- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.681
Bencede yumurta yoğurt ıyı olur eşinde ıyı beslensen cevız flnYani bu sureci bilemiyorum yanlis birsey soylemek istemem ama hamilelikte beslenmekle ilgili yazabilirim. Sen diyeti unut ozaman sabah cok guzel bol bir kahvalti 1 dilim ekmek ile..
Oglen badem tarzi faydali seyler
Sonra mevsim meyveleri
Aksam
Et suyuyla corbalar
Guzel etli yemekler ,sebze yemekleriii,balik, bolll yesillikli salataaa
Biliyosun lezzetli faydali seyleri cok duzenli guzel beslenenbilirsin canim zarari olcagini sanmam bu sekilde. Ama vitamini bol olsun
Yoo agzini bile surmedi bakti begenmedi tipiniYa kolaymı okdr zaman sureklı emzır bende kotu olurum kesın.emzırmeye bırakınca bıraz duzeldımı goguslerın şekıl şeman kalmadı yabenımkınede herkes ıyı dıyor kılosuna neblm azıcık kılolu guzel gelıyor bana sağlıklı olsun tabıkıı. Oyle bırşwy surerek kesmek çocugun memeyle olan guzel bağını kotu bıtırmek gıbı oluyırmus bıyerde okumuştum
Aha kız sen benım eltımmısın yoksaBenim kaynanam da dogum yaptıktan sonra üç aylık olunca bi tanede karnında oluyormuş araları tam 1yaş kardeşlerin
Bizde sorun var sanirimBenim kaynanam da dogum yaptıktan sonra üç aylık olunca bi tanede karnında oluyormuş araları tam 1yaş kardeşlerin
Benım geleceğim bu ornek olabılır ahhaha. Azar azar kesıp bıraktırmak lazım mışmış.gorcem bakalm.ıyı ya benımkıde çok swğişik şuan yumuşak bışey eskı dolgunlugu olsun: ))Yoo agzini bile surmedi bakti begenmedi tipiniyoksa sac mac koyuyolar oyle yapmak istemedim. Kotu bir anisi olcagini sanmiyorm nasil birakcakmisiz meme emmek yok tamam anne olduuu
Benim tanidigm memem aciyo demis aglamis falan gecen bi baktim kiz 4 yasinda memesi agzinda dedim sen napiyosunnnarada boyle yapiorm dedi ben sok
Goguslerm daha sisti indiii toparladi tabi ben hic sikayetci degilimgayet memnunum ikincide kotu olursa duzeltirikk nolcek yani
Bitki cayini uyarcaktim iyi ki hatirlattinBencede yumurta yoğurt ıyı olur eşinde ıyı beslensen cevız flnmaydonaz bıtkı çayı vs tuketme ne olur ne olmaz
Taş gıbı maşallah benımkı benden ıyı ış yapıyor.doğum vucudu yenılıyoryaBizde sorun var sanirimne bunyeymis hic sarsilmamis masallah
.. daha fazla yorum yapamicamBenım kaynanam doğururmuş 3 aylık olunca bebiş gebe kalırmış haha düşün 3 tane öyle bırı kucagımda bırı ayağımda dıyodu:))
Ay sen esi icin demissinBencede yumurta yoğurt ıyı olur eşinde ıyı beslensen cevız flnmaydonaz bıtkı çayı vs tuketme ne olur ne olmaz
Noluyooo sen dunde yedin birseylerBugunku menum malesef saat olarak saçma yedıklerımde ehh nıkaha gıt gel o karıştırdı
12.00
Kavurmalı yumurta
Domates salatalık bıber
Ikı dılım peynir
Bır dılım ekmek
17.30
Uc kaşık kısır
Patlıcan tava
Bır dılım pasta
Bugun çok azdı mıktarlar şuan çok açım :)) ya nıkahtan geldımde okdr aç ve yorgundumkı yarın sağlıklo beslencwgm inşNoluyooo sen dunde yedin birseyler
Eşının daha onemlı tabı beslenmesı ekle ekle :))Ay sen esi icin demissinben hamileyken yiyodum ozaman keci boynuzu diye ekliyeyim
Yaaa azar azarmisBenım geleceğim bu ornek olabılır ahhaha. Azar azar kesıp bıraktırmak lazım mışmış.gorcem bakalm.ıyı ya benımkıde çok swğişik şuan yumuşak bışey eskı dolgunlugu olsun: ))
YaaaTaş gıbı maşallah benımkı benden ıyı ış yapıyor.doğum vucudu yenılıyorya
3. affedilmezzzzBugun çok azdı mıktarlar şuan çok açım :)) ya nıkahtan geldımde okdr aç ve yorgundumkı yarın sağlıklo beslencwgm inş
Hahahaahahahahahhaahahah sus kizEşının daha onemlı tabı beslenmesı ekle ekle :))
Iyı uykular dınlenmene bak bebiş rahatlasınSlm kızlarsonunda bamyayi hallettim attim derin dondurucuya 5 kilo da domates vardi onu da hallettim koydum sonra bi baktim benim bel gitmisss cok yorulmuşum haberim yohh kasıklarim belim agriyo uyucimm
Çok ayrıntı vermıyorum yawHahahaahahahahahhaahahah sus kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?