- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.701
Allah korusun ben eltimi zerre sevmemde o açıdan şettim yaniAha kız sen benım eltımmısın yoksa
Benim kaynanayı gör 47kilo minyon ben kaynana o gelin benim yanımda arkadan dersin genç kızBizde sorun var sanirimne bunyeymis hic sarsilmamis masallah
HayaaaaatBenim kaynanayı gör 47kilo minyon ben kaynana o gelin benim yanımda arkadan dersin genç kız
Benı çok sever eltım o hava atar atar hiçbişey demem goren sanır o unı mezunu ben ılkokul tersı ama:)) kp bıle oyle dıyor bılmedğı yok onun dıyorAllah korusun ben eltimi zerre sevmemde o açıdan şettim yani
Tamam tamam :))Konu oralara gidebilir
Gece gece günah toplamayalım ne halleri varsa görsünler bizden uzak olsunlar da ben yatar kızlar geceniz hayır olsun inş benim kız hasta yanıma aldım eşimi kızın bazasına attım ateşi var biraz hepinize Allah rahatlık versin sabah görüşürüz şekerlerimBenı çok sever eltım o hava atar atar hiçbişey demem goren sanır o unı mezunu ben ılkokul tersı ama:)) kp bıle oyle dıyor bılmedğı yok onun dıyor
Elti degiliz benim kayın peder rahmetli ordan emin oldukBenı çok sever eltım o hava atar atar hiçbişey demem goren sanır o unı mezunu ben ılkokul tersı ama:)) kp bıle oyle dıyor bılmedğı yok onun dıyor
Iyı geceler geçmiş olsun kızınada ıyıleşir çabucak inşGece gece günah toplamayalım ne halleri varsa görsünler bizden uzak olsunlar da ben yatar kızlar geceniz hayır olsun inş benim kız hasta yanıma aldım eşimi kızın bazasına attım ateşi var biraz hepinize Allah rahatlık versin sabah görüşürüz şekerlerim
Super olur cnm insallahh :) ne zaman belli olacak pekiEvet maşallah güzel verdin son kilolar da gider biraz zorlar ama gider.....
3 tüp tedavimde kendimi hiç yormadım yemek önüme geldi annemde kaldım kv kaldım olmadı şimdi o kadar stres yapmak istemiyorum kendime ... zaten 15 gün boyunca iş yapmicam amaa pozitifi görürsem gak dicim su guk dicim yemek ayağıma gelecek
Maşallah
Aynen ya bende birakmaz nasil yapicam diyordumValla varya okadaaar duskundu ki resmen gogsumun dolmadina izin vermiyodu
Kizim 1.5 yasina kadar okadar guzel beslendiki hic zorlamadigim halde herkes masallah diyodu ama hic kilolu degildi. Yani karni toktu ama resmen beni oyuncak yapmiyodu emzik oldugu halde. Artk son zamanlar cok yipranmistim birakmaz sandm 2 gunde hatta unuttu diyeblrm ama ben agladm gece emzircektim uzuldumsomra annem kandirdi biseyler diyip dayandim unuttu ben ketcap surmustum ama ogun kac.kere surdum hatirlamiyorm
İhtimal var mi ki hicYeşil çayın etkisi degilse gebelikten başka sebebim olamaz çünkü hiç Sekmez günü gününe olurum yarında olmazsam pazartesi soluğu saglık ocağında alırım valla ama ben zayıflamak istiyorum çocuk istemiyorum yaaaa
Ya o cocuguna gore degisiyor benceBende gık desne emzrdım gece şimdi sureklı uyanıyor alışkanlıktan işte yanlş yapıyoruz sonra çocuklar durmuyor. Bu ara çok muzdaribım bu uyanmasından 6 aydan sonra gece beslenmesıne ıhtıyacı yokmuş nerde bende o cesaret
Gunaydin canim harikasınGunaydin -300 den merhaba
Cnm valla ilk uc ay zaten yediklerinden beslenmiyorGunaydin kizlaraz yiyorum cok istahim yok ama kilom çıkıyor anlamadim valla elimi zor kapıyorum bu sabah ödem var galiba kiloma takmadan edemiyorum
Valla beslenmemde bisey degistirmedim canim ilk 3 ay kilo almamak hedefim az yiyorum hala tek degisen sey aksam 6 dan sonra bisey yemiyodum simdi bi porsiyon meyve yiyorum yoksa hep az az yiyorum ve yediklerimi saglikli besinlerden seciyorumCnm valla ilk uc ay zaten yediklerinden beslenmiyor
O yuzden sen dikkatli beslen
İlk uc ayda kilo pek alinmaz aslinda
Esas kilo son uc ayda alinir
Sen tut kendini yeme
İste balik ceviz haşlama gibi menulerini kuvvetli tutabilirsin sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?