Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar menum

Sabah
Bir dilim ekmek
5 yesik zeyti
2 cay
2 dilim hindi fume
1 domates

Öğle
4 köfte
3 kasik pilav
1 kase salata

Akşam
Karpuz kavun üzüm
1 parca izgara tavuk

Bencede yumurta yoğurt ıyı olur eşinde ıyı beslensen cevız fln maydonaz bıtkı çayı vs tuketme ne olur ne olmaz

Sabah kahvaltım
2kaşık lor
Domates
Salatalık
2tane zeytin
2çatal reçel
1dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
1ekşi yeşil elma
Avuç içi fıstık

Öglen yemegi
1kase yogurt çorbası
2tane biber dolması
4çatal kavun

Ara ögün
Yok

Akşam yemegi
1kase yeşil salata
2kaşık kırmızı sogan
1tabak fırında istavrit balık

Avm de 1.buçuk saat turladık Öglen 15dk plates topuyla bacak hareketi çalıştım su çok tüketemedim 1.5lt ancak içtim

Bugunku menum malesef saat olarak saçma yedıklerımde ehh nıkaha gıt gel o karıştırdı
12.00
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık bıber
Ikı dılım peynir
Bır dılım ekmek
17.30
Uc kaşık kısır
Patlıcan tava
Bır dılım pasta

Yoo agzini bile surmedi bakti begenmedi tipini yoksa sac mac koyuyolar oyle yapmak istemedim. Kotu bir anisi olcagini sanmiyorm nasil birakcakmisiz meme emmek yok tamam anne olduuu
Benim tanidigm memem aciyo demis aglamis falan gecen bi baktim kiz 4 yasinda memesi agzinda dedim sen napiyosunnn arada boyle yapiorm dedi ben sok

Goguslerm daha sisti indiii toparladi tabi ben hic sikayetci degilim gayet memnunumikincide kotu olursa duzeltirikk nolcek yani

Benım geleceğim bu ornek olabılır ahhaha. Azar azar kesıp bıraktırmak lazım mışmış.gorcem bakalm.ıyı ya benımkıde çok swğişik şuan yumuşak bışey eskı dolgunlugu olsun: ))

Bencede yumurta yoğurt ıyı olur eşinde ıyı beslensen cevız fln maydonaz bıtkı çayı vs tuketme ne olur ne olmaz
Bitki cayini uyarcaktim iyi ki hatirlattin
@denetim bu surede hicc bitki cayi tuketme. Cok Sicak dus alma.
Evet ben hamilelikte cevizi esimin zorla agzima tikmasiyla yiyodum
Yumurta yogurt zaten olmazsa olmaaazz

Slm kızlar sonunda bamyayi hallettim attim derin dondurucuya 5 kilo da domates vardi onu da hallettim koydum sonra bi baktim benim bel gitmisss cok yorulmuşum haberim yohh kasıklarim belim agriyo uyucimm

Noluyooo sen dunde yedin birseyler

Benım geleceğim bu ornek olabılır ahhaha. Azar azar kesıp bıraktırmak lazım mışmış.gorcem bakalm.ıyı ya benımkıde çok swğişik şuan yumuşak bışey eskı dolgunlugu olsun: ))
Yaaa azar azarmis benden selam soyle en zor kisimlardan biri meme
Taş gıbı maşallah benımkı benden ıyı ış yapıyor.doğum vucudu yenılıyorya
Yaaa
Bugun çok azdı mıktarlar şuan çok açım :)) ya nıkahtan geldımde okdr aç ve yorgundumkı yarın sağlıklo beslencwgm inş
3. affedilmezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…