazen pozitif sonuç veriyor ama kanda negatif çıkıyo

Belkide kalkmaz ben alissin diye o surede 10 gibi biseyler yedirip 12 gibi bolbol emziriyordum zaten ozaman uyku saati pek mumkum degildi yeni olusuyodu.
Alisinca duzene giriyo zaten bence sen bi dene belki karni tok diye kalkmaz sabir gerekiyo iste
Tam yatmadan muhallebı yedırıyorum uykuya geçmek için yıne emıyor :)) uyku değince hemen meme. Sallanarak çok az uyumuştur oda kotu bır alışkanlık gerçi. Ikıncı çocugum olursa oynarken uyuyakalsa hiç uğraşmasam ne guzel olur

Ayni seyi yasadim bende guvenmiyorm ama herkesin cikiyo diye soyledim

Daha gencecıksın yaw doğurabılırsın tam vaktı:) kılo verdıkçede gebe kalma kolaylaşır. Ben çok sevıyorm tombık çocukları bişeh yedırmeye çalışıyorum sureklı son zamanlarda kaşığa vurmaya başladı çocuk haha

Olsun emerek uyusun aliscak sonucta ben kizimi memeye birakana kadar oyle uyudu bidaha nerde emcek amaan dedim :) meme birakincada(3 4 gunde unuttu) basinda bekledim sabirla uyusun diye alisti. Hic ayakta sallamadim uykusu gelince gelir gogsume yaslanir uyur. Ayakta sallanan cocuk uyuyamiyo diye dusunuyorm

Duyanda 50 yasinda sanicak 31 cok genc bir yas

Evetya bencede oyle 2 yıl emıyor zaten. Eşim kızıyor sureklı emzıre emzıre sensız uyumuyor yakınma dıyor bana.annemde dıyor çocuk emmeden uyumaz.arada farklı şekılde uyusun. Ben çok merak edıyorm nasıl bırakıcak acaba gerçi herkes kolay unutuyor nekadr duşkun olursa olsun dıyor

Valla varya okadaaar duskundu ki resmen gogsumun dolmadina izin vermiyodu
Kizim 1.5 yasina kadar okadar guzel beslendiki hic zorlamadigim halde herkes masallah diyodu ama hic kilolu degildi. Yani karni toktu ama resmen beni oyuncak yapmiyodu emzik oldugu halde. Artk son zamanlar cok yipranmistim birakmaz sandm 2 gunde hatta unuttu diyeblrm ama ben agladm gece emzircektim uzuldum somra annem kandirdi biseyler diyip dayandim unuttu ben ketcap surmustum ama ogun kac.kere surdum hatirlamiyorm

Ilk 30 dk fırını açmıyorum yine olmuyor .... yapamıyorum anam ben kek

Ekmeği ben bimden alıyorum daha ekonomik oluyor

Yok kız herşeyını kendım yaptım kremasını bıle hazır çok bşy ypmm bı pudıng:)
Valla becerikli hatunsun sen belli ...

Yani diyet disi nasil beslenirimmi diyosun canm
Diyet dışı kuzum

Duyanda 50 yasinda sanicak 31 cok genc bir yas
Ben unumu eledim elegimi astım kuzum darısı isteyen herkeze başta SchonerDuft e sonra grupta kim istiyorsa ve benim arkadaşlarım var tedavi görüyorlar Rabbim onlara ve isteyen hasretiyle yanan herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin benim ne sabrım var çocuk büyütmeye nede gücüm yaş 31ama kafam o kadar doluki içimde heves kalmadı kuzum

Diyet dışı kuzum
Kekte ölçü önemli kuzu sıvı yapıyodursun bigün yaparken ben sana tarif veririm bide öyle dene ben Trabzon ekmegi gibi yuvarlak aldım tam bugday kuzum bayramdan önce almıştım yarın bitiyor yeni bitane daha aldım

Ya kolaymı okdr zaman sureklı emzır bende kotu olurum kesın.emzırmeye bırakınca bıraz duzeldımı goguslerın şekıl şeman kalmadı ya benımkınede herkes ıyı dıyor kılosuna neblm azıcık kılolu guzel gelıyor bana sağlıklı olsun tabıkıı. Oyle bırşwy surerek kesmek çocugun memeyle olan guzel bağını kotu bıtırmek gıbı oluyırmus bıyerde okumuştum

Diyet dışı kuzum
Yani bu sureci bilemiyorum yanlis birsey soylemek istemem ama hamilelikte beslenmekle ilgili yazabilirim. Sen diyeti unut ozaman sabah cok guzel bol bir kahvalti 1 dilim ekmek ile..
Oglen badem tarzi faydali seyler
Sonra mevsim meyveleri
Aksam
Et suyuyla corbalar
Guzel etli yemekler ,sebze yemekleriii,balik, bolll yesillikli salataaa
Biliyosun lezzetli faydali seyleri cok duzenli guzel beslenenbilirsin canim zarari olcagini sanmam bu sekilde. Ama vitamini bol olsun

Diyet dışı kuzum
Yemek yemeyı çok sevdığımden becerıyorum ama yapmıyorm hiç hamırişi dayanamama yoksa çok guzel oluyor şimdi kaşarlı kıymalı poğaca olsada yesek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…